gayet rahat bankada bulusup cantayi tak masaya koyarsin ama guvenmek lazim o kadar paraya maliyeci olabilir alici.
new york ta al sat yasak ama connecticuta surup $125k sattim hicte sorun olmadi yer starbucksti.
forum donanim haber amq.
alici arkadas nakit tasimak yasak olmasa atla gel dicem ama o para cantada siktinti olur
madem alici ya satici degilsin yolda gostermiyorusn ne diye laf kalabiligi yaplirki anlamaiyorum zaman cok iste
sen git tak diye masaya koy parayı burası Türkiye 1 Bitcoin için bile canını hiçe sayacak insan var bu ülkede 1.000.000 TL elden alışveriş yapmak ne demek hemde newbie bir üye ile adamın ilk mesajı 1.000.000 TL'nin üstünde bitcoin almak istiyorum çok istiyorsan git sat adama sen
aklı başında olan kimse zaten bu kadar çok yüksek bir rakam elden alışverişi yapmaz
ben burda guveni kastettim. tabi harlem kuytu sokak gece yarisi degil. manhattan midtown ve bir banka cogu banka zaten yasal police bulundurur mesai satlerinde galiba parasi neyse oduyorlar.
evet sakat burdada ama oyle kalesli adamlar geldi degil birda hopaaaa irs ve DEA var durg enforcement agent ne sattin ne aoldin uyusturcumu. kendini aklarsin ama parayi unut 350 mahkeme 30 ayri avukat ve 20 yil sonra belki alirsin. yillik %0.002 ile oda.
ama yinede baktin reviewleri iyi alcinin yada taniyorsun sakat degil git takasini yap hic bir sey olmaz.
hayat = risk = btc = king
internetten sonra gorecesiniz btc batsada blockchain parasi artik yeni yuzyilin abd dolari. simdi amerika dusunsun
ya iyi yazıyorsun ama boş yazıyorsun
kim sana güvenip bitcoin'ini alıp karşına gelsin? Geçen bir ürün sattım 65 bin tl ye adamın kimliğinin resmini bile çektim yanımada kardeşimi aldım giderken starbucksta buluştuk para alışverişini öyle yaptık buna rağmen herifi oraya gelmeden 1000 kez araştırdım kimdir nedir diye.
Sen diyorsunki 50 bitcoin alıp gelin elden alışveriş yapalım hehehehehhe
TR de borsalarda hiç bir sıkıntı yok izinide kimse sormaz takip etmez günlük hacimde 5000 btc ye yakın hepsinde tane tane al ne almak istiyorsun en azından ortada dolandırılma olmaz kimsenin canı yanmaz.
bu forumdaki newbie lerinde tadı başka
dün üye olup geliyorlar sonra ben bunu 20 senedir biliyom yaaaa diye hikaye okuyorlar he he aynen öyle hadi canım başka yere