onu size sattıklarında yani elinize geçtiğinde zarar edeceksiniz bu kadar net.
size satan adam bilmiyor mu 1.5 ayda roi yapmayı, hadi onu geçtim 6-7 ay da roi yapmayı, sonra kendine kazmayı.
baikal miner cube hakkında forumdaki satış konularına bakın kaç paradan satılmış kaç kişi sizin gibi iştahla almak istemiş,
ve sonunda ne olmuş?
uzaklara gitmenize gerek yok forumda var.
tüm baikal ürünlerinde her seferinde bu oldu. bu kaçıncı sefer, genede insanlar koştura koştura servetlerini buraya gömüyorlar.
bir musubet bin nasihatten iyidir, ne diyelim. bu pahalı bir tecrübe olacak. ama tecrübeler her zaman olumludur
hocam arkadaşım x10 aldı, 25 günde parasının %80ini amorti etti bile. Hesap kitap belli sonuçta. günlükk 400 usd civarı kazandırıyor şuan giant b, elime geçeceği zamanki günlük kazanç, kazancının %100 hatta 3de 1e düşeceğini hesap ederekten ona göre ürün arıyorum zaten, 3 yıllık bitcoin altcoin trade geçmişim var ona istinaden kafam da bir şeyler oturttum. teslim tarihi, fiyat, performans kafama yatar ise alacağım. Ha kısa sürede roi edemesekte sağlık olsun. Risk almadan kazanılmıyor. Haklısınız yaşamadan bilemeyiz, tecrübe etmek en iyisi uzaktan davulun sesi hoş gelir bakalım hayırlısı. Uyarınız için teşekkür ederim.