Author

Topic: 2024 Ve Aralık Ayı Enflasyon Oranları Açıklandı. (Read 48 times)

hero member
Activity: 2030
Merit: 402

Benim de elimde şöyle bir veri var.  Smiley  2024 yılı boyunca bu 3 kaynağın paylaştığı yıllık enflasyon veri farkına bakar mısınız?

Son açıklanan veriler şaka olmalı. TÜİK yine kendi rekorunu tazelemeye devam ediyor. 2024 yılının enflasyonunun %44 olduğuna gerçekten inanan varsa elimde satılık köprü var.  Grin  Ben ENAG'ınki de kesin doğru demiyorum zaten ama yakın bir değerdir. Sürekli ciddi zamların gelmeye devam ettiği bir ülkede enflasyonu çok düşmüş gibi göstermeye çalışmaları gülünç geliyor. Markete giden zaten görüyor 1 sene içinde ne kaç liraya yükselmiş. Daha 2025'e girer girmez sağlam zamlar açıklandı ve memur, emekliye verilen zam bunların yanında hiçbir şey.
full member
Activity: 112
Merit: 181
bu ve bunun gibi konuları Ekonomi bölümünde açarsanız daha iyi olur.

bunun dışında yıllık enflasyonun yüzde 44 olması olayına inanan var mıdır bilmiyorum. tüikin verilerinin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. markette, pazarda, internette her şey bence daha net. verileri nereden topladıklarının bir bilgisi olsa güzel olurdu
?
Activity: -
Merit: -
Selamlar, malumunuz bu sabah saatlerinde TUİK 2024 ve aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Aralık ayı oranı 1,03 olurken 2024 enflasyon oranı 44,38 olarak açıklandı.

Enflasyon konusunda gerçek enflasyonun paylaşılmaması/yada halkın hissedilen enflasyonu gerçek enflasyon sanması tartışması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Jump to: