Author

Topic: 1 btc alınacaktır - Koinimin 50 tl aşağısına (Read 291 times)

member
Activity: 93
Merit: 10
ödeme en para olacaktır. escrow olarak eğer kendileri de kabul ederlerse mhanbostancı ya da mesutcan olabilir.  Daha önce ticaret yaptıklarımla parayı önce ben gönderebilirim. Diğer türlü önce btc sonra havale olur. Trustlarıma bakabilirsiniz. Teşekkürler.

Daha önce ticaretimiz olmuş ama yoğunluktan ben sanıyorum ki trade atamamışım, dekontunu arşivden çıkarıp trust bırakırım size
Escrow olarakta yardımcı olabilirim kolay gelsin
teşekkürler hocam.
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
ödeme en para olacaktır. escrow olarak eğer kendileri de kabul ederlerse mhanbostancı ya da mesutcan olabilir.  Daha önce ticaret yaptıklarımla parayı önce ben gönderebilirim. Diğer türlü önce btc sonra havale olur. Trustlarıma bakabilirsiniz. Teşekkürler.

Daha önce ticaretimiz olmuş ama yoğunluktan ben sanıyorum ki trade atamamışım, dekontunu arşivden çıkarıp trust bırakırım size
Escrow olarakta yardımcı olabilirim kolay gelsin
member
Activity: 93
Merit: 10
ödeme en para olacaktır. escrow olarak eğer kendileri de kabul ederlerse mhanbostancı ya da mesutcan olabilir.  Daha önce ticaret yaptıklarımla parayı önce ben gönderebilirim. Diğer türlü önce btc sonra havale olur. Trustlarıma bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Jump to: