Bu tarz önemli günlerde konu açmayı genellikle diğer arkadaşlara bırakırım ancak bugün için belirtmek istediğim birçok şey olduğu için kimseye o fırsatı tanımayacağım kusura bakmayın
Eğitim önce ailede başlar derler çok doğru söylemiş kim söylediyse. Cennet annelerin ayakları altındadır der bir hadisi şerif. Bir kadına verilebilecek en güzel değerlerden bir tanesidir ve sonuna kadar hakediyor bunu cefakar anneler. Bizleri 9 ay karnında taşıyıp büyüyüp kocaman insanlar olana kadar bizleri yetiştirirler, en ufak sorunlarımızda bizler kadar dertlenirler, yaralarımızı sanki onlarda almışcasına hissederler. Bu yüzden annelerimiz bizlerin baştacıdır. Bugünün vesilesi ile forumumuzun nadide üyelerinin ilk öğretmenleri sultanlarımızın öğretmenler gününü kutlarım.
İkinci olarak 100 sene önce zorluklar içerisinde ülkemizin kaderini değiştiren ve daha sonrasında yaptığı inkılaplar ile düzlüğe çıkmasına ve bugünlere gelebilmesi ne vesile olan Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü de bugün vesilesiyle saygıyla anıyorum.
Üçüncü olarakta 16 yıllık eğitim ve öğretim hayatım boyunca bugün ki meser#'i inşa etmemde faydası olan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlarım. Ki bende iz bırakan tüm öğretmenlerimle hala irtibattayımdır sabah saatlerinde kendilerine birer telefon görüşmesi gerçekleştireceğim sizlerde bu güzel günde öğretmenlerinizin yüzünü güldürün
Ve son olarak 2 senelik bitcointalk forumu maceramda açtığınız konularla bana değer katan tüm forumdaşlarım benim gözümde birer öğretmendir sizlerinde öğretmenler gününü kutlarım
Derler ki Mevlana Şems hazretlerini hocası olarak görürken, Şems hazretleri de Mevlana hazretlerini hocası olarak görürmüş. Böyle değil midir zaten öğretmen dediğiniz hem öğrenci hem öğretmen olmalıdır...
Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum! Hz.Ali