Author

Topic: 0.00088209 Bitcoin Satılık. İNİNAL KARTA KARTTAN ÖDEME ALINACAKTIR. (Read 280 times)

newbie
Activity: 8
Merit: 0
20 tl normalde piyasa değeri 30 tl
newbie
Activity: 17
newbie
Yok mu alan devredeyim hemen
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Troll galiba. O bakiyeyi gonderse ustune fee icin borclu cikar amk. Anca hesabini falan devretmen gerek o btc satmak icin. Kolay gesin :s

hahahah Cheesy
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Troll galiba. O bakiyeyi gonderse ustune fee icin borclu cikar amk. Anca hesabini falan devretmen gerek o btc satmak icin. Kolay gesin :s
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Korkmayın bu kadar banka hesabı kullanmaktan bir şey olmaz şuana kadar hesabıma para atmadan sadece çektiğim 10 bin tl civarı bir şey herhangi bir yasal düzenleme yok olsa da kanunen hukuken geçmişe dönük düzenleme yapamazlar kapıya gelen yok hesap soran yok relax olun biraz sıkıntıya sokmayın kendinizi arkadaşı baya paniklemiş gördüm her şey olacağına varır dostum sakin  Wink
full member
Activity: 487
Merit: 115
Arkadaşlar freebitco.in sitesinde 0.0009 btc var.. ben bu parayı banka hesabı olmadan nasil papara veya ininale çekerim.

yapman gereken birine bitcoinleri satmak, ve satın alan kişinin senin ininal kartına eft ile bitcoinlerin ücretini atmasını beklemek.
newbie
Arkadaşlar freebitco.in sitesinde 0.0009 btc var.. ben bu parayı banka hesabı olmadan nasil papara veya ininale çekerim.
member
Activity: 564
Merit: 19
altınkaynak usd ne demek yav bu nasıl bir hesap

Özel sektörün sıklıkla kullandığı serbest piyasa döviz fiyatları. Merkez bankası piyasa fiyatlarını artık yansıtmıyor.

http://www.altinkaynak.com
full member
Activity: 616
Merit: 118
altınkaynak usd ne demek yav bu nasıl bir hesap
member
Activity: 564
Merit: 19
Binance x 0.985 x Altınkaynak USD Alış uygunsa yarın gerçekleştirelim.
newbie
Activity: 229
Hocam 1 2 güne satmayı planlıyorum almazlarsa zaten btc 1 ay içerisinde tekrar yükselecek. O zaman satarım.

anladim, tamamdır. Hayirli satışlar.
newbie
Hocam 1 2 güne satmayı planlıyorum almazlarsa zaten btc 1 ay içerisinde tekrar yükselecek. O zaman satarım.
newbie
Activity: 229
konuyu pazar alanina tasittirin hocam. birde hangi güne lazim. gun ici mi?
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
newbie
Hocam pazar alanı nerde
member
Activity: 196
Merit: 10
hocam konuyu pazar alanına açmanızı öneririm, burada olmaz, en güzeli pazar alanına açın ya da moderator taşısın
newbie
Merhaba arkadaşlar 0.00088209 değerinde bitcoinimi satıyorum. İlgilenen arkadaşlar konunun altına yazsın. Acil paraya ihtiyacım var.
Jump to: