Lol. Adev. Insa asta e ceva totodata si trist si amuzant... M-a amuzat felul in care ai spus-o... Insa este trist pentru ca e ceva adevarat. Si problema nu este la tine (mine), ci la cel care nu citeste. Si asta intrucat cel care scrie (vorbesc acum strict de tine sau de mine, nu de cei care scriu doar ca sa para textul mai lung pentru a se asigura ca managerul de campanie de semnaturi le ia in considerare postarea) o face deoarece are ceva de exprimat, de explicat, si incearca sa explice intr-un mod mai amplu, mai pe intelesul tuturor. Nu stiu daca ai citit postarile sau, mai ales, topic-urile lui nullius. Omul e doxa de carte, se vede de la o posta. Pe langa ca e doxa de criptografie. Din ce am mai vorbit cu el, imi spunea cat timp sta el sa-si construiasca o postare: sa o redacteze, sa o verifice de mai multe ori pentru typo-uri, sa puna culori pe anumite texte, sa insereze hyperlink-uri si tot asa. Imi spunea ca uneori o postare ii ia si o ora pentru a o scrie. Sunt ferm convins ca multi cand ii vad postarile dau cu "TL; DR". Insa este pierderea lor. De asemenea, dintre cei care chiar citesc tot ce scrie el intr-o postare, foarte putini dau si click pe hyperlink-urile pe care le insereaza. Din nou, e pierderea lor. Cum am mai scris si in topic-urile lui Vlad Sas, cine are ochi de vazut, sa vada. Cu alte cuvinte, cine e interesat de informatie, sa citeasca. Si, cu siguranta, are ceva de invatat. Cine nu, sa dea cu TL; DR si aia e...
Multumesc frumos. Si da, te cred ca regreti acei ani. Nu e prima oara cand o spui... Am mai citit asta de la tine de cel putin 2-3 ori, ceea ce ma face sa cred ca esti sincer. Insa intr-adevar, niciodata nu e prea tarziu pentru o schimbare in bine Acum daca tot suntem la destainuiri, si eu regret faptul ca desi am deschis acest cont din 2017 nu l-am folosit pana anul trecut in octombrie. De multe ori citeam ce scrie aici fara a ma loga si... aproape ca am uitat ca am cont. Asta e acum... Am devenit activ de anul trecut si voi fi activ in continuare, cat de mult voi putea... timpul inapoi nu se poate da, insa o schimbare se poate face.