Konunun üzerinden geçen 2 haftalık süreçte 4 kg daha verdim.İstisnasız bu durum devam ediyor ve kafama koyduğum hedefe doğru ilerlemeye devam ediyorum.Spor ile de takviye ediyorum kendimi.Vitaminleri de almaya özen gösteriyorum.Elbette gün içersinde bazen nadiren de olsa baş dönmesi oluyor ani kalkışlarda ama bu da doğru düzgün beslenmediğim, daha doğrusu az az yediğim için olduğuna sayıyorum.Hedef kiloma 7-8 kg kaldı ve bundan sonraki sürecin tamamlanması için 6 aylık bir hedef koyuyorum kendime.2 ay öncesinde göre 15, konu başlangıcı dediğim tarihten bu yana 11 kg vermiş bulunmaktayım.
Bu süreçte ;
*Gece horlamalarının azaldığı geri bildirimini aldım.
*Vücudumun daha dinç olduğunu seziyorum.
*Daha az yiyor ama doyuyorum.
*Daha geç acıkıyorum.
*Kas ağrıları gitti ve vücut daha zinde.
*Eskisi kadar ayakta kalmak yormuyor, merdivenlerde bacaklarım ağrımıyor.
Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden birisi bu oldu.
Herkese, bilhassa kg sorunu olanlara şiddetle kilo vermelerini tavsiye ediyorum.
Bu aşamada karşılaştığım zorluklar ise :
*Alıştığım fast foodlar yüzünden aşırı acıkma isteği oluyordu ilk haftalarda.Bu durum öyle bir hal almıştı ki kendimle savaş veriyordum yemek söylememek, yememek için.Nitekim bir kere bunu bozdum ve tavuk söyledim elbette ekmeksiz yedim ama midem çok rahatsız oldu.Eskiden olsa bir oturuşta yiyeceğim porsiyonu zor tamamladım hatta istifra edecektim.
*Güçsüz kaldığım için zaman zaman baş dönmesi yaşadım özellikle susuz kaldığım bir kaç saat çok daha fazla hissettirdi kendini.
*İlk zamanlar aşırı sinir hali söz konusuydu, tıpkı sigarayı bırakan birisi gibi.
Sonuç olarak ; ben aslında fast food bağımlısı olmuşum, fazla yemek bağımlısı olmuşum.Günde en az 1 ekmek yiyen ben, artık ekmeğe bakmadan sofradan kalkıyor ve aramıyorum.1 ay veya 40 günde vücut artık o eski alışkanlıkları terk edebiliyormuş.