Author

Topic: 2024-Altcoin boğa sorunsalı (Read 64 times)

hero member
Activity: 1162
Merit: 719
December 20, 2024, 02:23:56 PM
Konuyu dünkü düşüşten önce açtım. Tabiki bu şekil bişi yaşamayı beklemiyordum. Ama içimde bi huzursuzluk vardı. İçime doğmuştu bişiler. Boğa gelmeyecek tarzı bir görüşüm de yok. Bi anda tam tersi bi şekil yukarıda çıkabiliriz. Her şey değişebilir bi anda. Günü birlik tahminsel yaklaşımlar teknik analizcilerin işi. Ben yalnızca ters giden bişilerin olduğunu düşündüm. Ve mantıklı bi açıklama da yapamadım kendime. Pozitifim hala. Ama market gibi bi anda da değişebiliyorum. Bi anda negatif olabiliyorum. Tecrübeli forumdaşlarımızın görüşleri beni memnun eder. Saygılar.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
December 18, 2024, 04:34:22 PM
ETF olayından sonra btc inanılmaz rakamlara gidebilir etf bu emeklilik fonları vs devreye girdiği an yürür durmaz bu süreçte gördüğüm bu btc stoklayan şirketlerin elinden bu btclerin çıkartılmasını istiyorlar amerika aga bırakırmı.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
December 18, 2024, 03:58:53 PM
Bitcoin yeni rekorlar kırdı. 100.000 dolar seviyesini aştı. Orada kalıcı da oldu. 100.000 doları geçer miyiz diyorduk daha düne kadar. Bi kaç haftadır 100.000'deyiz. Bitcoin 100.000 dolar algısını da kazandık. Artı olarak Trump seçildi. FED faizleri düşürüyor. Her şey mükemmel market için. Ama bi çok kaliteli projenin fiyatı Bitcoin'in 60 bin dolar olduğu fiyatta. Bi kaç günlük eğlence olan memecoinleri, NFTs için bişi demiyorum. Ama proje bazlı altcoinler hak ettikleri şekil fiyatlanmadı bana göre. Sizce de bişiler ters değil mi? Saygılar.
Eee böyle caydıracaklar.
Önemli olan sabretmek. Bitcoin daha 120-130 bandına gelecek bana göre.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1064
December 18, 2024, 03:50:10 PM
Belki de bu bir fırsattır bilmiyorum hocam. Ben de durumu garipsedim de mutlaka artacağını düşünüyorum. Er yada geç artacak gibi bence ytd tabi. Altcoinlere daha ciddi para akışı sağlanmadı ve insanlar bunun artık olmasını görmek istiyor. O meşhur geçmiş altcoin boğası yaşanırsa büyük kazançlar sağlanabilir. Memecoin artışları bu arada beni artık projeye inanmaktan uzaklaştırdı. Artık topluluk güçlüyse token güçlü.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
December 18, 2024, 01:55:12 PM
Bitcoin yeni rekorlar kırdı. 100.000 dolar seviyesini aştı. Orada kalıcı da oldu. 100.000 doları geçer miyiz diyorduk daha düne kadar. Bi kaç haftadır 100.000'deyiz. Bitcoin 100.000 dolar algısını da kazandık. Artı olarak Trump seçildi. FED faizleri düşürüyor. Her şey mükemmel market için. Ama bi çok kaliteli projenin fiyatı Bitcoin'in 60 bin dolar olduğu fiyatta. Bi kaç günlük eğlence olan memecoinleri, NFTs için bişi demiyorum. Ama proje bazlı altcoinler hak ettikleri şekil fiyatlanmadı bana göre. Sizce de bişiler ters değil mi? Saygılar.
Jump to: