Author

Topic: 2016-01-23 - 140 bin €'luk Tesla Bitcoin ile satıldı (Read 2927 times)

legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
insanlara btc nin para olduğunu anlatmalıyız o yok hacker lar yok mafyalar kullanıyormuş kaçakçı işiymiş laflarına fırsat vermememiz lazım bu tarz haberler işimizi kolaylaştırır. Dolar nasıl dolaşımdaki para birimi ise bitcoin de öyledir. Bunu iyi anlayıp anlatmak lazım
En büyük sorunlardan biri bu, insanlar kara para, illegal para gibi bakıyor, basındaki saçma yanlış haberlerden kolayca etkileniyorlar, geçen bir arkadaşım geldi dedi hala Bitcoin duruyor mu geçen sahibi Bitcoin'i kapadı diye haber görmüştüm dedi direk
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
insanlara btc nin para olduğunu anlatmalıyız o yok hacker lar yok mafyalar kullanıyormuş kaçakçı işiymiş laflarına fırsat vermememiz lazım bu tarz haberler işimizi kolaylaştırır. Dolar nasıl dolaşımdaki para birimi ise bitcoin de öyledir. Bunu iyi anlayıp anlatmak lazım
sr. member
Activity: 403
Merit: 250
internet aktivist
yükseltin çıtayı yükseltin  Tongue biz hala mBTC, satoshi hesapları yapalım  Roll Eyes  Tongue bitcoine insanların bakış açılarını değiştirecek türden haberler gelince seviniyorum en azından arkadaşlarım güvenilir değildir falan demiyor  Wink
full member
Activity: 143
Merit: 100
Btc'nin deepweb silkroad ve underground illegal işlerden sonra bu tür havalı satışlar ve iyi haberlerle anılmaya başlanması bile 2016 yılı içerisinde btc'nin iyi şeylere de vesile olabileceği anlamına geliyor sanırım.
member
Activity: 67
Merit: 10
Gözümden kaçmış bu haber. Neymiş uyuşturucu neymiş şu kadar kara para bitcoinle alındı satıldı... Bıktık birader böyle haberlerden. işte böyle haberler olsun..
gerçekten size katılıyorum olumsuz haberlerin yanında bende bu haberi görünce çok sevindim umarız bitcoin hakkında bu tarz olumlu haberleri hep okuruz.
full member
Activity: 210
Bu habere sadece şapka çıkartılır.Bitcoin için çok güzel bir gelişme bu haberlerin devamının çok sık gelmesini diliyoruz.
full member
Activity: 168
Gözümden kaçmış bu haber. Neymiş uyuşturucu neymiş şu kadar kara para bitcoinle alındı satıldı... Bıktık birader böyle haberlerden. işte böyle haberler olsun..
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
cok güzel bir haber yavaş yavaş btc ile alişverişler artiyor dahada articagina inaniyorum  Smiley
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
İşte tam istediğimiz türden bir haber.
Zengin insanların prestijli araç alım-satımında güvenle bitcoin kullandığını duymak insanları olumlu etkileyecektir. Merak uyandıracaktır.

Harfiyen katılıyorum size. Böyle birkaç haber daha çıksa ortalık bitcoinci kısa yoldan zengin olmanın peşine düşenlerle kaynar.  Bitcoin i herkesin tanıması ve boylelikle zengin olması lazım.
Bu biraz ironik olmuş ama kast ettiğim bu değildi. Prestije sahip insanların bitcoin kullandığını duymanın yaratacağı etki üzerinden konuştum.
Düşünün "Kıvanç Tatlıtuğ akşamları bakın ne yapıyor?" haberiyle "playstation'da (atıyorum) şu şu oyunu oynuyor" dendi. Direkt ilginç karşılanacak, merak uyandıracak.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Zengin insanların prestijli araç alım-satımında güvenle bitcoin kullandığını duymak insanları olumlu etkileyecektir. Merak uyandıracaktır.

Harfiyen katılıyorum size. Böyle birkaç haber daha çıksa ortalık bitcoinci kısa yoldan zengin olmanın peşine düşenlerle kaynar.  Bitcoin i herkesin tanıması ve boylelikle zengin olması lazım.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
MÜTHİŞ haber. 10 yıl içinde bitcoinle alış verişin yaygınlaşacağı kanısındayım.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Eskiden aynı bunun gibi bir otomobilin Litecoin'le alındığını okuduğumu hatırlıyorum. Güzel gelişmeler bunlar. Şu anda kripto paraların kullanım alanlarının kısıtlandığı kanaatindeyim. Bazıları sadece yatırım aracı olarak bakıyor hatta. Belki bir gün gelir kripto paralar alışverişlerde sıklıkla kullanılır ki bence asıl değerleri o zaman ortaya çıkacak.
Geçmiş yıllara göre bitcoin fiyatı giderek stabilleşmeye başlıyor. Bu da en önce bu gibi alış veriş olaylarına yansıyacak benim kişisel görüşüm. Daha nice böyle güzel haberler alırız umarım.
Merkezsiz bir sistem spekülastif eylemlere çok açık oluyor. Merkezi bir ülke olmuyor fakat destekçi firmalar olabiliyor. Şuanda eskisine göre stabil fakat halen yeterince stabil değil. Günlük en fazla %1 lik bir oynama olması durumda talep görebilir. Tabi bu teknolojiyi niçin desteklesinler oda ayrı bir konu. Onlara göre bu sadece monopoly parası.
Haber mükemmel olmuş iki büyük teknolojinin birlşmesi güzel bir rastlantı. Hep kötü haber görmek sıkıyor insanı.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Eskiden aynı bunun gibi bir otomobilin Litecoin'le alındığını okuduğumu hatırlıyorum. Güzel gelişmeler bunlar. Şu anda kripto paraların kullanım alanlarının kısıtlandığı kanaatindeyim. Bazıları sadece yatırım aracı olarak bakıyor hatta. Belki bir gün gelir kripto paralar alışverişlerde sıklıkla kullanılır ki bence asıl değerleri o zaman ortaya çıkacak.
Geçmiş yıllara göre bitcoin fiyatı giderek stabilleşmeye başlıyor. Bu da en önce bu gibi alış veriş olaylarına yansıyacak benim kişisel görüşüm. Daha nice böyle güzel haberler alırız umarım.
full member
Activity: 202
Merit: 101
newbie
Activity: 21
Merit: 0
Way arkadaş.. Güzel haber. Bitcoin işte böyle haberlerle anılsın. Millet bir bakar nedir bitcoin diye , merak uyandırır ve pozitif bişi bu.
hero member
Activity: 739
Merit: 500
Finlandiya'da 140.000 € değerindeki Tesla otomobil Bitcoin kullanılarak satın alındı.

"The most expensive Bitcoin sale involving a luxury vehicle took place in Finland last week. The Auto-outlet Helsinki Oy located in Tampere and Vantaa sold a Tesla with the digital currency for a retail price of over € 140,000. As mainstream media calls the virtual money dead, people are still able to use it to move wealth around and buy prestigious looking cars."

Kaynak: https://news.bitcoin.com/e14000-tesla-bought-bitcoin-finland/
Jump to: