En başta 15 Temmuz'da yaşamını kaybedenlere rahmet diliyorum (Bilmedikleri inandıkları şey uğruna ölümü göze aldılar)...
Olaya tiyatro vs gibi benzetme yapmayacağım ama hala aklımın , mantığımın almadığı hususlar var ki bu darbe girişiminde. Genel Kurmay Başkanı'nı esir alıyorsun , tüm kuvvet komutanlarını bir düğün akşamı esir alıyorsun. Darbe girişimini Enişteden öğreniyoruz, İstihbaharat hala bişey yok diyor. Askeriye'de senin ÜST'ün emir verdiğinde bunu sorgulama imkanı var mı? Rütbeli askerleri geçtim hadi işin içindeler gencecik ER'lerin ne suçu vardı? Nasıl denk getirdiler bu yapılanmanın içinde olupta CELP dönemini?
Tek diyeceğim şu olacaktır. Herkesin inandığı ve bu dünyadan çekip gittiği zaman bir sonraki hayatında bu 15 Temmuz olayında kim plan yaptı, kimler bu işin içindeyse hepsinin elinde masum insanların kanı var. Birgün elbet hakikatler ortaya çıkacaktır, tek istediğim bu dünyadan çekip gitmeden herşeyin açık açık ortaya çıkmasıdır.
Bu sizin sorduğunuz sorulara tv lerde çıkıp ta çatır çatır cevap verseler de cevabını biz de öğrensek. Çok şeyler var karanlıkta kalan. Bu bize Allah'ın lütfu. En zorlandığımız proje 15 Temmuz gibi cümlelerin arkası aranmadı.
Allah olduğu kadar da ŞEYTAN var???
Madem herşeyi Allah'a bırakıyoruz niye o zaman Allah'ın meleklerin arasında kovduğu ŞEYTAN'ı hiç konuşmuyoruz?
Her gelen şeyi Allah'tan bilmek iyi veya kötü şeyi bu inancınız dolayı olabilir. Bak ben inançlı bir insanım ama her geleni tek bir yaradana bırakmak saçmalıktır. İnsanlar çiğ süt emmiştir. Aklımın almadığı şeyler bunlar, körü körüne bağlanmak. Size bir akıl verilmiş.
Şimdi sana bir soru madem son gelen kitap ve son gelen peygamber, Kuran-ı Kerim ve Hz. Muhammed peki neden tüm sivri zekalı insanlar diğer inanmayanan insanlardan çıkıyor? Biz niye hala inatla din tüccarlarına oy veriyoruz? Herşeyin Allah'tan geldiğine inanan kesim , o yaradanın size verdiği beyin ile niye belki de sizden daha önce doğan mark zuckerberg verilen beyin ile aynı? Siz bunu sorguladınız mı?
Herşey Allah'ın lütfu!!!
Kesinlikle doğru....