Author

Topic: 4 gündür bitcointalk.org forumunu açamıyorum!!!!! (Read 1127 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Konu güncelmi bilmiyorum ama bende de aynı sorun vardı şu dns adresini yaptıktan sonra düzeldi

209.244.0.3
209.244.0.4
newbie
Activity: 122
DNS programı yükleyin kafanız rahat olsun.
full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
Arada bir oluyor öle forum sıkıntı ya giriyor saldırıyorlar muhtemel olarak ne geçeceklerse ellerine merak ediyorum. Cloudflare falan devreye giriyor çok sıkıntı oluyor o zaman bir yere brşey yazamıyoruz.
newbie
Activity: 98
Çözümler önerilmiş ama, bunun sebebini bilen var mı arkadaşlar?
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
 ben her zaman vpn kullanıyorum Roll Eyes
 merak etme vpnden bu sitede ban yemezsin.
jr. member
Activity: 57
Merit: 2
vpn giren çok arkadaş ban yedi neye göre vpn diyorsunuz banlansın diye mi millet ,onun haricinde tüm dns leri denedim giremedim benim gibi giremeyen çok arkadaş var sorun ney o da belli dil bazısı giriyor basısı giremiyor.
şuanda tr vdsden giriyorum. garibi tr vdsden giriyor yine tr ip olan kendi pcimden girmiyor.
member
Activity: 596
Merit: 14
abi benm evde 2 pc var biriyle giriyo biriyle girmıyo cok garip aynı ip ama leptop farklı sırf bu yüzden eski pcye geçtim cok yavas ama napıyım vpn girmekde sıkıntı olabilir diyolar.
full member
Activity: 210
Bir süre bende vpn ile bağlanmıştım. Sonra ban yeme korkusu sardı Google DNS denedim direk çalışmaya başladı. Google DNS denemeni tavsiye ederim.
member
Activity: 72
Merit: 10
google dnsleri sadece bu site için değil son dönemde diğer yasaklı siteler içinde çalışmaz oldu.
servisi beğenmeyenler olmakla birlikte belki birisinin işine yarar üç farklı kategoride dns var.
https://dns.yandex.com/
member
Activity: 68
#Blog Writer
Ben dns ayarlarını değiştirince evden girebiliyorum ama mobildeki sıkıntıyı çözemedim bir türlü.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
DNS'i google dns'i ile yani 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ile değiştirip dnslere ping atın ardından da tarayıcılarınızda ki çerezleri ve geçmişi silin. Foruma rahatça girebilirsiniz sonrasında!
member
Activity: 113
bende dns hatası aldım opera vpn ile girdim şuan sorun ne bilen varmı
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
TTNET kaynaklı bir sorun sanırım, forumda bu sıkıntıyı yaşayan birkaç kişi daha var.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Meşhur dns gir 8.8.8.8 açılır açılmassa proxy veya vpn ile gir.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
bende dnsleri değişip giriyorum ama yine de bazen açılmada sıkıntılar oluyor dünden bugüne sorun kalmadı gibi su an rahat ama saldırı zamanlarında yanıt alamıyoruz .
full member
Activity: 406
Vpn kullanmayın arkadaşlar banlanma riski var, dns ile girin.
member
Activity: 238
dns kullanmadan ben de giremiyoru. purevpn kullanmaya basladim bu yuzden.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Bir ara site çok aşırı yavaşlamıştı sabah siteye ulaşamadım 1 gün siteden uzakta kaldım. Sonra site çöktü mü diye arama yaptım sonuç bulamadım. Bende dns değiştirmeyi denedim (8.8.8.8-8.8.4.4) ile siteye ulaşabildim ama mobilden bende giremiyorum.
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Neden böyle oldu anlamıyorum Türkiye'den yasaklandı mı bitcointalk.org anlayamadım açıkcası umarım sorun bir an önce düzelir.
member
Activity: 322
Vpn kullanmama ragmen bazen telefondan girmiyor ama pcde sıkıntı olmuyor.
member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
google dns kullanıyorum bi sıkıntı olmuyor. ama telefon cidden sıkıntı.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
En can sıkıcı yani mobil hattan bitcointalk a girilmiyor. Kaç gündür iş yerinden arada zamanlarda mobil hattımdan girmeye çalıştığımda hep başarısız oldum Dns değiştirmek pc için kolay ama mobil hat için vpn siz yok mu bunun çözümü?
newbie
Activity: 28
Hocam dns ile alakalı bir problem oluştur sanırım tek yapman gereken dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.8.1 olarak değiştirmek ve istediğin zaman giriş yapmak Smiley
member
Activity: 462
Arkadaşlar bugün foruma kayıt olmak için vpn kullanmak zorunda kaldım.
Yoksa foruma girilmiyordu.
ancak 2 kere kayıt açtım 2 sindede mesaj yazmama izin vermedi sistem.proxy ban diye birşey geldi.btc karşılığında hesabımı mesaj atmaya açabilecektim.
En son mobilden girdim bu hesabı açtım ancak anlamadığım.
1-) Vpn kullanmadan siteye girilmiyor.
2-) Vpn kullanıp siteye girilip ban yeniyor.
3-) Ben bu işten hiçbir şey anlamadım.
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Herkeste benzer sıkıntılar var hocam. Ben de giremiyordum girdiğimde de bazı yazılar bozuk çıkıyordu, avatarlar gelmiyordu. Çözüm olarak Dns ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 değiştirdim. Şimdi sıkıntısız bağlanabiliyorum.
member
Activity: 539
Merit: 20
ben telefondan girmeye çalıştığımda giremiyorum fakat normal pc den sıkıntısız girebiliyorum.
full member
Activity: 210
internette genel bir sıkıntı vardı ama forum için halen devam ediyor ve foruma vpn kullanılmadan girilmiyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
çok büyük bir ihtimal cloudflare'den dolayı dns problemi yaşıyorsunuz başka bir sorun olabileceğini zannetmiyorum dns problemini çözerseniz sorunun büyük kısmını halledebileceğinizi düşünüyorum
full member
Activity: 322
vpn kullanın arkadaşlar sorunsuz girersiniz Cheesy
newbie
Activity: 55
bendede girdikten bir süre sonra 502 hatası veriyor genelde post atarken
hero member
Activity: 1929
Merit: 799
VPN kullanımı forum için bir sorun olmuyor sanırım ben daha önce hiç bağlanmadım ama bazıları foruma ban sebebi filan yazıyordu.. bu konu hakkında net bilgisi olan var mı?forumu açamadığımız durumlarda VPN kullansak sorun olur mu?
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Konuyu farketmeden yeni konu açtım ama Aynı sorunu bende yaşadım. Opera VPN ile çok kolay çözeblirsiniz aklınızda bulunsun.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Aslında ben Problem çok nadir oluyor ama bugün sık sık sayfayı yenilemek zorunda kaldım desem yeridir.

Her seferinde bu durum olmuyor ara ara devamlı kopmalar yaşanabiliyor vpn ile sorun çözülsede hızlı ve akıcı giriş olmuyor bu seferde.
full member
Activity: 630
Merit: 103
şu anda da host hatası veriyor sürekli. foruma girip 3 5 bişey kurcalıyım takip edeyim dedim ama sürekli sayfayı yenilemek gerekiyor Sad
çok can sıkıcı bir durum
member
Activity: 70
Bir arkadaşımın başına gelmişti DNS olayı muhtemel çözüm olacaktır. Telefondan da denedin mi?
newbie
Activity: 42
denetim masası -> ağ ve internet -> ağ ve paylaşım merkezi -> Bağlantılardan internetinize bağlantınıza tıklayın özellikler deyin internet protokolu 4 u seçip özellikler deyin alttaki boşluklara 8.8.8.8  alttaki satıra 8.8.4.4 yazın dns degiştrin yani sonra girebilirsiniz.

Evet bu işlemi yapması gerekiyor bitcointalk'a giremeyen arkadaşların. Bende aynı sorunu yaşadım, neyseki DNS ayarlarını değiştirince (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) hiçbir sorun yaşamadan siteye girmeye başladım. Hatta bir süre üyeliğimin iptal olduğunu bile düşünmüştüm.
member
Activity: 78
Bende hic sorun olmadi ama arkadaslarim devamli yazdi giremiyoruz diye, genel sorun demek ki Turkiye icin.
sr. member
Activity: 490
Merit: 250
Yine DDoS atıyorlardı geçen gün, bu kadar kararlı olmaları gerçekten ürkütücü, bi gün patlatacaklar forumu ama ne zaman kestiremiyorum.
member
Activity: 70
Bende de aynısı oldu dns programı felan dene.
member
Activity: 378
aslında bir tür engelleme bu o zaman.

Yardımlarınız için çok teşekkürler..
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
bitcointalk degil de 4 gündür bende de ilginç siteler açılmamaya basladı.

google dns'i kullanmama rağmen en basitinden canliskor.com'a giremiyorum , eskiden dns ile sıkıntı yaratmazdı

bitcointalk ile ilgili bir problemim olmadı
full member
Activity: 854
Merit: 113
Vpn veya dns olmadan girilmiyor, başka sitelerde bir sorun yok ne sosyal medya ne başka biyer, özellikle bitcointalkun engellenmesi gibi bişey olabilir mi acaba.
jr. member
Activity: 161
Merit: 1
Sadece bu forum değil birçok siteye girişte sorun yaşanıyor, dns değiştirici programla girebiliyorum ben de telefondan...
member
Activity: 378
Arkadaşlar,  4 gündür evdeki internet hattından hiçbir cihaz bitcointalk.org sitesine bağlanamıyor. Şu an cep telefonu interneti üzerinden sayfayı açabildim. Ttnet kullanıyorum. Aradım adamları bana bağlanmaya çalıştığınız sitenin dns si, server larından kaynaklanıyordur, dediler. Şaşırdım kaldım. Her siteye bağlanıyor bir tek foruma bağlanamıyor. Aynı problemi yaşayan var mı acaba?
Jump to: