Author

Topic: 1 BTC alımı yapılacak (Read 426 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
July 14, 2017, 05:15:59 AM
Havale ile ticaret yapıldığı zaman dolandırıcılık olmuyor yani  Grin internet üzeri ticaretten çok uzaksınız dikkat edin şahsen telegram adresinizi göndermeniz halinde borsalardan nasıl alım yapıldığı ile alakalı size yardımcı olabilirim yada forum üzerinden escrow ile alışverin nasıl işlediği ile alakalı para istemiyorum sadece yarın bir gün yine "... ... tarafından dolandırıldım" diye konu açılmasın diye.

edit: o.m gönderemedim dakika hata veriyor. tel no gönderebilir misiniz?

KONU KİLİT
hero member
Activity: 504
Merit: 500
July 14, 2017, 04:57:54 AM
Havale ile ticaret yapıldığı zaman dolandırıcılık olmuyor yani  Grin internet üzeri ticaretten çok uzaksınız dikkat edin şahsen telegram adresinizi göndermeniz halinde borsalardan nasıl alım yapıldığı ile alakalı size yardımcı olabilirim yada forum üzerinden escrow ile alışverin nasıl işlediği ile alakalı para istemiyorum sadece yarın bir gün yine "... ... tarafından dolandırıldım" diye konu açılmasın diye.
full member
Activity: 154
Merit: 100
July 14, 2017, 04:52:55 AM
havale ile ödeme yaparsam nasıl dolandıracaklar? sonuçta ad soyad, banka,şube belli olacak  Wink

Zaten ilk ödemeyi sen yapacaksın yani parayı ilk sen yollayacaksın onlar seni düşünmüşler.
newbie
July 14, 2017, 04:50:01 AM
havale ile ödeme yaparsam nasıl dolandıracaklar? sonuçta ad soyad, banka,şube belli olacak  Wink
hero member
Activity: 504
Merit: 500
July 14, 2017, 04:40:41 AM
Borsadan alım yapabilirsiniz.

Forumda dolandırıcılar cirit atmakta, escrow kullanmanızı tavsiye ederim.
newbie
July 14, 2017, 04:35:13 AM
Merhabalar forumda yeniyim. 1 BTC alınır, ödeme havale olarak gönderilecek veya uygunsa istanbul içi elden ödeme yapabilirim.
Teklifler değerlendirilecek.

İyi Forumlar
Jump to: