Author

Topic: 25 milyar ve üstü bitcoin whatsapp yatırım grubu (Read 2128 times)

member
Activity: 70
Merit: 10
Arkadaşın bilgisi olmadıgı kesin böyle grup neden kurulur orasıda mechul 25bintl gibi bir parayla bitcoini hareket ettirecez diyen bir kişinin grubuna girmek çok tehlikeli gibi duruyor şahsen ben neydiyi belirsin kişilerin oldugu gruba borsa niyetli hiç girmem ne olur ne olmaz tek takılmak herzaman iyidir.
full member
Activity: 420
Merit: 100
dediğiniz parayla ancak unify gibi cannabis gibi shitcoinlere bir hareket getirebilirsiniz belki ama onunda elinizde patlama ihtimali var BTC ye milyonda 1 etkiniz olamaz o mebla ile
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Altcoin deseydin neyse de Bitcoini pumplayıp dumplamak bilemiyorum Altan... Bitcoini dumplatıp pumplama işi  Goldmanlara, soroslara, Newyork sermayesine kalmış görünüyor.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Arkadaşlar Merhaba;

Bildiğiniz gibi bitcoin fiyatları arz ve talebe göre şekilleniyor. Ve yeterince kişi olursak bunu değerlendirebiliriz.

Şöyle bir önerim var.

Bitcoin fiyatı aldıkça yükseliyor. Sattıkça düşüyor.

Bir whatsapp grubu oluşturacaz. 25 milyar ve üstü yatırım yapan en az 30 kişi bulacaz. Sonra birden bitcoin satıp fiyatı düşürecez. Daha sonra birden alıp fiyatı dengede tutacaz.

Eğer size mantıklı geldiyse bir türk borsada bunu yapabiliriz.

Görüşlerinizi bekliyorum. Değerli yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

Hocam dusunce dogru ama miktar az. Soros'tan borc ıstemek lazım
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
25 milyar nedir? 25 milyar TL mi 25 milyar dolar mı yoksa eski parayla yazdın da 25 bin tl mi demek istiyorsun?
Eğer 25 bin TL diyorsan o parayla yaprak kımıldatamazsın.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Daha fazla yatırım ile düşünürseniz mevcutta ki gruba katılabilirsiniz
mevcutttaki grup? toplam miktar ne kadar? neler yapıyorsunuz?

Detayları paylaşmam mümkün değil sadece grup olarak zaten katılıma uygun kişileri biz biliyoruz, onları davet ediyoruz.
25 bin TL alt limit gibi bir limitimiz yok ama grupta ki kişi başına düşen tutar 100 btcden fazla buda demek oluyor ki şartlara uyan kişileri biz zaten seçiyoruz gruba dahil ediyoruz.
pek inandırıcı gelmedi bana. adresinizi yazabilir misiniz blockchainden bakmak isterim

Kimseyi inandırmak zorunda değiliz Saygılarımla..

o zaman benimde 500 btcm var. saygılarımla...

Forumda post kasmak için konu dışı kategorisi çok muazzam.
Vip grup var ve istersen 100000 btc ye sahip ol bu kafayla zaten seni almamız mumkun degil, öğrenci kardeşlerimiz de var bunun içerisinde 100 TL sermayesi olanda var , Yani anlayacağın hayat felsefeni biraz daha değiştirirsen aramıza bir gün sende katılabilirsin,Vizyonunu biraz geniş tut.Konu disi kategorisinde post kasmaya devam et bountyler için iyi oluyormuş diyorlar

Yalnız ufak bir noktaya değineyim, çoğu bounty zaten "konu dışı" yazılanları dikkate almaz. Yukarıda belirttiğiniz grubun bırak kişi başıyı, "toplamda" 100 btc varsa, ben de hayrına 1 btc hediye edicem. Millet olarak ne kadar çok hava atmayı seviyoruz, yeter ki orta gelsin hemen şut kafa gol.

750 bin tl ile btc pumplayan arkadaşa tavsiyem ise sadece daha fazla okuması.
newbie
Activity: 31
Valla o dediğin grubu kurmak ayrı bir güven ve zorluk çaba gerektiriyor fakat hadi kurdun diyelim sence yeterli olacak mı o arz talep dengesini bozacak kadar büyük bir yatırım olacak mıdır ? Bence havuzun yüzde 0.01i bile etmez gibi geliyor ki bu da oldukça büyük miktarda para olmasına rağmen arz talep eğrisini etkilemez gibi geliyor
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Arkadaşlar Merhaba;

Bildiğiniz gibi bitcoin fiyatları arz ve talebe göre şekilleniyor. Ve yeterince kişi olursak bunu değerlendirebiliriz.

Şöyle bir önerim var.

Bir whatsapp grubu oluşturacaz. 25 milyar ve üstü yatırım yapan en az 30 kişi bulacaz. Sonra birden bitcoin satıp fiyatı düşürecez. Daha sonra birden alıp fiyatı dengede tutacaz.

750 bin₺ ile tüm piyasayı çökertebilirsiniz çok riskli bir haraket. Bitcoin Faiz lobisi tokat manyağı olabilir. 82 Bitcoin, 83 Ethereum, 84 Dash ...
member
Activity: 81

Sesli güldüm yaaaa... özel whatssupp grubu... kişi başı 25K TL...

25K TL ile bugün sıfır araba alamıyorsun, Ev alamıyorsun, 10 yaşında avrupa araba alıyorsun bu parayla ki sen 20-30 kişi demişsin Bitcoin bırakın ancak hacmi 5-10 btc küçük koinlerde birkaç pump yapabilirsiniz. selamlar...
member
Activity: 378
Merit: 55
25bin *30 = 750 bin tl o parayla ağzına bile sıçarsınız btc nin. dikkatli işlem yapın bütün piyasa tepetaklak olmasın.  Grin
full member
Activity: 364
Merit: 102
başlığı açan adam şimdi pişman olmuştur. ayrıca bitcoinle belliki uzaktan yakından zerre alakası yok bu şahsiyetin. yokmu şu memlekette bitcoini alt edicek 30 yürekli adam Cheesy:D:D zuuuuuhahhahahahahha
full member
Activity: 210
aman çok manipüle etmeyin bitcoini 100 bin dolar filan yaparsınız sonra.
member
Activity: 98
Dostum hadi o kadar yatırımı yapcak insan bulduk toplandık diyelim sence o kadar büyük bi hisseyi öyle ufak birikimlerle değiştirebileceğini düşünüyormusun gerçekten ? Supply Demand konusuna biraz daha çalış ekonomi hakkında biraz daha bilgi topla ki toplam havuzun büyüklüğünü anla başarılar dilerim
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Birinizde dememiş ki 30 tane bunu güvenilir bir şekilde yapacak arkadaş nerede diye ?

30 tane eleman edilecek karları da bir havuz da toplasın ve güven aşılasın . 25 değil 50 ile de katılırım ben şahsen .
member
Activity: 406
Hacimsiz alt coinlerde belki birşeyler yaparsınızda bitcoinde çok zor.
newbie
Activity: 73
o kadar parayla o dediğin işi yapamazsın 15 20 katı falan lazım sana onun için
hero member
Activity: 896
Merit: 630
harikasınız!, fikirde muhteşem! yaptığınız ve yapacağınız çökertme işlemlerini merakla takip edeceğim.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
25 milyarlık grubun whatsappt'a işine ne dediğim ütopik grup  Cheesy
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
25 milyarı olan 30 kişiyi bir araya getirebilirseniz Apple’ı alabilirsiniz. Uzun yıllardır büyüyen ve sürekli karda olan bir şirket diye duydum. Telefonlar da bedavaya gelir.
newbie
Activity: 42
BTC varlığınızı tanımadığınız insanlara ifşa etmeniz dışında telefon numaranızı da istiyolar  Shocked Shocked
newbie
Activity: 45
Hocam o kadar paramız olmasa da gruba katılıp takip edebilir miyiz?
hero member
Activity: 1343
Merit: 602
In #Bitcoin me trust
750bin TL ile Türk borsalarında bile fiyatı oynatamazsınız. Milletle alay edecekseniz bari kendi cahilliğinizi ortaya koymayın... Türk borsalarının en tırtı günlük 3-4 milyon TL’ye ulaşıyor. Siz bunun %25’i ile fiyatı artırabileceğinizi zannediyorsanız matematik bilmiyorsunuz demektir...
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Nisan ayında bir arkadaş WhatsApp grubunda btc fiyatını düşüreceğini iddia etmiş ve paribuda fiyatı düşürmüştü. Türk borsalarında yapılabilir bulduğum söylemdir.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
Arkadaşlar Merhaba;

Şöyle bir önerim var.

Adam milyar yazmis beyler neden hemen dalga geciyorsunuzki Smiley Yalniz milyar piyasanin buyuklugunden fazla Cheesy
hero member
Activity: 728
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr

Detayları paylaşmam mümkün değil sadece grup olarak zaten katılıma uygun kişileri biz biliyoruz, onları davet ediyoruz.
25 bin TL alt limit gibi bir limitimiz yok ama grupta ki kişi başına düşen tutar 100 btcden fazla buda demek oluyor ki şartlara uyan kişileri biz zaten seçiyoruz gruba dahil ediyoruz.
pek inandırıcı gelmedi bana. adresinizi yazabilir misiniz blockchainden bakmak isterim

Forumda post kasmak için konu dışı kategorisi çok muazzam.
Vip grup var ve istersen 100000 btc ye sahip ol bu kafayla zaten seni almamız mumkun degil, öğrenci kardeşlerimiz de var bunun içerisinde 100 TL sermayesi olanda var , Yani anlayacağın hayat felsefeni biraz daha değiştirirsen aramıza bir gün sende katılabilirsin,Vizyonunu biraz geniş tut.Konu disi kategorisinde post kasmaya devam et bountyler için iyi oluyormuş diyorlar
full member
Activity: 168

hero member
www.mesutcandemir.com.tr

full member

hero member
www.mesutcandemir.com.tr

full member
hero member
www.mesutcandemir.com.tr
full member
Activity: 238
alt coinlerde şansın var ama btc piyasasını ülkece titretemeyiz. bu dediğin işi kripto paralardan ziyade sebze meyvecilikte yapsan yine ufak bi şansın var ama büyük bi hal den ziyade çok küçük hatta en küçük olanında
hero member
Activity: 547
Merit: 500
Her şeyden önce etik değil diye düşünüyorum pump-dump yapıp manipüle etmek. Zaten bu miktarlarla bitcoinde bunu yapmak imkansız.
full member
İster bitcoin olsun ister altcoin, her türlü pump dump gruplarından uzak durmak lazım. Projesini ve ekibini araştırdığın, güvendiğin altcoine girip bekleyeceksin.
member
Activity: 574
Merit: 55
BTC için bu rakamlarla spekülasyon yapmak zor..
newbie
Activity: 20
Arkadaşlar Merhaba;

Şöyle bir önerim var.

Hocam twiterda üstad açıklamış çok güzel türk borsalarında 21 milyon lira lık işlem oluyorken 30-40 BTC ile anca %0.036 etki yapabilirsiniz.
(borsalara etki oranı > 750.000 / 21.000.000 = 0,0357142857142857)  (Anlık fiyata etki > o anki btc fiyatı * 0,0357142857142857 / 100)

https://twitter.com/btcstockbroker/status/921511533808619525
jr. member
Activity: 56
Söylediğiniz rakam milyar dolar ise mümkün yoksa 25bin lira ise, ben sana 100 lira vereyim sen benim oğlanı bul derim  Grin
member
Activity: 121
Bitcoin yüzlerce borsada var, pump yapabilmek öyle kolay değil hadi diyelim yaptınız düşük bir borsa olmalı o miktarlar için.

Ancak altcoinlerde yapabilirsiniz tabi az borsada olan ve günlük hacmi yüksek olmayanlar ile...
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
direk verirler coinleri siz aldıkça basarlar btc yi basarlar btc yi öyle öyle gider..
full member
Activity: 742
Merit: 112
o kadar hacimle olacak iş değil.

full member
Activity: 224
30-40 bitcoin ediyor şu an, o aralıkta birşey yapılabileceğine inanmıyorum BTC için,
Ancak altcoinlerde zıplatma yapabilirsiniz o miktarla.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
"milyar" dediğiniz bin tl mi?
25 milyar=25 bin tl?
Pump yapmak için 25 milyar tl lazım diyorsanız ona eyvallah da, 25 bin tl 1 btc ediyor hemen hemen. Bi etkiniz olmaz uğraşmayın boşuna Smiley
newbie
Activity: 5
Büyük borsalarda değil ama küçük borsalarda yapılabilir. Yaklaşık 750 milyara 2000 liralık bir düşüş ile yükselir olur biraz. Ama bunun için buna inanmış ve beraber toplanacağımız kişiler lazım o da zor. ben btcturkte 40 milyarlık alım aldığımda fiyat 200 lira kadar artıyor. Bunu kendim gözlemliyorum. Ama buna inanan 30 kişi en az bulmak zor. Onun için hayalden öteye gidemez.

Değerli yorumlarınız için de teşekkürler..
full member
Activity: 135
Merit: 101
hayaller balina, hayatlar karides Smiley    3-5 milyon dolar ile anca alt coinlerde yapabilirsin , o da belki  her altcoin de yemez bunu Smiley
member
Activity: 103
Balinalarda ole düşünüyodu zaten Huh Huh
newbie
Activity: 4
Borsada buna manipilasyon mu deniliyordu?
Borsada küçük çağlı şirketler için ie yarar sanırım ama BTC için yapılabilmesi için o 30 ortak içinde baya bir cüzdanı kabarık arkadaşın olması lazım. Sabah kahvaltısına Paris'e akşam yemeğine Las Vegas'a gidenlerden.  Roll Eyes
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Btc pump grubu hemde offf:D
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
götü boklu paribuda bile tek kalemde 25 btc alış emri var Cheesy 50 btc ile fiyatmı düşermiş? Fiyat sabit herkes artık alırken bitcoini açıp preev e bitrrex e coinbase e bakıyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
25 milyar ile bitcoinin değeriyle oynayabilirsiniz üstelik 30 kişi bulacağını söylüyor arkadaş 750 milyar gibi bir para yapar tek sıkıntı bu kadar büyük paralarla işlemler yapan kişileri nasıl bulacaksın Türkçe forumu bırak forumda bile yoktur 25 milyarı olan.
full member
Activity: 448
Merit: 124
bitcoin de örnek olarak bitfinex te bugün 6200$ da oluşan Satış için bekleyen 4000 e yakın bitcoin vardı yani değeri 24.800.000 milyon $ yani kısaca bitcoin de pump vs yapabilmek için bayağı para lazım .
member
Activity: 182
Merkez bankası bile yaptığı hamlelerle doları titretemiyor bir de öyle düşün.
full member
Activity: 210
Aynen kardeş tek akıllı sensin zaten.
member
Activity: 90
Akli olan bu pump gruplarina bulasmasin.
sr. member
Merit: 260
Hocam btc öyle 1 milyonla ya da 5 milyonla speküle edilebilecek bir coin değil ki hadi satalım deyince fiyatı düşürebilesin.. Bu hayalden öteye gitmez ama bak dediğin iş altcoinlerde olur çok güzel dumplanır çokta güzel pumplanır ama o da bir yere kadar olur yani küçük meblağlarla bu işler olmaz. Smiley
full member
Activity: 126
Hayaller bitcoin gercekler shitcoin..
member
Activity: 112
Alt coin için düşünülse belki ama btc için çok zor Smiley
full member
Activity: 658
Merit: 112
1 milyar $ gerekir dediğini yapabilmek için Smiley
member
Activity: 588
Merit: 18
O para miktarıyla shitcoinleri bile titretemezsin arkadaşım Grin ama düşünmen yeter  Grin
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Pump grubu oluşturacaksınız hem de btc pump'layacaksınız. Kolay gelsin Smiley
sr. member
Activity: 267
Merit: 252
Arkadaşlar Merhaba;

Şöyle bir önerim var.

Piyasayı etkilemek için 750 bin TL yeterli olabilir mi ? Toplam piyasa büyüklüğü 175 Milyar USD bunun %55 BTC üzerinde yani senin bu piyasayı dengede tutabilmen için 90 Milyar USD bir yatırımın olmalıdır.
newbie
Activity: 5
Arkadaşlar Merhaba;

Şöyle bir önerim var.

Jump to: