Author

Topic: 01.05.18 öngörülerim (Read 919 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
August 04, 2018, 03:15:22 PM
Burada yazılan yorumlara çok takılmamak lazım. Birçok kişi sadece pos kasmak için yazdığı için diğerlerinin ne yazdığını da okumuyorlar. Bu mesajım sonda kaldığı için belki birkaç gibi okuyabilir.

@ripplecanavarini tanımıyorum ama forumda yorumlarına zaman zaman denk geldim. Çoğu zaman mantıklı yorumlar yaptığını düşünüyorum. Bu konuyu açtığı zaman bu forumda kimse itiraf etmese de herkes zaten aynı şeyi düşünmüştü. O yüzden gereksiz suçlamalara gerek yok.

adamsın dostum
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
August 04, 2018, 03:06:49 PM
Burada yazılan yorumlara çok takılmamak lazım. Birçok kişi sadece pos kasmak için yazdığı için diğerlerinin ne yazdığını da okumuyorlar. Bu mesajım sonda kaldığı için belki birkaç kişi okur.

@ripplecanavarini tanımıyorum ama forumda yorumlarına zaman zaman denk geldim. Çoğu zaman mantıklı yorumlar yaptığını düşünüyorum. Bu konuyu açtığı zaman bu forumda kimse itiraf etmese de herkes zaten aynı şeyi düşünmüştü. O yüzden gereksiz suçlamalara gerek yok.
member
August 04, 2018, 12:50:21 PM
Yorumlara bak şaka gibi. Halkımız yine kendini belli etmiş Smiley

Konuya gelecek olursak BTC'nin bir düzeltme yapması yetmez 10k bandına atması için 2pump 2düzeltme yapması gerek sonrasında bir daha pump yer. Benim tahminim böyle

forum okuma özürlü dolu dostum çoğu okumadan yorum yapıyor post kasmak için boş insanlar
full member
Merit: 102
August 04, 2018, 11:17:09 AM
Yorumlara bak şaka gibi. Halkımız yine kendini belli etmiş Smiley

Konuya gelecek olursak BTC'nin bir düzeltme yapması yetmez 10k bandına atması için 2pump 2düzeltme yapması gerek sonrasında bir daha pump yer. Benim tahminim böyle
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
August 04, 2018, 09:35:50 AM
valla kötü bir haber mi var bitcoin baya keskin satış içerisine girdi. 6000'i görse ben artık olumsuz senaryo çizmeye başlayacağım. ama böyle bir ahmaklık yapmaz balinalar diye aklımdan geçiyor. çok panik satışı oldu bence toparlamaları lazım.
member
Activity: 210
Merit: 10
August 04, 2018, 09:33:36 AM
Başlığın kendisinde tarih yazmasına rağmen insanlar neden böyle tepkiler vermiş okumaya aciz kullanacılardan oluşan forum gerçekten Harika Cheesy
full member
Activity: 602
Merit: 118
August 04, 2018, 09:30:03 AM
Uçuş başlıcak diye başlık açılmış, ama 1inden sonra 2 haftalık artışlar durup düşüşler başladı tam tersi, neye göre bu yorumları yapıyorsunuz bilmiyorum ama pek bir temeli yok geleceği görmüyoruz artışı için de bir sebep yok sonuçta. Altcoinler uçucak demişsiniz öyle bişey olmadı mayıstan sonra düşüşler başladı, üst yorumlarda insanlara bir de küfür ediyorsunuz gayet haklı bir şekilde keşke tersini yapsaymışız demişler sonuçta. Geleceği görüyormuş gibi yorumlar yapmamak lazım öğreniyorsunuz.

Kardeş, başlığı açan arkadaş 1 Mayıs tarihinde öngörülerim diye açmış. Bu başlık epey eski . Sizin yaptığınız yorum şuanki piyasaya göre  yorumlar. Adamın açtığı tarihe bakin önce bi. Altcoinler epey düştü demiş. Borsa da zaten trade edenler kenarda BTC bırakır çok düştüğü zaman alim yapıp %10-20 görünce satar.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
August 04, 2018, 09:22:22 AM
kesinlikle 7000-7200 aralığından güçlü bir tepki gelmesini bekliyorum. 8600'ü denemeye gitmesi en azından 2 hafta sürer yine. 10 bine ulaşması işler tıkırında giderse 1 ay. bu arada sec onayı da gelirse artık tırmanış hızı artabilir.
member
August 04, 2018, 09:14:28 AM
Uçuş başlıcak diye başlık açılmış, ama 1inden sonra 2 haftalık artışlar durup düşüşler başladı tam tersi, neye göre bu yorumları yapıyorsunuz bilmiyorum ama pek bir temeli yok geleceği görmüyoruz artışı için de bir sebep yok sonuçta. Altcoinler uçucak demişsiniz öyle bişey olmadı mayıstan sonra düşüşler başladı, üst yorumlarda insanlara bir de küfür ediyorsunuz gayet haklı bir şekilde keşke tersini yapsaymışız demişler sonuçta. Geleceği görüyormuş gibi yorumlar yapmamak lazım öğreniyorsunuz.

sayın okuduğunu anlayamayan neanderthal uçuş başlayacak diye kim başlık açmış sen meth bağımlısı mısın kendi dünyanda mı yaşıyorsun bre şizofren ben bundan tam 3 ay önce açtığım bu konuda demiştimki btc son düzeltmelerini yapıyor 10 bini görecek ve tam 4 gün sonra btc 10 bini gördü git cmc de araştır üç ay önceki konuları hortlatacak kadar neyin asosyalliği bu zavallı mısınız biraz dışarı çık gez beynine oksijen girsin varsa tabi neyse ben kime konuşuyorum ki değil mi geleceği görmek ile ne alakası var asosyal eşşek
full member
Activity: 392
Merit: 100
August 04, 2018, 08:38:39 AM
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
August 04, 2018, 08:12:40 AM
Uçuşun yakın olmasını fikrini paylaşıyorum. Bitcoin ve altkoin pazarında sert yükselme ve yüksek hacimli borsa günlerinin gelmesi yakın. Tartışmak yerine pazarı anlamaya ve gelecek planları yapmaya karar verin derim arkadaşlarım.
member
August 02, 2018, 02:02:59 PM
bir mayısa girmiş bulunmaktayız öncelikle herkesin işçi ve emekçi bayramını kutluyorum an itibariyle bitcoin fiyatı 8.840 dolar
10 bin öncesi son düzeltmesini yapıyor bitcoin arkadaşlar yerlerinizi alın ister btc ister altlardan
btc dalgalanmasından dolayı altlar da dün gece itibariyle aşırı dump yemeye başladı
hepsinin uçuşu çok yakındır
esenlikle kalın ( :
mükemmel (!) bir öngörü olmuş. keşke tersini yapsaymışız Cheesy Cheesy Cheesy

ulan gerizekalı ben bir mayısta yazdım bu mesajımı. dört gün sonra bitcoin 10 bin doları gördü ve düştü yani dediğim çıktı siktir git cmc de incele çok bilmiş yavşağa bak
full member
Activity: 725
Merit: 148
August 02, 2018, 01:58:39 PM
bir mayısa girmiş bulunmaktayız öncelikle herkesin işçi ve emekçi bayramını kutluyorum an itibariyle bitcoin fiyatı 8.840 dolar
10 bin öncesi son düzeltmesini yapıyor bitcoin arkadaşlar yerlerinizi alın ister btc ister altlardan
btc dalgalanmasından dolayı altlar da dün gece itibariyle aşırı dump yemeye başladı
esenlikle kalın ( :
mükemmel (!) bir öngörü olmuş. keşke tersini yapsaymışız Cheesy Cheesy Cheesy
full member
Activity: 406
Merit: 101
May 16, 2018, 12:26:20 PM
Bitcoin bu seviyelerden devam etmeli. Ani çıkışların devamında büyük çöküş geliyor, yavaş yavaş ilerlemeli. Haziran sonu 10 bin seviyelerinde olabilir
full member
May 16, 2018, 11:49:54 AM
Ben altcoinlerde şansımı demek için yatırımı yaptım nisanın son haftalarından itibaren kar dayım daha da kar yaptıracak altcoinler yerinizi alın
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
May 16, 2018, 08:17:09 AM
En sagliklisi, BTC'nin bu aralar cok güzel ve derin bir dip yapip orada en az 2-3 hafta kalmasi. Bu 2000, 3000 veya 4000 dolar seviyesi olabilir...
Cünkü su an her türlü yatirimcinin elinde BTC var... Keriz silkelemesi olmadan BTC tarihi zirveleri görür mü? Görürse Bitcoin'un yeni dünya düzeninde bir proje araci olduguna kesin olarak inanacagim... Hadi hayirlisi...
full member
May 16, 2018, 07:08:17 AM
Doların yerinde durmayıp hopladığı şu günlerde elimizde bir miktar nakit ya da döviz bulundurulmalı. Bu görüşünüze katılıyorum. Uzun vadede getirisi olacağına hemen hemen hepimiz hemfikiriz. Ama cebimizde de bir miktar olmalı
member
Activity: 164
May 16, 2018, 06:45:32 AM
Bu engebesiz bir yol değil bu hemen hemen her tahmin yazısında paylaştığım bir cümle  ama ne yapayım konuyu en iyi bu özetliyor. Her inişin bir çıkışı her çıkışın bir inişi var. Kısa dönem de böyle özetlemek lazım. Engebesiz bir yol değil cryptonun önün de ki yol. Bu sebeple giriş ve çıkış noktalarını belirlemeye çalışıp , zaman zaman kazançlarınızın bir kısmını reele çekin derim. 3 olmuş 5 olmuş farketmez.
Tamamen katılıyorum arkadaşa uzun soluklu dusunmekte fayda var kısa zamanda sureklı pıyasada dalgalanmalar olacaktır kımıne gore on yargısını kestıremedıgınden dolayı oluyor ama bana gore bu daha asıl düşüş degil.Toparlanması bıraz zaman alacak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
May 11, 2018, 08:25:23 AM
Bu engebesiz bir yol değil bu hemen hemen her tahmin yazısında paylaştığım bir cümle  ama ne yapayım konuyu en iyi bu özetliyor. Her inişin bir çıkışı her çıkışın bir inişi var. Kısa dönem de böyle özetlemek lazım. Engebesiz bir yol değil cryptonun önün de ki yol. Bu sebeple giriş ve çıkış noktalarını belirlemeye çalışıp , zaman zaman kazançlarınızın bir kısmını reele çekin derim. 3 olmuş 5 olmuş farketmez.
full member
Activity: 546
May 11, 2018, 08:20:07 AM
10k ya ulaşmayı deniyor ama bir türlü o seviye yakalanabilmiş değil. Bunda spekülasyon ya da balina etkisi mi var çözülebilmiş değil ama benim gördüğüm belli bir seviyede frenleme yapılıyor. Aynı şekilde belli bir seviyenin altında da gazlanarak bir seviyede tutulmak isteniyor gibi
newbie
Activity: 154
May 06, 2018, 01:14:14 PM
Hocam tebrik ederim güzel tahminleriniz için bu rütbe olayına pek takılmamamız gerektiğini insanlar pek anlayamadı bir türlü siz takmayın. Yeni tahminlerinizi heyecanla bekliyorum.
newbie
Activity: 25
May 06, 2018, 01:07:14 PM
BTC yıl sonunda 20k sınırına gelir.
full member
Activity: 588
Merit: 125
May 06, 2018, 01:03:42 PM
10k bandına göz kırpıyor bitcoin, bitcoinle beraber özellikle ethereum ve neo da çok pis bir atak yapacaktır bu aylarda, ardından kasım aralık aylarında ben 2x 3x bekliyorum açıkcası

Kasım ayına henüz çok var ama BTC yıllarca insanlara kazandırdı artık BTC biraz dinlenmeli diyorum 5 6 ay içinde 3x i gormek biraz zor olur

Bitcoinin 2x-3x görmesi imkansız değil şuan 10k dolar ama bu sene sonu beklentisi 25k dolar bu yüzden kolayca olabilir ama btc 3x yaptığında yakalarsak başka coinler daha bol x yapar.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
May 06, 2018, 12:53:55 PM
10k bandına göz kırpıyor bitcoin, bitcoinle beraber özellikle ethereum ve neo da çok pis bir atak yapacaktır bu aylarda, ardından kasım aralık aylarında ben 2x 3x bekliyorum açıkcası

Kasım ayına henüz çok var ama BTC yıllarca insanlara kazandırdı artık BTC biraz dinlenmeli diyorum 5 6 ay içinde 3x i gormek biraz zor olur
full member
May 06, 2018, 12:30:18 PM
Ripplecanavari hocam bana merit yollamissiniz. Teşekkürler ederim. Yukarıda yazdığım post benim.icimden gecenler idi. Kesinlikle merit için yazmadım. Allah razı olsun. Bereketli kazançlar dilerim...
full member
Activity: 434
Merit: 109
May 05, 2018, 04:01:41 PM
Arkadaş 5 gün şaşmış olmasına rağmen gayet başarılı bir tahminde bulunmuş. Umarım boğa sezonu uzunca bir süre devam eder de hepimizin yüzü güler.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
May 05, 2018, 03:57:13 PM
tahminleriniz doğru çıktı benim tahminime göre haftaya pazar gününe kadar bitcoin 10k doları aşacak ethereum ise 1k doları aşacka gibi duruyor hocam
member
Activity: 336
Merit: 17
May 05, 2018, 03:47:58 PM
Bu öngörülerin gayet başarılı olmuş. Btc bugün 9.900 leri gordu yaklaşık %10 bir artış demek bu. 1000 dolar arttı 3 günde yavaş yavaş artık 11-12 binleri göreceğiz gibi bu ayda. Altlardada hareketlilikler var doğru coin seçimi önemli tabi kazanç için. Btc ustteki bir arkadaş söylemiş altlari ezerek gitmektense sabit kalması btc nin daha mantıklı.
member
Activity: 380
Merit: 20
May 05, 2018, 03:44:45 PM
Öngörüler gayet iyi ve tutarlı.Açıkçası tekrar 6000 e düşer diyenlerde var bence bu pek mümkün değil.Buraya kadar gelmişken 11700 ü denemeden gitmeyecektir.Burada asıl soru şu..olurda btc yükselmeye devam ederse,Altları ezerek mi gidecek yoksa birliktemi yükselecek.Son 3 gündür yaptığı hareketle altları resmen ezdi.Çok büyük bir artış olmamasına rağmen böyle olacaksa yükselmesinin bir faydası yok.Hep burada kalsın daha iyi..
full member
May 05, 2018, 03:36:11 PM
Forumda rütbesi her yüksek olan bitcoin ve ya altcoinlerde çok bilgisi olmadığı gibi. Rütbesi düşük olanın da bilgisi az diyemeyiz. Ben ripplecanavari olan arkadaşı bu forumda bildim tanıdım. Ara ara başlık açıyor, rütbesi member diye maalesef almayan olabiliyor bazen ama kesinlikle boş arkadaş değil. Bu arada kendisi ile tanismisligim vesaire yok. Forumda çoğu kimsenin yanlış yaptığı olay şu; rütbesi yüksek olanın dediklerine itibar var iken bitcoin ile bilgisi çok olduğu halde newbie olan pek takılmıyor. İkinci en büyük sıkıntı başlık bilgisi okunmadığı gibi alta yorum yazanların postları dahi dikkate alınmıyor. En büyük yanlislardan birisi bu. Zaten böyle olduğu için merit sistemi geldi ve rütbe atlamak neredeyse imkansız artik

Öncelikle bu güzel yorumun için teşekkür ederim hasyurt
Foruma kayıt olduğum günden beri anlatmak istediğim konuya değinmişsin
İnsanlara tepeden bakan, önyargılı, bilgiyi rütbeye baz alarak biçen ahmaklarla dolu bu forum
Tekrardan bu güzel yorumun için en içten teşekkürlerimi sunarım

Maalesef öyle. Forumu çöplüğe döndürmeselerdi. Bu merit sistemi gelmeyecekti. Adam başlığı okumadan alta yazılanları okumadan yazıyor bişey. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Ben geçen yıl mart ayında crypto ara işini duydum. Forumdan Eylül sonu haberim oldu. Forum gerçekten çok kaliteli. Bilgi paylaşımi yapan kim olursa okuyup öğrenmeye çalışıyorum. Çok sr gördum hero gördüm adamda bilgi sıfır. İtibar rütbeye değil bence bilgiye olmalı. Umarım gereken merit toplamaya vakıf olur ve kısa süre de full olursun. Başarılar dilerim
member
Activity: 322
Merit: 12
May 05, 2018, 02:39:54 PM
10 bin zaten olacak onda kismenin sorunu yok. Benim korkum yeniden düşüş olması yeniden 6 binlere gerilemesi. Bir daha olursa insanların güveni iyice biter BTCye karşı. Burada kazanan da eth olur tabiki de.
member
May 05, 2018, 02:28:13 PM
Forumda rütbesi her yüksek olan bitcoin ve ya altcoinlerde çok bilgisi olmadığı gibi. Rütbesi düşük olanın da bilgisi az diyemeyiz. Ben ripplecanavari olan arkadaşı bu forumda bildim tanıdım. Ara ara başlık açıyor, rütbesi member diye maalesef almayan olabiliyor bazen ama kesinlikle boş arkadaş değil. Bu arada kendisi ile tanismisligim vesaire yok. Forumda çoğu kimsenin yanlış yaptığı olay şu; rütbesi yüksek olanın dediklerine itibar var iken bitcoin ile bilgisi çok olduğu halde newbie olan pek takılmıyor. İkinci en büyük sıkıntı başlık bilgisi okunmadığı gibi alta yorum yazanların postları dahi dikkate alınmıyor. En büyük yanlislardan birisi bu. Zaten böyle olduğu için merit sistemi geldi ve rütbe atlamak neredeyse imkansız artik

Öncelikle bu güzel yorumun için teşekkür ederim hasyurt
Foruma kayıt olduğum günden beri anlatmak istediğim konuya değinmişsin
İnsanlara tepeden bakan, önyargılı, bilgiyi rütbeye baz alarak biçen ahmaklarla dolu bu forum
Tekrardan bu güzel yorumun için en içten teşekkürlerimi sunarım

newbie
Activity: 294
May 05, 2018, 02:03:34 PM
Bana kalırsa bu yaz çok ama çok hareketli geçecek diye düşünüyorum, zira geçen yaz da çok hareketliydi, aynı hareket tekrarlanacak
member
Activity: 252
Merit: 11
May 05, 2018, 01:48:14 PM
güzel tahmin olmuş hocam tebrikler. fakat çok fazla şımarmadan yavaş yavaş 10 üzerine atmalı kendini. benim tahminim fincan kulp formasyonunu göz önüne alarak önce 10040 sonrasında 12800 ü görmesi. yatırım tavsiyesi değildir,
member
May 05, 2018, 01:41:37 PM
5 Mayıs düzeltmesi henüz gerçekleşmeden söyleyelim. bitcoin 10.000i kıramazsa 9300-9400 bandına kadar geri çekilip tekrar deneyebilir.
member
Activity: 784
Merit: 18
May 05, 2018, 01:07:47 PM
Ben ne zamandır diyorum BTC 7 bin USD civarında ve ETH 400-500 USD aralığında iken Mayıs ve haziranda her ikisininde güzel bir çıkış yakalayacağını söyledim. Yani şuanda 800 USD civarında ETH BTC 9700 bandında yakında daha da artabilir
member
Activity: 196
May 05, 2018, 12:33:58 PM
Uçusu yakalamak elimiz de ancak elimde nakit hiç yok Sad Bu durumu kabullenemiyorum gerçekten çok üzücü haksız mıyım arkadaşlar.
full member
May 05, 2018, 12:14:24 PM
full member
Activity: 1050
Merit: 152
May 05, 2018, 11:46:52 AM
Bakınız son düzeltme diye birşey yoktur. Teorik olarak her %5 yükselmede %1,5-2 geri gelir piyasa. Aralık 2017 deki durum istisnai bir durumdu. Sakın o durum tekrar yaşanacak diye yatırım kararı vermeyin veya al-sat yapmayın.
newbie
Activity: 11
May 05, 2018, 11:43:10 AM
Senin de işçi bayramın kutlu olsun sayın çok bilmiş arkadaş. Btc 10.000 öncesi son düzeltmesini yapıyormuş, nereden biliyorsun balina mısın? Bence hamsisin ve işkembeden sallıyosun.  Grin Nickinden de anlaşılacağı üzere senin yolun yol değil kardeş. Yazdıklarını ciddiye alabilirdim ama nickinden sonra pek sanmıyorum. Altların da dün gece aşırı dump yediği falan yok, gayet makul bir düşüş oldu hatta btc bazında pek fazla düşmedi bile şaşırdım doğrusu.

Not: elinde kanıt olmayan totosundan sallayan arkadaşları dikkate almayın rank kasıyor belli ki "ripplecanavari" nickli newbie.

ne oldu sayın çok bilmiş ?
daha önce de söylediğim gibi bu post götüne girsin

Grin Grin güzel kapak olmuş
member
May 05, 2018, 11:17:12 AM
Senin de işçi bayramın kutlu olsun sayın çok bilmiş arkadaş. Btc 10.000 öncesi son düzeltmesini yapıyormuş, nereden biliyorsun balina mısın? Bence hamsisin ve işkembeden sallıyosun.  Grin Nickinden de anlaşılacağı üzere senin yolun yol değil kardeş. Yazdıklarını ciddiye alabilirdim ama nickinden sonra pek sanmıyorum. Altların da dün gece aşırı dump yediği falan yok, gayet makul bir düşüş oldu hatta btc bazında pek fazla düşmedi bile şaşırdım doğrusu.

Not: elinde kanıt olmayan totosundan sallayan arkadaşları dikkate almayın rank kasıyor belli ki "ripplecanavari" nickli newbie.

ne oldu sayın çok bilmiş ?
daha önce de söylediğim gibi bu post götüne girsin
member
May 04, 2018, 09:51:31 PM
2 gün sonra ethereum için SEC toplanıyor ethereumun güvenlü olup olmadığını tartışıcaklar ordaki haberlerle piyasa tekrar düşüşe geçebilir
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
May 04, 2018, 05:29:40 PM
Tekrar geriye dönüş olabilir diye düşünüyorum. Böyle düşünmeme sebep ise ocak ayından beri sürekli geri çekilmelerle hevesimin kırılmış olması. Yorumum tamamen duygusal yani. Öğrenilmiş çaresizlik sendromuna yakalandım sanırım:))
full member
Activity: 280
May 04, 2018, 04:58:57 PM
ben aslında bu şekilde, kehanet tarzı yaklaşımları doğru bulmuyorum, ama arkadaş samimi bir dille , öngörülerini ve temennilerini dile getirmiş, ben de aynı fikirdeyim, ayrıyetten 1 hafta  içinde bitcoinin 10.000 dolar ve üzerine atacağını düşünüyorum ben
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
May 03, 2018, 06:48:44 PM
Bitcoin 10K sınırını aşmaya hazırlanıyor gibi. 10K sınırını aştıktan sonra bu fiyat üzerinde tutunursa artık kripto para piyasasının yükseliş trendine girdiğini daha rahat söyleyebiliriz.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
May 03, 2018, 03:49:09 PM
Şu an 9600 seviyelerinde bitcoin. 10k barajını aşarsa güzel bir yükseliş bekliyorum, altlarıda etkiler bu yükseliş. Umarım herkes için olumlu bir sonuç oluşur.
member
May 03, 2018, 12:49:48 PM
Mayıs ayları her zaman bana uğurlu gelmiştir. Tüm Mayıslar bizimdir. Umarım bu ay güzel yükselişler olur.

Kaç aydır kuruduk kaldık  Shocked

kesinlikle katılıyorum ( :
full member
Activity: 756
Merit: 104
May 01, 2018, 06:22:40 PM
Mayıs ve Haziran da geçen seneye benzer bir durum yaşanırsa iyi olur btc bazında altlar toparlasa kendini artık çok iyi olacak dolar olarak iyi yuruduler ancak satoşi bazında eth hariç ki o bile baya eridi diğerleri çok kötü düştüler.
full member
Activity: 420
May 01, 2018, 06:00:09 PM
Ağzından bal damlıyor valla kardeşim inşallah bu tahminlerin gerçeğe dönüşürde bizerinde yüzü güler birazcık.artık kötü haberlerin sesi kesildi gibi herhangi bir olumsuzluk görünmüyor piyasanın yükselmesi için yani when moon modunda herkes ama zamanı belli değil henüz.inşallah mayıs ayında görürüz hem moonu hem marsı.valla böyle terimleri özledik artık.eskiden hergün bir tren başlığı açılırdı şimdi kesildi
full member
Activity: 336
Merit: 111
May 01, 2018, 05:56:04 PM
Ben de bir pump beklemekteyim bildiğim bi haber ya da durum için değil tamamen içgüdüsel olarak beklemedeyim. Umarım daha güzel günleri görürüz. Bayramınızı kutlarım
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
May 01, 2018, 04:53:53 PM
Sizlerinde işçi bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.bu piyasa sayesinde işçilikten kurtulmanızı ve kendi işinizin patronu olmanızı temenni ediyorum.bende bi süredir yatay hareket ettiğine katılıyorum ve hazirandaki g20 zirvesine kadar bi yükseliş göreceğimizi düşünüyorum.daha sonra yine spek haberlerle g20 öncesi fiyatı geri çekebilirler.ama olumsuz bir haber geleceğini düşünmüyorum
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
May 01, 2018, 04:48:46 PM
Mahıs ayının da biraz sallantılı geçmesi mümkün bence. Kripto paralarda hızlıca bir yükseliş beklemiyorum. Bir süre daha inişli çıkışlı hareket edebilir piyasa.
sr. member
Activity: 672
May 01, 2018, 04:32:19 PM
Ben durumu ve değerine günlük olarak bakmıyorum bitcoinin, Ben bitcoinin uzun vadede çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum o yüzden daha yolun başında 1k'ya düşse bile 50k olacaktır sonra
jr. member
Activity: 308
May 01, 2018, 04:27:23 PM
Kontrollü dumplar görüyorum, fiyat belli bi yüksekliğe çıkmasın diye ve piyasayı ürkütecek kadar da düşürmeden bir aralıkta btc toplanıyor gibi geliyor. Bir kaç gündür hareketlerine bakıyorum emirler ve duvarlar bu aralıkta tutulması için sanki. Aşağı kayarsa tutuyo ama yükselincede satış baskısı geliyo. Satışlar sona erdiğinde bu fiyattan alamadıkları anda 10k yı rahatça geçecek miktarda btc alımı olacaktır.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
May 01, 2018, 04:26:08 PM
Geçensene mayıs ayını hatırlıyorumda gerçekten çok iyi kazandıran dönemlerden biriydi.Umarım bu senede aynı şekilde kazançlı geçer.piyasada bi süredir stabilleşme olduğu doğru ve bu seviyelerde fazla oyalandı sanki.eğer bir noktada çok gidip geliniyorsa sonucunda ya aşağı yada yukarı sert kırılmalar oluyor.daha önce tecrübe ettik bunu.aşağı yönlü gitmesi için şuanlık bir fud görünmüyor.bende yönün yukarı olduğunu düşünüyorum
member
Activity: 280
May 01, 2018, 03:50:08 PM
hocam senin ağzın neler söylüyor ?    resmen ağzından bal damlıyor, inşallah bunlar 10k üzeri için son düzeltmelerdir, ondan sonra roket gibi fırlar bence
member
Activity: 209
May 01, 2018, 02:12:24 PM
Büyük bir haber gelmedikçe sağlam yükseliş beklemiyorum piyasadan. Gidip gelmeler yaşar piyasa diye düşünüyorum. Bitcoinin en yüsek seviyesi 19000 doları görebilmesi için büyük bir habere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. YTD.
full member
Activity: 398
May 01, 2018, 01:32:41 PM
9K dolar direncini hala çok güzel bir şekilde koruyor bitcoin bu süreçten sonra yavaş yavaş yukarı ivme devam edicegine inanıyorum aşagıya doğru bi iniş hiç düşünmüyorum bu süreçte.
full member
Activity: 504
Merit: 103
May 01, 2018, 01:31:52 PM
evet artık 10k öncesi son dalgalanmaları görüyoruz  büyük bir artış yaşayacağız bence bu ufak düşüşten sonra.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
May 01, 2018, 01:21:39 PM
Altcoinlerde bir düşüş oldu ama öyle fazla bir düşüş yaşanmadı.Mayıs ayına girmemizden dolayı dediğin gibi bunlar son düşüşler olabilir.Mart da nisan da hep son düşüş dedik ama bir türlü düşüşlerin önüne geçilemedi.Artık zaman olarak da bir şey kalmadı.Mayıs ayında yükselişler başlar umuduyla.
member
May 01, 2018, 01:15:09 PM
Bence asıl düşünülmesi gereken şey piyasa doyum noktasına ulaştı mı yoksa daha var mı o noktaya? Planları buna göre yapmak uzun vadede daha karlı olacaktır.
newbie
Activity: 182
May 01, 2018, 01:06:11 PM
Hep çıksın istiyoruz teknik olarak böyle birşey mümkün değil tabi kar realizasyonu var. İnişli çıkışlı 6000 lerden gelen yükseliş devam edebilir.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
May 01, 2018, 01:03:32 PM
Kesinlikle su hareketten sonra yukselis,  artik karini alan cikti sanirim.  Bu sekildeki hareketler saglikli yukselisi gosteriyor. Kesinlikle aralik ayindaki olan durum tekrar olmasi.  Gunde 10bin lira artiyordu.
newbie
Activity: 168
May 01, 2018, 12:11:24 PM
yani altlar dump yediği zaman para btc, ethere mi akıyor bunu mı kastediyorsun. altlarcan çıkıp btc, ethere de para aktarmayıp tetherde kalma olasılıkları olamaz mı? piyasayı iyi bilmiyorum benimkisi konuyu anlamak yalnızca.
full member
May 01, 2018, 11:38:49 AM
Bu aşağı yönlü kırılma büyük ihtimalle kalıcı olmaz. Sebebini bilemediğim anlamsız bir düşüş seyri var. Büyük ihtimalle spekülasyon yapan bir grup var yükselişi frenlemek istiyor.
full member
May 01, 2018, 11:34:20 AM
herkes 10k  diye olumlu yorum belirtmiş ama şu anda 9000 in altına seyrediyor bitcoin, umarım aşağıya kırmaz fiyatını
member
May 01, 2018, 11:33:19 AM

mesajını seni adam yerine koyarak sonuna kadar okudum saygı sıfır saygısız ve terbiyesiz bir yaşam formusun karşı taraf hakkında bir bok bilmediğin halde
boş boş konuşup işkembeden atmayı iyi biliyorsun
sayın embesil vatandaş sana söylüyorum bitcoin 10 bini gördüğünde
bu postu ilk senin götüne sokacağım .
taşak amaçlı yazdığım kullanıcı adına bile takmışsın çok mu canın sıkılıyor
asosyal hamam böceği seni gerçek hayatta hiçkimsenin yüzüne dahi bakmaya cesaretin olmayan sen
gelmiş burada millete sataşıyorsun yoluna bak boş yapma
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
May 01, 2018, 11:31:38 AM
yine 7000-6000 filan duserse oralara bu sefer altcoin namına hiçbirşey kalmaz.yatırımcı bıktı cunku.
inşallah 10k oncesi ufak bir duzeltmedir bu.
full member
Activity: 294
May 01, 2018, 11:23:09 AM
Piyasalar buyken şuan öngörülerde bulunmak veya tahminlerde bulunmak çok riskli arkadaşlar. Grafikleri iyi analiz edip ona göre karar verin tarihler her zaman yatırımcıyı şaşırtabilir.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
May 01, 2018, 11:18:39 AM
Mayıs ayları her zaman bana uğurlu gelmiştir. Tüm Mayıslar bizimdir. Umarım bu ay güzel yükselişler olur.

Kaç aydır kuruduk kaldık  Shocked
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
May 01, 2018, 10:33:27 AM
Mayıs da böyle devam eder gibi görünüyor. Sonuna doğru uçuşa geçecektir. Bu kadar fazla sabit durması piyasanın da işine gelmeyecektir. Yeni para girişleri olması istenecektir.
member
Activity: 476
May 01, 2018, 10:17:55 AM
Mayıs ta da toparlanma devam edecek bence bu durumda altlardan sağlam olanlar iyi tepki verebilir balinalar biraz fırsat verirse piyasa genel olarak hacim buyutecek bence.
member
May 01, 2018, 10:11:10 AM
Bir yerden dönüp çıkış başlayacak ama tekrar 6.000 ler görülebilir. Panik yapmamak lazım. Geçen üç ayda bunu gördük.
full member
May 01, 2018, 10:10:05 AM
Keşke aşsa şu $10.000 sınırını da altcoinler de biraz canlanır piyasa yeşillenir. İnşallah yine $6.000 dolar seviyelerine düşmez yoksa piyasa ölür resmen. Ama market hacmi rakamları umut verici
full member
Activity: 286
May 01, 2018, 09:56:46 AM
Bende bitcoinin 10bin doların üzerine çıkacağını düşünüyorum. Psikolojik sınırı aşacaktır.Daha önce bunu başarmıştı. Bir sıkıntı olmazsa mayıs ayı ile birlikte piyasada yükselme olacaktır.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
May 01, 2018, 09:54:53 AM
$200-$300 dolar düşmüş uçuş diyosun  Cheesy demek ki iki üç gün sonra $6000'e düşse ne yapacaksın bence o civarlara bir daha uğrayacak, insanların güveni yine kırılacak bakın görün.
member
Activity: 448
May 01, 2018, 09:29:43 AM
Bu dedikleriniz inşallah gerçekleşirde yüzümüz güler hepimimizin ben çok grafiklerden anlamam ama yükselceklerini biliyorum yakın zamanda
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
May 01, 2018, 09:18:07 AM

member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
May 01, 2018, 09:08:19 AM
Genel düşünceler piyasaların büyük bir yükseliş yapabileceğini gösteriyor.
NEO örneğin geçenlerde çok tatlı bir şekilde kendini gösterdi, bunu diğer coinler de takip edecek mutlaka  Smiley
jr. member
Activity: 98
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
May 01, 2018, 09:04:43 AM
Bence hazirana kadar böyle dalgalanmalar olacak. Beklenilen Boğanın Haziran da olma beklentisi pompalanıyor şimdiler de. Bu sefer beklentiler boşuna gitmez umarım. daha öncekiler de umduğumuzu bulamadık. Bu sefer öyle olmaz umarım.
full member
Activity: 546
May 01, 2018, 09:02:31 AM
Bütün kripto destekçilerinin ve emekçilerinin işçi bayramı kutlu olsun Smiley Bitcoin yine 9k psikolojik sınırının altına inmiş durumda ama 1 aya kadar 10k seviyesini zorlayacağını düşünüyorum.
full member
May 01, 2018, 08:59:50 AM
Zaten sürekli bir yükseliş beklemiyordum 1 gündür düzeltme yapıyor piyasa bence. Yine 1-2 gün içinde kendini toparlayıp öncekinden daha yukarı bir seviyeye yolculuğa çıkacaktır. Btc için 10k sınırını geçerse gerisi psikolojik olarak da gelir.
sr. member
Merit: 273
-
May 01, 2018, 08:57:34 AM
10K bandına epey bir gözdikti be güzelim bitcoin ama gelemedi neyse bu düşüşten sonra kesin ama kesin 10 bin dolar bekliyorum tabi olmassada dünyanın sonu değil ama ben bekliyorum..
full member
Activity: 686
May 01, 2018, 08:55:15 AM
Düşüş beklentisi var bir miktar daha geri çekilme gelecek gibi altcoinler zaten ufak harekette iyice düşüyorlar umarım bu sarkma uzun surmez de altlar iyice ölmez.
member
May 01, 2018, 08:26:59 AM
Günlükte ve 4 saatlikte indikatörler düşüş sinyali veriyor. Hacimli alım gelmezse yukarıya çok çabuk dönmeyebilir.
jr. member
Activity: 196
May 01, 2018, 08:04:06 AM
9800 e doğru yuruyeceğiz gibi düşünüyorum yine silkeleme oldu çarşamba günü yani yarın bir toparlanma olabilir zaten btcyi baskıladıkça altlar dökülüyor biraz daha toparlanma gerekiyor.

Çarşamba günleri piyasanın yönü belli oluyor. Düşüş bir süre daha devam edebilir. Sonrasında son dönemde sık gördüğümüz saatlikte dev yeşil mum gelir artış başlar.
full member
Activity: 756
May 01, 2018, 07:52:15 AM
9800 e doğru yuruyeceğiz gibi düşünüyorum yine silkeleme oldu çarşamba günü yani yarın bir toparlanma olabilir zaten btcyi baskıladıkça altlar dökülüyor biraz daha toparlanma gerekiyor.
full member
Activity: 420
May 01, 2018, 07:50:17 AM
umarım öyle olur ama btcnin 9000 altına düşmesinin hızlı bir düşüşün sinyali olduğunu söyleyen teknik analizciler de var. bakalım hangisi doğru çıkacak. 
jr. member
Activity: 252
May 01, 2018, 07:48:05 AM
İyi bayramlar. 9000 altı son yükselen trend için tehlikeli aslında. İnşallah aşağı çok sarkmadan döner .
full member
May 01, 2018, 07:47:33 AM
member
May 01, 2018, 07:34:46 AM
esenlikle kalın ( :
Jump to: