Author

Topic: 2026 Dünya Kupası ve Elemeleri Ana Başlık (Read 56 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
December 15, 2024, 09:00:37 AM
Montella gitmeden turnuvaya katılma ihtimalimiz çok yok bence. Hala ısrarla forvetsiz oynama stiline gidiliyor. Forvetsiz bir başarı elde edemeyiz. Karadağ karşısında nasıl vasat olduğumuzu unutmamak lazım. Rakiplerin ikisi zayıf görünse de Gürcistan Portekiz’e karşı galibiyet almış oyuncuları kaliteli bir takım. İspanya ve Hollanda arasında kim gelirse gelsin grup lideri olabilecek potansiyelde ama Hollanda olsun isterim.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
December 14, 2024, 01:35:27 PM
Dünya Kupası'ndaki tarihimiz ne yazık ki çok kötü. Düzenli olarak katılım sağladığımız bir turnuva kesinlikle değil. 2002 yılı tabi efsaneydi ve bir üçüncülük almıştık. Fakat o zamandan beri 2 kere playoffa kalmaktan öte bir başarıya ulaşamadık. Sad Bu elemelerde buna bir son vermeyi çok isteriz. Kadromuz çok potansiyelli ve yetenekli genç oyunculardan oluşuyor. Umarım Montella Euro 2024'te yakaladığı başarıyı referans alarak doğru tercihlerle bizi Dünya Kupası'na taşır.

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
December 14, 2024, 09:05:02 AM
Dünya kupasına yine gidemezsek yazıklar olsun bize ya ülke olarak bir turnuvaya katılamıyoruz sen git uluslar liginde Karadağ’a yenil sonra gruptan lider çıkacakken çıkama şu grupta da gider Bulgaristan’a yeniliriz gidemeyiz dünya kupasına aq inşallah Hollanda gelir de grup lideri olarak en azından onları yenebiliriz belki İspanya bizi duman eder
member
Activity: 84
Merit: 136
December 14, 2024, 06:54:52 AM
dünya kupası benim gözümde futbolun en önemli turnuvalarından birisi. kariyerinizde böyle bir kupa olması sizi direkt ayrı bir sınıfa sokuyor. ülkesinin koşulları yüzünden bu kupayı kazanamayan çok iyi futbolcular var, bu da tamamen şans meselesi.

ülkemizin dünya kupasına katılmakta bile zorluk çekmesinin sebebini disiplinsizlik olarak görüyorum. fatih terim "messi türkiyede doğsa yeteneği keşfedilir ve abartılır, medya tarafından göklere çıkartılır ve baskı yüzünden yok olup giderdi" gibi bir şey söylemişti. kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum. 85 milyonluk ülkemizin kesinlikle daha iyi yerlerde olması gerekirdi ama bu ve bunun gibi sebepler hem bireysel hem de takım olarak ülkemizin gelişiminin önüne çok geçiyor diye düşünüyorum.

dünya kupasında adımızdan söz ettirebilsek reklam açısından ülke futboluna güzel katkısı olurdu. euro'da bunu gösterdik. umarım iyi bir dünya kupası geçer.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
December 13, 2024, 01:45:05 PM
Hollanda yada İspanya'dan puan alma oldukça zor olacak zor bir gruptayız belki de en zoru. Favorilere dikkat ama en iyi taktik ve sistemi uygulayacak takımlar gruplardan çıkacaklardır. Zor ama imkansız değil, destekte bir o kadar önemli hadi Türkiye Dünya kupasına gitme zamanı. Bu arada Hollanda gelirse gruba daha iyi olur gerçekten de.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
December 13, 2024, 09:24:57 AM
Grubumuzda Gürcistan ve Bulgaristan ikilisi kolay rakipler olarak gözükse de son gelecek takımın İspanya ya da Hollanda olacak olması can sıkıyor. Sad Çünkü elemeleri elbette grup lideri olarak geçmeyi hedefleriz. İkinci olan playoff oynayacak ve rakibin sıkıntılı olması durumunda Dünya Kupası'na gidemeden elenebiliriz. Açıkçası herhalde hepimiz bu iki takımdan Hollanda'nın gelmesini tercih ederiz. İspanya'yı yenme şansımız çok daha düşük.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
December 13, 2024, 08:29:16 AM
Arkadaşlar 2026 yılının Dünya Kupası Avrupa elemeleri bugün çekilen kuralarla belli oldu.Bizi ilgilendiren grubumuz diğer gruplara göre nispeten zor olacak.

Grubumuzda İspanya/Hollanda galibi yer alacak ayrıca Gürcistan ve Bulgaristan yer alıyor.2 komşu ülkemizle bu yarışaca gireceğiz ve Gürcistan ile ilk sırada gelecek takım bizi çok zorlayacak.Muhtemelen dünya kupasına gidemeyeceğiz.Şahsen ben en güçlü grupta olduğumuzu düşünüyorum.Keşke L grubunda Çekya yerinde olsaydık.
Jump to: