Eğlenceli, gizemli, sallamasyonlu, ütopik, kahinsel, Üfürmeli bir yazı paylaşmak istedim. Bunu dikkate alarak okuyun ama tutmayın uçuşa geçiyorum
3 Ocak 2019 da bitcoin 10. yılını doldurmuş olacak. Şayet btc hobi amaçlı bir yazılımcının(satoshi) çıkardığı rakamlardan oluşan bir ürün değilse, ki bir çok kişi hobi olmadığını düşünüyor. Bazı mihraklar tarafından dünya para sistemini değiştirmek için kurulduysa 10. yılı için plan yapılması atağa geçilmesi muhtemeldir. Böyle bir paroniyi gerçekleştirebilecek 3 ülke var. Ve bu planı yapan ülke 3-5 milyon btc sini soğuk rich cüzdanlara çoktan paylaştırmış bekliyordur.
Bir ülke neden btc ile ilgili gizli proje yapsın ki ? diyenler için btc 10 yılda 1k kat değer kazanmış şayet tekrar 1k kat değer kazanırsa. Elinde 5 milyon btc stok yapmış bil ülke, 50 trilyon dolar yani abd deki apple amazon google da dahil her cismi (bina, şirket, arabalar uçaklar eşya donlarına kadar her şeyi) 2-3 defa satın alacak döviz rezervini kasasına koymuş olacak.
Peki bu ülkeler hangileri olabilir?
(Sallıyorum) İngiltere; Bir çok kişinin düşündüğü "dış mihrak ülkesi" olan ingiltere de bir lobi btc projesini kurmuşsa eurodan çıkacak olacan ingilizler sterlinin yanında btc yi resmi olarak tanıyabilir.
(Sallıyorum 2) Japonya;Tahmin edildiği gibi satoshi japonsa, dünya ekonomik krizinde ilk patlayacak ülke olan japonya btc ile ilgili resmi kabul açıklamaları yapabilir. Ayrıca işini doğru yapamadığı zaman bunu kabullenemeyip harakiri yapan insan. 2 tane atom bombasını nasıl kabullenebilir ki. intikam loading...
(Sallıyorum 3 En kanlısı) Çin(Rusya); Abd nin savaşarak yense bile demokrasi olmadığı için işgal edemeyeceği tek ülke olan çinin sadece dolar rezervi 1.3 trilyon dolar. Bunun ne kadar büyük bir rakam olduğunu size şöyle açıklayayım. Abd nin dolar rezervi 300 milyar dolar. Yani Çinde Abd nin 4 katı sadece dolar rezervi var. Diğer para birimlerini de kattığımızda çinin toplam döviz rezervi 3.4 trilyon dolar. Çin şöyle bir açıklama yapsa (sallamaya devam) 1 trilyon dolar rezervimizi 2019 yılı içinde kademeli olarak bozdurup bitcoine kaydırıyoruz. Bu açıklamadan sonra çin herhangi bir işlem yapmasa bile dolar ve btc cephesinde neler olur bakalım?
Dolar; Tüm dünya shortlamanın ne demek olduğunu öğrenir. Balinaları ayıları geçtim Tr deki ayşe teyze bile döviz bürosuna gidip dolarını bozduracak ve muhtemelen altın alacak. Böylesine büyük shortlama hiç bir kademede destek bulamayacağı için dünyadaki tüm dolarlar abd ye dönecek tuvalet kağıdı dolardan daha değerli olacak.
Btc; Bu açıklamadan sonra çin 1 dolar bile btc ye yatırım yapmasa bile btc rahat 50k lara soluksuz geçer.Çinin alımlarıyla 1 trilyon dolarlık pump boğaların desteğiyle btc yi milyonlarca dolara çıkaracak. Bu arada John McAfee nin çükü de kurtulmuş olacak.
Taş ve sopalarınızı hazırlayın 3. dünya savaşı geliyor