16 bin dolar seviyelerindeyken en geç mart civarı iyi bir boğa koşusu ya da bir ara düzeltme dönemine gireceğimizi düşünüyordum ve bu bağlamda söylemlerde bulunmuştum.
ben 11-12k altını beklemiyorum ama olur da 11-12k altına doğru süzülürsek ayı oğlu ayı daha 4-5 yıl daha devam eder herhalde... benim tahminim şöyle ki, btc 11k'nın altına sarkmaz ve şubat ya da mart civarında bir ara fişek görürüz. ha! o arada "altlara ne olur kestirmek zor, ayrıca yeni bir ralli mi başlar yoksa 60k düşüşünün bir düzeltmesi mi olur" şimdiden kestirmek zor ama btc bence daha fazla yıpranmaz ve 2-3 aylık akümülasyondan sonra iyi bir kar verir. not: yemek tarifi değildir.
bugün teknik analizlerimi güncellediğimde karamsar tablolar ile karşılaşıyorum. kimseyi yanıltmak istemediğim için ve kendime eskisi kadar güvenmediğim için teknik analiz paylaşmıyorum ama btc'de kar alıp dışarı çıkmak üzereyim; bu kadar yeter, allah bin bereket versin olm daha ne diyek!
yine de boby lee'ye katılmıyorum, iki sene daha sürüncemede kalmayız, belki bir sene daha böyle devam eder (eğer yanılmazsam, b*k da çıkabilir, güvenmiyorum da).