Arkadaş yazısında ne demiş,benım anladıgım siz tavsiyede bulunursunuz bunu kullanmak tamamen kullanıcının şahsi kararıdır.Ben bunu anlıyorum,birde benım nickine ithafen yazı yazmayan cevap hakkı doguyor ve kimse kimseye cevap yazmayın diye emirli konuşamaz,2 mesaj yukarıda konusmayalım demiştik uzerıne benım sordugum ardı arkası kesilmez sorular demişsiniz,ben sizi uzmanmı göruyormuşum ki size ardı arkası kesilmeyen soru sorayım ya anlatmak ıstedıgınızı anlatamıyorsunuz,neyse size bol kazançlar dahada asabımı bozmak istemiyorum.Lutfen rica edıyorum benım adımı kullanarak yazı yazmayın.
Bana yazdıklarınızın hem sorgular gibi, hem hesaba çeker gibi sözleriniz oldu ama sırf siz cevap yazmayın teşvik olmasın diye hafif manada hepsinin yerine "sorular" tabirini kullandım ki artık daha fazla yazışma olmasın, hem de mesaj kirliliği olmasın diye. Yani anladığınız manada soru sormak değil. Her neyse size bu son açıklamamı da yaptım artık yazışmayalım hem karşılıklı değerli vakitlerimizi almayalım hem forum kirliliği olmasın kimseye rahatsızlık olmasın.
Ben size suçlayıcı bir yazı yazmadım,kendi hatam oldugunu belittim ama kalkmış ders verir nitelikte cevap vermişsiniz.Hele yardakcılık yapan arkadaşa diyecek söz bulamıyorum.Konunun daha fazla uzamaması için kısa kesiyorum,exortis arkadaşımıda benim anlatmak istedigimi çok güzel bir şekilde anladığı için tebrik ediyorum.
Bak güzel kardeşim konular meseleler hiçbiri önemli değil. Ammaa önce edep! herşeyden önce edep ve terbiye! yoksa bu tavırla gelip bize bir daha yazma! Sen bizden ne yanlış ne terbiyesizlik gördün de, uslubuyla mühim bir uyarı yapmış efendi adam gibi adam bir insana yardakçı demeye kalkarsın ikimizi birden aşağılarsın burada. Söylediğini kulağın duyuyor mu. Bu kelimeyi hiç etmedin sayalım tamam mı.
Resmen yerden yere vurdun sen daha ne yazacaktın.
"
O boş fikirleri dinleyenlerden birisi benim"
boş fikirlinin teki"
akıllık konuşmuş mum falan diyince anlıyordur dedim gittim aldım zarar ettim."
demek ki konuştuğunun adamı değilmiş, konuştuğu gibi akıllı adam değilmiş anlamıyormuş anlamadan bilmeden yazmış. İşte sonuç ortada zarar ettim kaldım."Kimseyi suçlamıyorum kendi aptallıgım
her sakallıyı dedem zannediyorum"
bu sözün en hafif manasıyla "aptallık ettim gittim olmadık insanın sözüne kandım" diyelim hadi ki bu ettiğin öyle ucu açık bir söz ki her ne yakıştırsan yakıştır ne yerine koyduğun belli değilBütün bunları yazıpta "kimseyi suçlamıyorum" demek nedir. Yazdıkların yenilir yutulur cinsten değil.
Bak ilk yazdığında ses etmedim içimden peki dedim olgunlukla karşıladım yazdıklarına karşı hoşgörüyle izahat yaptım ders değil. Ettiğin kelamlara bir daha bak düşün kardeşim yukarıda bana yazdıklarını bir başkasına yazsaydın sana çok daha başka konuşabilirdi.
Ama sen yine durmadın o hoşgörüyü anlamadın bir de bunun üstüne üstlük gelip hem "kalkmış ders veriyorsun" diyorsun hem de çirkin bir kelime etmeye kalktın bize.
Herşeyin cevabı yazıldı bitti. Bir daha cevap yazmak zorunda bırakmayın.
Bakın öyledir veya değildir bilemem ama dünden bu yana bu yazdıklarınızı okuyanlar "zarara girmiş acısını da forumda huzursuzluk edepsizlik yaparak çıkarmaya çalışıyorlar diyecekler."
Türlü sonu gelmeyen yanlış anlamalar (kasıtlı - kasıtsız belli değil), türlü lakayit, edep dışı sözler kelamlar. Forumun da sabrı bir yere kadar. Sadece ben değil birileri de iyice rahatsız olmaya başladı artık bakın o uyarının ilk örneğini dün gördünüz. Artık burada bitsin bu konu daha fazla uzamasın. biz boş gezen insan değilz ekmek parası kazanıyoruz! Kimsenin kendi şahsi kızgınlıkları, kayıpları, kendi çirkin hırsları için ne edepsizlik yapmaya ne de bunca yazdırıp vaktimizi çalmaya, sorumsuzca edepsizlikle vakit hırsızlığı yapmaya hakkı yok!