Adama helal olsun diyorki paranızın .... kadarını bugün şuraya harcadım.
Bizdede togg yapılıyor onu bile vatandaş sipariş veremiyor :D
la trol! neden cahil gibi saçma sapan şeyler yazıyorsun?
togg'un siparişini veremiyor olmanın bir sebebi var. fabrika seri üretime hazır hale getirildi ama sertifikasyon ve akreditasyon güncellemelleri devam ettiği için satış yapılmıyor. ki zaten, satışın 2023 şubat'ında gerçekleşeceği daha önceden açıklanmıştı. ayrıca, bu konuyu togg'a bağlamak için çırpınman seni bu forumun en kötü ve en kalitesiz trolü yapar.
la! şunun gibi tırı-vırı herifler içlerindeki her türlü pisliği kusar, kimse bir şey demez, benim gibi milyonda bir çıkacak adamın teki olayın doğrusunu söyler, sonra "trendcoin sen çok siyasi üğüğüğüğ" derler, ben sizin adaletinizin ta içine tüküreyim...
bir ülkenin kasasını bitcoin'e basamazsınız, yapacağınız en iyi şey rezervinizin küçük bir kısmı ile bitcoin alıp kolu komşuya ne kadar inovatif bir devlet olduğunuzu göstermeye çalışmak olur, daha fazlası olmaz. el salvador daha %51 saldırısı bile yemeden darmadağın oldu, ya %51 yeseydik el salvador'un başına gelecek olanları düşünemiyorum bile... ayrıca, otorite/devlet ve merkeziyetsiz para kavramlarını %100 uyumlu bir şekilde düşünmek bence mümkün değil, büyük çelişkiler barındırıyor.