Pages:
Author

Topic: Centra Hakkında ki Düşünceleriniz neler ? - page 2. (Read 994 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
Ne olduğu belirsiz bir proje olur satın kurtulun derim ama Centra'da bekleseniz iyi olur bence. Monaco'dan pişmanlığım var 80 centten sattım 20 doları bile gördüğü oldu şu an 7-8 dolarda sanırım.
full member
Activity: 602
Merit: 120
ben centraya pre-saleden yatırım yaptım kredi kartı siparişinide verdim bekliyorum major exhangeslere giricez dediler bekliyoruz ekim ayında kesin dediler hala bekliyoruz bakalım ne yapıcaklar fiyatı çok düştü ama hem ekim sonuna doğru büyük borsalara girdiklerinde hem kartlar yollanmaya başlandığında bide şu btc fork çılgınlığı bittiğinde centranın fiyatının şaha kalkacağını düşünüyorum en azından yeni yıla kadar bekleyeceğim.en azından daha fazla düşeceğini sanmıyorum Cheesy
Bu şahlanma sence hangi seviyelere kadar gelir ? İco dan kaçtan almıştın sen ?
member
Activity: 336
Merit: 10
ben centraya pre-saleden yatırım yaptım kredi kartı siparişinide verdim bekliyorum major exhangeslere giricez dediler bekliyoruz ekim ayında kesin dediler hala bekliyoruz bakalım ne yapıcaklar fiyatı çok düştü ama hem ekim sonuna doğru büyük borsalara girdiklerinde hem kartlar yollanmaya başlandığında bide şu btc fork çılgınlığı bittiğinde centranın fiyatının şaha kalkacağını düşünüyorum en azından yeni yıla kadar bekleyeceğim.en azından daha fazla düşeceğini sanmıyorum Cheesy
full member
Hepsini mi gonderdiler? Sekiz haftaydi hani
Önceliği imza kampanyasına verdiler imza kampayasına ait olanlar geldi.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Hepsini mi gonderdiler? Sekiz haftaydi hani
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Bekleyebilirsiniz zaten en az 2 ay sonra kendine geliyor ICO’dan çıktıktan sonra proje ekibini vesaire incelemedim ancak forumdan gördüğüm kadarıyla sağlam bir ekibe benziyorlar boş değiller, tırışkadan işte çıkarmıyorlar bekletilebilir yani
full member
Merhaba arkadaşlar imza kampanyasından ctrtokenlerim geldi fakat 1,30 dolarlardan 0,85 lere düştü. Sizce ne yapmalıyım bozdurmalımıyım ? 800 tl civarı bir para yapıyor yoksa beklemek mi mantıklı ?

Ben beklemenizi öneririm Centra'nın sağlam bir proje olduğunu düşünüyorum ve geleceğinin parlak olduğunu görebiliyorum. Mantığım bkelemenizden yana  ancak paraya ihtiyacınız varsa da satabilirsiniz.
Yok ya paraya ihtiyacım yok.. Zaten burdan gelen parayı da android projelerim var onlara yatıracağım kendi param da var allaha şükür ama daha da düşer mi o beni korkuttu.. İlk etapda nerden baksan 1500 tl alırım diye bakıyordum ama baya bir düştü 820 lerde şuanda ama bende artar umuduyla bekliyorum. Galiba bitcoin çatallaşma onuda etkiledi.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
Merhaba arkadaşlar imza kampanyasından ctrtokenlerim geldi fakat 1,30 dolarlardan 0,85 lere düştü. Sizce ne yapmalıyım bozdurmalımıyım ? 800 tl civarı bir para yapıyor yoksa beklemek mi mantıklı ?

Ben beklemenizi öneririm Centra'nın sağlam bir proje olduğunu düşünüyorum ve geleceğinin parlak olduğunu görebiliyorum. Mantığım bkelemenizden yana  ancak paraya ihtiyacınız varsa da satabilirsiniz.
full member
Pages:
Jump to: