https://www.trthaber.com/haber/dunya/hacda-son-40-yilda-yasanan-facialar-205362.html
*not:hayırlı olsun senior (olsa verirdim ama arkadaşlar halleder diye ümit ediyorum)
Hocam varlığınız iyi niyetiniz düşünmeniz yeter. Aslında epey süredir forumda gerek iş gerekse başka sebeplerden ötürü aktif değildim . Tekrar aktif olduğum zamandan sonra Senior olacağımı da açıkçası ne yalan söyleyeyim pek düşünmüyordum. Ama forumumuzun lokal bölümü gerçekten takdir edilecek şekilde çalışıyor. Forumda az çok aktif olan herkes bir şekilde ödüllendiriliyor. Bu rütbeye ulaştığım için çok mutluyum.
Bu rütbeye gelmemde emekleri olan başta lokal bölümümüzün Merit kaynakları @blacknavy ve @vispillio ya sonsuz teşekkürler. ( başka merit kaynağımız var ise ona da teşekkürler )Kendilerine ayrılan meritleri bolca hakeden kişilere dağıtıyorlar. Ayrıca forumdaki diğer forumdaşların da bu konuda eliaçık olduğunu görüyorum ve beni de gururlandırıyor bu durum. Ayrıca @mandown ve @bthd nin de rütbe atlamam için verdikleri son meritler benim için oldukça değerli. Yanılmıyorsam bthd hocamın da senior üyeliğine adımında benim katkım olmuştu o da sanırım böylece durumu eşitledi Özellikle ben rütbe atlamaya yakın üyelere ekstradan özen gösterip güzel bir postuna gereken meriti veriyorum . Çünkü merit emek işi. Emek ediyorsun ödüllendiriliyorsun ve forumda eskisi gibi imza işleri bittiği için çoğu parazit üyelerde temizlendi. Gerçekten bitcoin ya da Blockchain veya altcoinlerle ilgilenip bilgilenmek isteyen kişiler bulunuyor şuan bence forumumuzda. Meritlerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.
Bir kamu spotu da yapalım. Kefenin cebi yok meritlerinizi paylaşın, paylaştırın
Tabi duracakmıyız hayır inşallah yeni hedef Hero Member olmak. Activity yetiyor geriye ne kalıyor hepimiz biliyoruz
İnşallah forumumuzun merit kaynakları daha da artar da forumdaki üyeler daha çok faydalanır bu işten. Sağlıcakla kalın