Jean-Jacques Rousseau'nun harika bir sözü. Doğarken özgürdük ama her yerde zincire vurulduk çünkü zincirlerimiz biz doğmadan önce hazırlanmıştı bile.
Açık adresiniz var mı? Bir mağazanız var mı? Türkiye'de bir şubeniz var mı? Yoksa yalnızca internet üzerinden mi hizmet veriyorsunuz? Ben kripto paralarla yeni yeni ilgilenmeye başlayan biriyim. Kripto paralar hakkında pek çok bilgim eksik. Bildiğim şeyler bilmediklerimden fazla. Hala öğrenme aşamasında olan biri olduğum için birçok konuda temkinli davranıyorum. Fiziksel bir mağazanız varsa benim gibi tereddütler yaşayan insanlara güven verebilirsiniz. Türkiye'de bir şubeniz varsa sizi ziyaret etmek de isterdim.
Söylediklerimi yanlış anlamayın. İnsan özgür doğduğu gibi iyi de doğar ama zincirlere vurulduğu gibi kötü olaylarla da karşılaşır. Ben iyi olaylarla karşılaşmak için temkinli davranıyorum.
Merhaba. Bize ulaştığınıza sevindik. Türkiye'de şubemiz bulunmamaktadır. Kredibilitenizle ilgili şüpheleriniz varsa, küçük işlemleri deneyebilirsiniz. Alım satım sistemimiz günün 24 saati otomatik olarak işlenir. Belirli bir para birimini başarılı bir şekilde transfer ettiğiniz sürece, ilgili para birimini size hemen göndereceğiz. Özel anahtarınız değil, para biriminiz değil. Kripto para birimlerinizi saklamak için bir donanım cüzdanı kullanmanızı öneririz. Ve anımsatıcı ve özel anahtarı kaydedin. Varlıkların kendi donanım cüzdan hesabınızda olduğundan emin olun. Bu kesinlikle güvenlidir. www.bitsar.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.