Ooo tepkilere bak sanki milletin anasına sövdük, sırf post kasmak için ne yazıldıgını anlamadan millet yardırmış, grafiği kim çıkarmış yok grafiğe güven olmaz diyen döner parasına tamah eden kitle de buradaymış, Pump ve sinyal grubunu aynı zanneden cahiller de gelmiş ne hoş
![Smiley](https://bitcointalk.org/Smileys/default/smiley.gif)
grafiğin önemini bilmeyen kitleyi kesinlikle dikkate almıyorum, Siz istihareye yatıp öyle yatırım yapın tatlişler.
Ben bu hesabın verdiği sinyallere %100 girin mi dedim. Ve yahut başlık açıp desteksiz bir şekilde şu coin uçacak almayan pişman olur mu yazdım, ki forum bu başlıklarla dolu.
Regülasyon olmayan piyasalarda işler speklülasyon ve haberler ile yürür bunu bilmeyen çok büyük kitle de var burada, İmzam da bir telegram grubu var, burada işkembeden sallayan o gruba girsin, grupta pinli anons kanalına baksın, Verilen sinyallerin, ne kadar sürede gerçekleştiğine bakın, sonra gidin sinyalin verildiği saatte o coin ne kadarmış ona bakın, Yine aynı anons kanalında verilen BTC grafiklerine ve yorumlarına bakın sonrada girin BTC 'nin o hareketlerine bakın, Yani boş boş konuşmayın, İmza kampanyanız da ki mesaj sayınızı tutturmak için yazmış olmayın !
Zaten siz bountyciler ve airdropcular forumu çöplüğe çevirdiniz,
veya boşverin dediklerimi siz waves ile trx ile zengi olmayı bekleyin, trade sizin neyinize,, Kapiş.. Hadi kib bye..