Author

Topic: 4. Fatih Terim dönemi hakkında görüşleriniz nelerdir ? (Read 497 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Acikcasi oldukca fazla umutluydum ama gorunen o ki sampiyonluk su an icin kritik gorunuyor. Basaksehir macindan sonra belli olacaktir hersey.
newbie
Activity: 336
Merit: 0
fatih terim çok iyi bir teknik adam vede çok başarılı ama başarı yalnız hocayla olmaz futbolcularda hocayla uyumlu olmak zorundadır hocanın verdiği taktikleri yerine getirirlerse işte o zaman takım başarılı olur
member
Activity: 143
Merit: 10
Rakamlara baktığımızda Tudor'dan çok da iyi sonuçlar almadığını gördük. Bakalım şampiyonluk ipini göğüslerse o zaman kral ilan ederler.
newbie
Activity: 42
Eski tas eski hamam türk kafası hocam 1 ileri 3 geri
newbie
Activity: 172
hala iyi gidiyoruz, sıkıntı yok imparatora güven tam Wink
jr. member
Activity: 74
Merit: 1
Türkiye futbolu için güzel oynuyorlar yani. Türkiyenin dünya üzerindeki futbolu ayri bir konu zaten.
Fatih terim ile de farklı bir ruh kazandıklarını düşünüyorum ben.
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Basarili bir çıkış sağlandı. Öncesinde iyi gidiyor olsa bile Fatih terim ile biraz daha magazin değeri kazandı. Futbol olarak da kaliteli günler olacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 98
Fatih Terim oynanan oyundan memnunsa bende hiçbir şey bilmiyorum arkadaş takım çok rezil oynuyor lider olabiliriz ama oynanan oyun taraftara da Fatih Terime de keyif vermiyor çok açık bence
newbie
Activity: 70
Adamın adı bile yeter bence. Çünkü sağlam bir manevi gücü var adamın. Şey gibi 190 adamın tifil zayıf İsmet paşaya tekmil verirken bir anda bayilmasi gibi. Zor günler geçirip yeniden Fatih terim ile bu ruhu yakaladığını düşünüyorum ben
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Fatih Hoca her Galatasaray döneminde takıma hareket katmış,ivme kazandırmış ve şampiyon yapmış bir antranör. Ve Galatasaray ile özdeşleşmiş, artık sembol haline gelmiş biri. Takım taraftarları içinde çok sevilen biri. Galatasaray Zaten Şampiyonluğun En büyük adayıydı.Şimdi daha güçlü adayı. İşler kötü gitsede bir süre Fatih hoca ipi göğüsleyecektir.
newbie
Activity: 168
Bence takima cok fazla birsey katmadi. Terim gelmesede sampiyon olabilirdi zaten simdi basaksehir maci kilit nokta oldu.
jr. member
Activity: 154
Bu sezonu sampiyon bitirmemizde onemli bir etken bence kesinlikle umarim yeterli olur.
member
Activity: 322
Merit: 16
fatih terim ile gs nin toplanıp da avrupa şampiyonu olmasını beklemeyin. türkiyede şampiyon oluruz ancak. Bakın man.city - barcelona ikisi de alt yapıya çok önem veriyor. hatta genç oyuncularının düzenli başka liglerde oynaması için para teklif ediyor. alt yapıdaki sistemin aynısını gs ye getir ve teknik direktöre göre değil, klübün oyun sisteminde kalsınlar bak neler oluyor. ama onu yapacak yürek lazım.

hem klüp'de kazanır bu şekilde. altyapıdan bir tane adam çıktığı zaman bilmem kaç milyon dolara satıyorlar. biz alıştık hazırcılığa. dayan abi sık dişini 4 5 yıl sonra nasıl oyuncular çıkıyor. bu aldığımız oyuncular anasının karnından mı futbolcu çıkıyor sanki veya inşaatta çalışırken mi keşfediyor birisi. altyapı hepsi.
newbie
Activity: 84
Bence Fatih hoca gelecek sene için yapılmış bir yatırımdır.
newbie
Activity: 28
ne yaparsa yapsın yararlananlardan nasıl bir adam anlamıyorum ya ne yapsa yaranıyorr !!
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
fatih terim ile gs nin toplanıp da avrupa şampiyonu olmasını beklemeyin. türkiyede şampiyon oluruz ancak. Bakın man.city - barcelona ikisi de alt yapıya çok önem veriyor. hatta genç oyuncularının düzenli başka liglerde oynaması için para teklif ediyor. alt yapıdaki sistemin aynısını gs ye getir ve teknik direktöre göre değil, klübün oyun sisteminde kalsınlar bak neler oluyor. ama onu yapacak yürek lazım.
newbie
Activity: 182
Galatasarayi harika bir noktada aldi. Sampiyon edecektir. Olmasa sampiyon olur muydu. Belki olurdu ama daha zor olacakti.
newbie
Activity: 42
Fatih Terim'i genel olarak sevmesemde Galatasaray'a katkısı bulunan bir teknik direktör, gelişiyle birlikte birçok şey değişti.
member
Activity: 210
Galatasaraya her zaman iyi gelmis bir teknik direktor. Kesinlikle sampiyon yapacaktir takimi.
newbie
Activity: 168
Galatasaray harika bir takim zaten. Kadro olarak belki besiktastan kotu olabilir ama fatih terim onemli bir faktor ve one gecmesini sagliyor galatasarayin.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Fatih Terim geldikten sonra Galatasaray'ın performansı gerçekten olağanüstü.Ayrıca Fatih Terim 4. döneminde oldukça sakin bir görüntü çiziyor.Aykut Kocaman ile Şenol Güneş birbirlerini yerken Fatih hoca bu tartışmalara hiç girmiyor.
newbie
Activity: 196
BJK şampiyonluğu bırakmaz.
jr. member
Activity: 89
Merit: 1
Fatih Terim Adamdır. İmraparatordur. Bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörüdür. Galatasaray'ın imparator sayesinde bir cok başarıya imza atacağına inanıyorum.
newbie
Activity: 189
Bir heyecan geldi gidiyor.
newbie
Activity: 14
Fatih Terim'i galatasaray'a pek bir katkısı olacağını sanmıyorum tıpkı aykut'un fenere olan katkısı gibi. bu adamlar eskide kaldı futbol çok değişti artık
Kesinlikle katılıyorum futbol eski futbol değil bunların oynattığı top keyif vermiyor
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
fatih terim hırslı bir teknik direktör ama bazen oyuncu seçimlerinde ciddi hatalar yapabiliyor, oyuna geç müdahale ettiği zamanlar da oluyor. ama tudorla karşılaştırırsak inanılmaz olduğu kesin.
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
bence çok kötü bir dönem, başarısız buluyorum.
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
futbolu takip etmek saçma salak bir aktivitedir.
klişe olcak ama bir topun peşinde 20 kişinin koşması aklı başında bir insan evladını neden heyecanlandırıyor ?
içinizdeki aidiyet eksikliğini gidermek için daha mantıklı faaliyetler araştıramazmısınız ?
jr. member
Activity: 56
4.FATİH SULTAN TERİM,  GALATASARAY'DA KISITLI KADROYA RAĞMEN BAŞARILI OLACAKTIR. TARAFTAR HER MAÇTA TAKIMINI DESTEKLERSE, FATİH HOCA TAKIMINI UÇURUR. LİG SONUNDA İLK İKİYE GİRMESİ BU SENE İÇİN BAŞARIDIR.
newbie
Activity: 63
hiç umutlu değildim ama son zamanlarda iyi bir yükselişe geçti hadi hayırlısı
newbie
Activity: 83
Ya eskiye göre dinamikler değişmiş olabilir ama bence takıma iyi gelecektir sonuçta fatih terimin gs üzerinde bi toplayıcı etkisi var
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Fatih Terim'i galatasaray'a pek bir katkısı olacağını sanmıyorum tıpkı aykut'un fenere olan katkısı gibi. bu adamlar eskide kaldı futbol çok değişti artık
member
Activity: 143
Biraz gurursuzluk gibi bir şey oldu, son gönderilmeden sonra hoca olarak gelmez diye düşünmüştüm
newbie
Activity: 238
Şu an takımın bir dönem içinde düzeleceğini pek sanmıyorum yaparsa seneye güzel bir çıkış yapar gibi geliyor bana . Bu sene fazla birşey beklemiyorum takımdan
newbie
Activity: 26
4. fatih terim dönemi yine sezon sonu hüsran ile bitcek gelecek sezon takımdan gönderilecek
newbie
asıl bu saatten sonra bakacağız.ndiaye satıldı, yerine adam yok.ortalama bir sol bek alındı..rakipler güçlendi..
member
Activity: 933
başarılı olmasını temenni ediyorum. takımın başına geldiğinden beri galibiyetler var tabii bu onun eseri değil daha sisteminin orturduğunu düşünmüyorum 2. yarı izleyip göreceğiz ki umuyorum bu sene şampiyonuz.
newbie
Activity: 50
4. Fatih terim donemi GS ya hayirli olsun. kulubun  fatih hocaya ihtiyaci vardi.bence hocadan cok Abdurrahim Albayrak in gelmesi cok onemli.kulubunu bu kadar cok seven,futbolcularla iliskileri iyi olan birisinin gelmesi  GS yi sampiyonluga bir adim onde giriyor.
newbie
Activity: 31
Takım iyi şampiyon yapabilir bence
jr. member
Daha dün sovuyorlardi milli takımdan ayrildiginda. Sonra tekrar Galatasaraya gelmiş bir de haber yapıyorlar Fatih Terim'in maaşı 1905 lira diye. Adamın belli bir stretejisi taktiği vardır tamam takımı kuvvetlendiriyor taraftar seviyor o da tamam ama neden durmadan gidiyor dolaşıyor geliyor bunun sebebi ne
member
Fatih Terim bu ülkenin yetiştirdiği en kariyerli ve en iyi teknik hocalardan biridir. Söz konusu galatasaraysa hem hoca hem takım için en güzel  ortak noktadır galatasaray. bence bundan önceki 3 dönem gibi başarılı olacaktır. ilk defa yarı dönemde takımın başına geçti. kendi kurmadığı bir takımı yöneticek. Başkanda değişmişken biraz tölere etmek gerekir. takıma ve yönetime alışması lazım. ama sonunda Galatasarayı olmak istediği yere taşıyacaktır.
member
Activity: 167
Zamanla nekadar doğru bir karar olduğu daha iyi anlaşılır..Şampiyonluk Fatih Terim den geçer..
member
Activity: 127
Fatih Hocakaba bir adam, misyonunu doldurup kenara çekilmesi gerekiyor. Yakında onuda kovarlar.
member
Activity: 224
Ben diğer dönemlerde ki gibi Galatasaray başarılı olacak diye düşünüyorum
jr. member
Activity: 90
Daha düne kadar tüm Türkiye sövüyordu Fatih'e. Senaryo tekrarlanır kovulur yine sonra tekrar gelir sonra yine kovarlar falan filan işte klasik .
newbie
Activity: 94
fatih terimin kendine hayrı kalmamış ego tavan biri
newbie
Fatih Terim'in Galatasaray'da sonsuz kredisi var, kabul.Çok büyük şeyler başardı bu kulüp altında.Umarım başarılarını devam ettirir fakat son dönemde imajında baya zedelenme oldu medyaya yansıyan saçma olaylarıyla.Siyasetle çok içli dışlı olmasa daha bir severdik.
Umarım bizi şampiyon yapar.
newbie
Activity: 126
İnşallah gelişi ile gidişi bir olur bir galatasaray taraftarı olarak takımdan soğudum. Ben bu adamdan nefret ediyorum...
newbie
Activity: 77
bu sezon basarili olmazsa muhtemelen kendisi kadroyu kurmadigi icin bahanesi olacaktir. ancak seneye de basarili olamazsa kovulur sonra bir iki sene sonra tekrar geri gelir bu dongu boyle surer gider.
newbie
Activity: 31
umarım bu derbi yenilgilerine bir çözüm olur şampiyonluk çok uzakta değil.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Alışkanlıklardan kurtulamadığı sürece futbol bir adım ileriye gitmez bu ülkede. Adam abone gibi 2-3 yılda bir Gs'nin başına geliyor. Yine anasına söverek istifa diye bağıracaklar 1 yıl sonra. Tugay Kerimoğlu diye bir adam var bunu görmüyorlar hiç.
newbie
Activity: 8
Uefa alındı edildi güzel imparator ama sonrasında hiçbir faydası olmadı, zirvede bıraksaydı diyorum ben bazen.
newbie
Activity: 32
Bu adam para varsa iyi yönetiyor. Gs, Terim'in istediği paralara harcamazsa Terim yine milli takıma döner. Umarım Gs harcama yapar, milli takım batacağına Gs batsın. Fatih Terim imPARAtordur. Wink
member
Activity: 223
Merit: 11
Geldiği günden beri yaptıkları ortada çıktığı her maçı aldı şuan 5 maça çıktı 3ü resmi olmak üzere ve güzel skorlar elde etti.
newbie
Activity: 63
terim para harcamayı seven biri ama gsde para yok umarım batmazlar Cheesy
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Balık beyinli millet milli takımdayken suratına tükürdüğü adamı geldi yine baş tacı yaptı ya hiçbir şey demiyorum  Cheesy
full member
Activity: 179
Augmented Reality World Discovered
başka adam bulamadılar şu adamı görmek istemiyorum galatasarayda.O milli takımın başındaki hareketleri beni soğuttu
jr. member
ulan 6 ayda bir teknik direktör değiştirilmez ki. adam kendi sistemini kuracak. kendi kadrosunu oturtacak. gelişimini sağlayacak. bu ne lan yeni teknik adam geldi diye ilk haftasında farkla yenmek mi zorunda. çorap değiştirir gibi teknik adam değiştirilmez ki.
jr. member
Activity: 33
galatasaray taraftarı sanki takıma büyü yapılmış bir anda yükselişe geçecek gibi davranıyor bu kadar abartmamak lazım bence terimi
newbie
Activity: 32
bu gidişle arada bir terim gider gelir. anlayamadığım şey başka teknik adam mı kalmadı da az bi başarısızlık halinde baskı kurup getiriyorlar adamı
member
Activity: 448
Merit: 12
Bu ülkede hiçbir zaman futbol kazanmadı. Kavgayı, dövüşü, eyyamı iyi becerenler işi götürdüler. Bunlardan en iyi anlayan adam da Fatih Terim'dir. Umarım futbol kazanır ve GS ilk 3'e falan giremez.
member
ben olmuluyum acikcasi su ortamda baska birini bulamazlardi zaten.
newbie
Activity: 97
Fatih Terim'i egosundan dolayı sevmem, milli takımda başarısızdı, y.dışında çalıştırdığı takımlarda başarısızdı. Ama bir gerçek var ki Galatasaray ile aşısı tutuyor. Sezonun ikinci yarısı heyecanlı, çok çekişmeli geçer..
newbie
Activity: 122
Yine aynı terane olacak. Sanmiyorum cok basari gelecegini uzun donemde.
member
Activity: 336
bence fatih terimin devri bitti bu takım bu sene imkansız şampiyon olamaz şahsi kanaatim başakşehir bu sene ipi önde göğüsler beşiktaşta ikinci olur.ama fatih terim göreve devam eder.
newbie
Geldiği gibi gider .İşin cılkı çıktı yalama oldu aralarındaki ilişki.Ne Fatih terim ne galatasaray bundan bir fyda göremeyeck.Tudora yazık oldu.Çok arayacaklr.
member
Activity: 308
sezona gayet hırslı ve başarılı başlamıştı ama derbilerde sönük kalıyordu umarım fatih hocayla bu sorun çözülür ve şampiyonluk gelir.
full member
Activity: 201
Fatih Hoca milli takımda başarısız oldu.
full member
Activity: 276
İyi giderken hoca değişti.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
fatih hocanın haklı bir ismi var önemli adam. kabul ederıim saygı duyarım. fakat hep bir gazla başlar bi sükseyle gelir sonra başladığı gibi gitmez. milli takımda yaşadığı çalkantılar belki kendini temize çekme isteğiyle ekstradan başarıya götürebilir. ama şu bir gerçek ki otoritre var. klüp  içinde oyuncular için de... bu bile her türlü iyi olacağı hissi veriyor.
newbie
Activity: 4
Zamanında Avrupa'da gerek GS'yi gerek de Avrupa takımlarını iyi yönetip, güzel başarılar elde etmişti. Umarız ki yine güzel başarılarla eve dönerler. Bakalım.
newbie
Activity: 44
İmparatorun önderliğinde galatasaray şampıyon olabilir ama bu yıl lig gerçekten çok zorlu geçecek Fatih Terim'in işi zor.
member
Activity: 183
eminim başarılı olacaktır ama ardından yine kaos ve yıkıntı bırakarak gidecektir.
full member
Activity: 230
Bence fatih hocanın gelişi takıma iyi geldi böyle bir kan değişikliği gs için olumlu şampiyonluk için daha umutluyum
full member
Activity: 147
Takıma hayırlı olsun. Fatih Hocadan beklentimiz var.
newbie
galatasaray için güzel sonuçlar doğuracaktır bence. yani umarım öyle olur sonuçta fatih terimli bir galatasarayda ruh eksik olmuyor. takım herşeyini ortaya koyuyor.
newbie
Activity: 112
gerçekten bu adamdan türkiye kurtulamıcak galiba... bi ara bosnayla görüşüyodu oh kurtulduk dedik birden nasıl hortladı bu olay ya... taraftarın sevinmeside ayrı bi olay tabi....
newbie
artık kibirin biri bin para izleyip görelim neler olacak diye
newbie
Activity: 101
Basın toplantısı her şeyi anlatıyor..Hırslı bir Fatih Terim kolay kolay kaybetmez..Maalesef, bir Fenerbahçe'li olarak, bunu kabul ediyorum..
newbie
Activity: 41
hayırlısı olur inşallah
member
Gambling Investment Fund
Fatih Terim çok tecrübeli bir hoca eskisi gibi hırslı olursa kendini Galatasaraya verir egosunu kenara bırakırsa Galatasaray güzel bir çıkış yakalar.

Fatih Terim ne zaman egosunu kenara bırakabilmiş de şimdi bırakacak??
member
Gambling Investment Fund
Fatih Terim devrinin çoktan kapandığını düşünüyorum.O eskiden di ilk başta bi gazla futbolcular gider ama zamanla gerçekler yavaş yavaş günyüzüne çıkmaya başlar bence.
Terimin artık gs de çok da başarılı işler yapacağına inanmıyorum
newbie
Futbolcuların işini ciddiye alacağı kesin. Terimin kulübede olduğunu gören futbolcu sıkıyorsa koşmasın mantığı oluşacaktır. Ama gaz vererek çoşkuyla saldırarak belli bir yere kadar gidilebilir. kapanan takımlara fazlasıyla zorlanılacaktır.
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
Bu kadar antipatik bir adamın bu kadar fanı olması ayrı bir sorun. Geçmişine saygı duyarım, gerçekten başarılıydı ama yaşlandıkça kendini kaybetti. Birkaç hafta bu gazla takım iyi gider, sonra eski haline döner.
member
Şampiyon yapacak bence kadro iyi.
member
Activity: 93
CLOUT media.decentralised
Son zamanlarda ne başarısı var ki getirmişler bu paragöz adamı.
Zamanında uefa kupasını almış diye hala o zamanların ekmeğini yiyor. Yatsın kalksın HAGİ'ye dua etsin. Hagi olmasa nah alırdı kupayı.
Yaşı küçük olanlar hatırlamaz, Hagi sahaiçinde teknik direktör gibi yönetiyordu takımı.

Milli takımın ağzına sıçtığı yetmezmiş gibi ödül olarak galatasaray'a getiriyorlar. Neyse amk galatasaraylı değilim bişey değilim. Böyle zihniyetin aq yinede. Neyse...

Tam da bu adamdan tiksinen bir ben miyim yahu diye düşünüyordum. Düşüncelerinize katılıyorum.
newbie
Dünkü Göztepe maçonda da görüldüğü üzere Galatasaray Fatih Terim balonda ilken çok farklı oynuyor
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Son zamanlarda ne başarısı var ki getirmişler bu paragöz adamı.
Zamanında uefa kupasını almış diye hala o zamanların ekmeğini yiyor. Yatsın kalksın HAGİ'ye dua etsin. Hagi olmasa nah alırdı kupayı.
Yaşı küçük olanlar hatırlamaz, Hagi sahaiçinde teknik direktör gibi yönetiyordu takımı.

Milli takımın ağzına sıçtığı yetmezmiş gibi ödül olarak galatasaray'a getiriyorlar. Neyse amk galatasaraylı değilim bişey değilim. Böyle zihniyetin aq yinede. Neyse...
member
Activity: 285
Merit: 12
Yine artistlikler kavgalar dövüşler içinde geçer bu dönem de, sonra yine ayrılık zamanı gelir aynı senaryo devam.
member
Activity: 546
Egosu şampiyon olur ama takım olur mu bilmem. Tudor'un harcandığını düşünüyorum. Daha önce hiçbir teknik direktöre karşı kullanılmayan üslupları kullandı gazeteciler tudor'a. Fatih terim'in de basın üzerinde ki etkisi malum. Tudor'da karabük'ü satmıştı gerçi etme bulma dünyası.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Fatih Terim çok tecrübeli bir hoca eskisi gibi hırslı olursa kendini Galatasaraya verir egosunu kenara bırakırsa Galatasaray güzel bir çıkış yakalar.
member
Activity: 123
Türkiye nin en iyi hocası geldi...Maçları sabırsızlıkla bekliyorum..Göztepe maçımdan anladıkki gs güzel top oynayacak...
member
Activity: 167
Şuan yapılacak en iyi işi yaptı yönetim Fatih hocaya güveniyorum...
member
Activity: 116
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
Fatıh terımlı galatasarayı  dun gorduk takıma bır ruh geldı  oyuncular canlandı  At  sahıbıne gore kısnıyor galatasaray sampıyonlugun en buyuk adayı fatıhle  hocayla bırlıkte
member
Activity: 111
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
4.Fatih terim donemi butun galatasaraylilarin beklentisi sampiyonluk tabiki. ama basaksehir bu sene sampiyonlugu kimseye birakmaz. fatih hoca sezon sonu takimi birakir.
member
Activity: 378
Merit: 14
Başarılı olacağına inanıyorum, zaman gösterecek. Galatasaray ile şansı yaver gidiyor.
newbie
Activity: 280
         Fatih Terim ile Galatasaray bir çok kupa kazanmış avrupa fatihi lakabını almıştır yazılan çizilenlerden çok bence icraatlara bakmak gerek
member
Activity: 252
futbolcular canlanmış gıbıler prest yapıyorlar mücadele var 
newbie
Activity: 70
İnşallah başarılı olur takım, dünkü maçta ilk sinyaller geldi ama bakalım devamı gelebilecek mi, önemli olan da devamını getirmek zaten.
newbie
dün oynanan göztepe maçında galatasaray da agresiflik vardır. takıma iyi yansıyacağını düşünüyorum.
Jump to: