Author

Topic: 1 dolara Bitcoin satmaya başladı ama sütlüsünden (Read 228 times)

member
Activity: 71
Merit: 10
Yine de herkes bu sayede 1 Bitcoin sahibi olabilir. Çikolatalı da olsa.

Evet zaten bu gidişle ancak çikolatalısını alabiliriz çünkü battık batacağız altlardan bir türlü çıkamadım kitlendim kaldım
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Farkındalık için elbette iyi olabilir ama imaj olarak ne kadar iyi olur onu bilemiyorum. Yine de herkes bu sayede 1 Bitcoin sahibi olabilir. Çikolatalı da olsa.
aly
full member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
Muhtemelen anonim olan bir logo ve marka olduğu için bu şekilde kullanılması elbette kolay ve akıllıca.
Fakat bunu diğer kripto paralar için yapmak riskli olabilir, mesela Tron. Litecoin için de olabilir sanırım  Grin
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
A101'de Bounty marka çikolata görmüştüm çok hoşuma gitmişti ama bildiğimiz Bounty'lerden farklıydı tabi. Bu çikolata Walmart gibi bir devre sergilendiği için bilinirliğe büyük fayda sağlar  Smiley
Hindistan cevizli severim Bounty'i Cheesy Wallmart hazır bu işe girmişken bitcoinin bitterlisini, fındıklısını, fıstıklısını da çıkarsın değişik tatları olsun. 
member
Activity: 728
Trphy.io
A101'de Bounty marka çikolata görmüştüm çok hoşuma gitmişti ama bildiğimiz Bounty'lerden farklıydı tabi. Bu çikolata Walmart gibi bir devre sergilendiği için bilinirliğe büyük fayda sağlar  Smiley
newbie
Activity: 56
Merit: 0
eskiden altın şeklinde çikolatalar olurdu, onlar geldi aklıma. yakında bizim memlekette de görülmeye başlanır tekrar. güzel tesadüf olmuş.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Ticari zeka Smiley Güzel bir fikir bu şekilde btc nin iyice adının tanınması ve farkındalık yapılmaya çalışması olumlu gelişmelere sebep olacaktır.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
walmart amerikada en büyük market zinciri, bu firmanın adını ne zaman duysam "Birgün bir baktım yoğurt fabrikası satılık" başlıklı girişimci Hamdi Ulukaya'nın amerikadaki Chobani yoğurdunun komik markalaşma süreci videosu aklıma geliyor.

İzlemeyenler varsa cem yılmaz skeçleri gibi anlatıyor adam başarı hikayesini.

https://www.youtube.com/watch?v=-pz_Fb1zSfE
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
Çok lezzetli bir haber beğendim, sütlü çikolata olarak bitcoin satma oldukça yaratıcı bir fikir, yakınımızda olsaydı denerdim.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Bitcoinin marka değerini kullanarak satış yapmaya çalışmış. Çikolatası kötü değilse fena fikir değil. İnsanların farkındalığı ve alışmacı açısından güzel.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bizim buralarda olsa düşünmeden satın alır tadını çıkarırdım Cheesy hatta uzun vadede bozulmayacağını bilsem yıllarca saklardım bile. Belki bir koli satın alıp koliyi saklamak olabilirdi tabi (: var mı amerikadan buraya gelecek birileri? Depolasın gelsin Cheesy
member
Activity: 87
Biriside çıkıp ethereum yapmazsa adam değilim 🤣

Muhtemelen telif hakkı dolayısı ile yapamazlar bildiğim kadarı ile ethereum bir vakıf adına patentli
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Yaw abi gerçekten zeki adamlar Smiley
Şunu türkiyede yapsan gene aynı patlamayı yakalardı.
Biriside çıkıp ethereum yapmazsa adam değilim 🤣
Hatta önce bitcoin forkları daha sonra yavaş yavaş shitcoinlere doğru ilerlerler
member
Activity: 314
çok güzel olmuş burada olsa bende alır çatır çatır yerdim bitcoinleri dermişim :d güzel fikir kahvenin içinde de güzel olabilirdi bak sütlü bitcoin çikolatası :d
member
Activity: 406
Merit: 12
Bitcoin hatıra paraları gibi olmuş. Çikolata firması farkındalık için güzel bir adım atmış.
member
Activity: 177
Perakende devi Walmart, 1 dolara Bitcoin satmaya başladı fakat bir çikolata çeşidi olarak, yani alışık olduğumuz kriptografik Bitcoin’i değil.

Philadelphia merkezli şeker üreticisi Frankford Candy & Chocolate Company sayesinde Bitcoin adı, Amerika genelindeki Walmart mağazalarına girmeye başladı.

Sosyal medyada yayılan bir fotoğrafta mağaza içinde yer alan bir rafta Bitcoin adıyla albenili bir şekilde paketlenmiş sütlü çikolatalar görünüyor.

Frankford şirketi tarafından üretilen bu çikolatalar, kuşkusuz Bitcoin hakkında kamu farkındalığını artırmaya katkıda bulunacak. Daha fazla insan Bitcoin’i ve belki de diğer kripto paraları tanımaya başlayacak.

kaynak : https://uzmancoin.com/bitcoin-walmart-sutlu/
Jump to: