Author

Topic: 24 Kasım 2024 - Öğrentmenler! Gününüzü Kutlarız. (Read 190 times)

full member
Activity: 75
Merit: 25
Başlık sahibine not : Başlıkta yazım hatası var. Edit gerekiyor sanırım.

Bilerek öyle yazmış olabilir Murathan abi
Örtmenim yazsa da olurmuş😂
Öyleyse güzel bir başlık olmuş ben bilerek olduğunu düşünemedim Smiley Öğretmenler başımızın taçları inşallah tekrar günün birinde hak ettiği yerde olurlar ve maddi olarak da kazançlı olurlar.
hero member
Activity: 1442
Merit: 256

Bilerek öyle yazmış olabilir Murathan abi
Örtmenim yazsa da olurmuş😂
full member
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
Geçmiş öğretmenler günümüz vasıtasıyla bir de ben Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülkeye hizmet vermiş tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, hayatını kaybedenlere mekan-ı cennet dilerim.

Ekonomiye yeni şeyler öğreten satoshi’yi de bugün unutmamak gerekiyor.Dünyaya yeni bir ekonomi öğretti ve o da bir öğretmen sayılır.Günün kutlu olsun sato.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
sistem bozul olunca istediği kadar öğretmen işini iyi yapsın ne müdürler var adamlar okulları güzel olsun diye yırtınıyor ama eğitimin içi bomboş.
Sistem bozuk olunca öğretmenlerinde yapacağı fazla seçenek kalmıyor. Bazıları direniyorlar öğrencilerin iyi eğitim ve öğrenim görmeleri için bazısı da sallamıyor ne olursa olsun diyorlar. Eğitim sistemi yıllardan beri iyiye gitmiyor, düzeleceği de yok bana göre.
legendary
Activity: 2170
Merit: 1526
sistem bozul olunca istediği kadar öğretmen işini iyi yapsın ne müdürler var adamlar okulları güzel olsun diye yırtınıyor ama eğitimin içi bomboş.
hero member
Activity: 994
Merit: 772
İşini düzgün yapan yeni nesli iyi yetiştiren tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım. Memur kafasıyla zaman geçsin maaşımı alayım haftasonu iki gün yazın üç ay tatilimi yapayım diyenlerin ve torpille bir yerlere gelenlerin, çocuklara hiçbir şey vermeyenlerin günü kutlu olmasın çünkü onlar öğretmen değil gözümde. Atatürk'ün dediği gibi öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır bugün düzgün bireyler yetiştirebilirseniz ülke ileride kalkınır tabi her şey okulda bitmiyor ailedeki eğitim de önemli ama milli eğitim sistemi ülkelerin kaderini belirleyen en önemli şeylerden biridir.

Eğitim birçok şeyden önce gelir ve diğer durumları etkiler. Toplumun iyi ya da kötü olması insanın iyi ya da kötü olmasıyla ilişkilidir ve bunu belirleyen unsurlardan biri de eğitim kalitesidir. İşini iyi yapma konusunda en fazla dikkat etmesi gereken meslek grubudur öğretmenler. Çünkü bir çocuğu etkilemek demek gelecek nesilleri etkilemek demektir. Birçok meslek grubunda bahsettiğiniz gibi davranan insanlar var. Geleceğin iyi bir şekilde inşa edilmesine katkı sağlayan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
İşini düzgün yapan yeni nesli iyi yetiştiren tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım. Memur kafasıyla zaman geçsin maaşımı alayım haftasonu iki gün yazın üç ay tatilimi yapayım diyenlerin ve torpille bir yerlere gelenlerin, çocuklara hiçbir şey vermeyenlerin günü kutlu olmasın çünkü onlar öğretmen değil gözümde. Atatürk'ün dediği gibi öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır bugün düzgün bireyler yetiştirebilirseniz ülke ileride kalkınır tabi her şey okulda bitmiyor ailedeki eğitim de önemli ama milli eğitim sistemi ülkelerin kaderini belirleyen en önemli şeylerden biridir.
full member
Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü yürekten kutlarım. Onlar bizim herşeyimiz en zor şey onların. Bu dönemde bir sınıfta ders anlatıp ukala öğrencilere haddini bildirmek en zor şey olsa gerek.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Değerli bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından mesleğini layığıyla yapmaya çalışan bütün can öğretmenlerimizin özel olan 24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun. Çok özel ve nadir günlerden birisidir 24 kasım iyi ki varlar öğretmenlerimiz.
legendary
Activity: 2842
Merit: 1586
Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere çocuklarımıza ve gençlerimize değer veren, çağdaş nesiller yetiştirmek için emek harcayan tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım.
Her ne kadar bu mesleğin değer bilinmese, mesleği icra ederken günden güne zorlaşıyorken refah seviyesi düşüyor olsa da bu ülke öğretmenlerin destekleri sayesinde yükselecektir.

Çok bilinçsiz ve kötü bir nesil geliyor, bu nesli toparlamak çok zor olacak ve bir o kadar da önemli. Öğretmenlerimizin işi çok büyük bu nesilde Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
Başöğretmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bu ülkede öğretmen olarak yaptıkları için, kurtuluş savaşına hazırlık safhasında bile maarif kongresini düzenlediği için, bu ülkeye harf devrimini, bu ülkeye Türkçeleştirmeleri getirdiği için, bu ülkemizin her bir öğretmenine hem hayattayken, hem de hala bugün değer verici sözler bıraktığı için minnettarız…

Başöğretmen’imiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
sr. member
Activity: 770
Merit: 442
Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin gününü kutlarım. Öğretmenlerimize karşı saygıyı, hoşgörüyü ve anlayışı elden bırakmamak lazım. Bir sene içerisindeki en değerli özel günlerden birisi bence öğretmenler günü. Ayrıca öğretmenlerimiz ile görüşüyorsak onlara bugün bir arama, bir kutlama mesajı atarak sevindirebiliriz. İyi ki varlar.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Maddi olarak endişe duymayacakları bir gelecekte güzel çalışma şartlarına sahip ve ahlaklı çocuklarla eğitim vermelerini dileyerek bu  güzel günlerini kutlarım ben de ev arkadaşım Mardin’de öğretmendi çok iyi bir çocuk hala görüşürüz çok değerli insanlara sahipler elbette 5 parmağın 5 tanesi de bir değil ama öğretmen deyince durup düşüneceksin ki ülkemizin aydınlık geleceğe çıkmasının ilk adımı onlarda atılıyor iyi bir öğretmen iyi bir öğrenci ve iyi bir ülke yetiştirebilir
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
  Değerli öğretmenlerimizin, öğretmenler günü kutlu olsun.

Her ne kadar öğretmenlik daha çok gönül işi ise de, insan onuruna yakışır şekilde çalışma koşulları ve kazanç elde edebilecekleri nice uzun meslek yılları dilerim.

The Purpose of Life Passing on Knowledge

https://www.youtube.com/watch?v=9yyNZ_340WE
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Saygıdeğer tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım.

Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere;
Ömrünü Türkiye’nin güçlü geleceğini inşa etmeye adayan,
sadece müfredatı anlatmayıp gençlerimizi hayata hazırlayabilen,
Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım.
Jump to: