Cumhurbaşkanı konuştukça daha kötü oluyor bugün yarın amerikaya bomba atılsa dolar 5 olur euroda 6 olur. Kaldıki trump konuşmaya başlasın yine yükselmeye başlar bana kalırsa bunun sonu yok. Çok fazla uymamak lazım bunlara.
Açıkçası ben düşeceğini kesinlikle düşünmüyorum bu saatten sonra. Yükseliş bekliyorum sene sonuna kadar.
Hiç belli olmaz şangay birliği avrasya için enerji konusunda aktif bir güç sahibi olursak
musul kerkük meselesi ve petrolü çözersek 1.5 bile olur ama nerde o kafa..
Dediklerin olup düşse de 2TL altına düşmesi çok zor. Ben bu yaşa geldim, dövizde yüksek oranlarda düşüş olduğunu hatırlamıyorum. Anca yerinde sayardı, yanılıyor olabilirim.
Ancak şangay birliğinin faydası olacağı da pek mantıklı gelmiyor bana ekonemik olarak. keşke olsa da memleketimize faydası olsa.
Şu bakımdan mantıklı gelmiyor. Çinin enerji ihtiyacı var ithal ediyor, rusya ve diğer üye ülkeler de petorl veya doğalgaz var ihraç ediyor. Çin zaten ucuz üretimin anavatanı.
Biz ne yapacağız? enerji veremezsin, ürün satamazsın, satsan da devede kulak olur. Anca çinin ürettiği malın karayoluyla avrupaya taşınması gibi bir fikir olduğunu duydum ordan da ne çıkar bilinmez.