Author

Topic: 18 Eylül Pazartesi 15:00'da Donanımhaber Youtube Kanalında Bitcoin Konuşacağız (Read 1121 times)

full member
Activity: 398
Merit: 101
DH ölücüleri BTCnin 3000 dolara inmesini sıcak fırsat konusu yapmışlar. Önce kumar bu, hep kasa kazanır falan demişler. 2 saat sonra yükselince övmeye başlamışlar Cheesy
newbie
Activity: 33
Merit: 0
şimdi izledim hocam çok faydalı bir video olmuş teşekkürler.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bir dh de ki üyeler eksikti onlar da gelirse tam oluruz. Açıkçası sağdan soldan duyup görüp gelmelerini istemiyorum ne kendilerine faydaları dokunur ne foruma katkıları olur. Araştırarak buradan haberleri olursa katkıları daha çok olacaktır. Video uzun olduğu için çok izlendiğini düşünmüyorum özet geçseydin iyiydi.  Grin
full member
Activity: 182
Merit: 100
Yayını izleyemesem bile videonuzu izledim. Güzel video olmuş bilgilendirici teşekkür ederim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Çok bilgilendirici bir video olmuş. En azından diğer insanlar arasındaki kötü imaj dan kurtulmasına yardımcı oluyorsunuz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
gece açtım izledim , teşekkürler
member
Activity: 90
Merit: 10
Resmen bitcoinin aranan yüzüsün Türkiye'de. Yaptığın konuşmalar hiç sıkmıyor, ilgiyle takip ediyorum.
full member
Activity: 196
Yayını kaçırdım ama müsait olduğum zaman ilk videonuzu izlemek olacak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Lütfen şifreli çeviri hakkında konuşulan bazı youtube kanallarını Türkçe olarak öneriniz.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Bilgilendirici bir yayın olmuş saolun. DH deki haterlarda bilgilensin.
full member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Başlığı yeni gördüm kaçırdığıma üzüldüm fakat geçmiş yayını izleyeceğim. Artık önümüzdeki yayına.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ben izleyebildim , güzel bir programdı tşkler Smiley
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
herkes ya yeni oturdu bilgisayar başına, ya da ilgilenmediler.

merak ettim programı hiç yorum yapılmamış hakkınd.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Simdi görme fırsatım oldu. Keşke erken haber verebilseydiniz kaçırmasaydik. Bi sonraki yayına artik.
full member
Activity: 398
Merit: 118
kolay gelsin daha yeni gördüm geçmiş yayını seyredicem ayriyetten bu şekilde canlı yayınlar devam edicek mi acaba gerçekten yararlı oluyor
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
Merhaba arkadaşlar,

Saat 15:00’da @mesutcevik ile birlikte @donanimhaber Youtube kanalından #bitcoin ile ilgili sorularınızı canlı yayında cevaplayacağız.

Birazdan başlıyoruz Smiley
Jump to: