Kartlar sizin, isterseniz cok daha pahaliya bile satarsiniz ama zaten bu forumun ozelligi koin ve madencilik isleri ile ugrasan ve bu konulari bilen insanlarin oldugu bir yer olmasi. Istediginiz fiyata satmaniza imkan yok.
Kendimden ornek vereyim.
1 adet MSI RX 570 Gaming X, 1 adet Asus Strix RX 570 ve 2 adet Gigabyte RX 570 Gaming olmak uzere 4 adet her biri 4GB'lik, faturali, kutulu ve Turkiye garantili olan ve
1 yil kadar kullanilmis kartlari toplam 4125TL'ye sattim (3000TL ve 1125TL seklinde 2 satis) sattim.
Ben bu fiyata sattim diye baskasi da bu rakam satmak zorunda degil elbet.
Ama su an asagi yukari gider fiyatlari toplu satista 1000TL, tekli satislarda 1100-1200TL'dir piyasada.
Bu forumdan ise alacaginiz teklif kart basi 700-800TL'dir. Buradakiler ilan verenleri piyasadan bir haber zannediyor. Orasi da ayri bir konu.
Sahibinden uzerinden ilan acin. Eger belirtmez iseniz ilk once kazim yapilip yapilmadigi sorulur. Kazim yapilmis kartlara buyuk kesim yaklasmiyor.
Normal kartlara da ciddi alicilardan gelen teklifler 1000-1100TL'dir. En iyi ihtimalle. Olucu ortada yok mu elbette var ama normal vatandas da cok.
Hayirli satislar diyelim.