Pages:
Author

Topic: Dünyaya kendimizi tanitabilir miyiz? - page 2. (Read 1333 times)

full member
Activity: 140
Merit: 100
security,like correctness,is not an add-on feature
December 29, 2013, 03:28:27 PM
Bu kadar ciddiye alıp ta baştan scrypt'e şartlanmak neden?

sartlanmiyoruz, sadece su an scrypt coinlari inceliyoruz...
illa scrypt olacak demiyoruz... en iyi alternatif hangisi olursa, ona yönelecegiz.
varsa bu konuda bilginiz, teklifiniz - biz su an daha her yöne acigiz.

"güzel bir ekip calismasi ile yenilikci, güvenilir ve saygin bir scrypt-coin cikarmaya ne dersiniz?" demişsiniz, eleştirim o yüzden.

şu an çıkan ve çıkarılacak alt coin'lerin çoğu ciddi market cap'e sahip olmayan / olamayacak pump & dump coin'ler. sağlam community desteği olan doge ve çıkacak olan benzerleri hariç.

ripple, mastercoin, colored coins, bitshares alternatifi yahut benzeri yenilikçi bir coin düşünüyorsanız projede çalışacak yazılımcılara kaynağı bulmayı nasıl düşünüyorsunuz diye sorayım önceden. bu sorumdan "o parayı bulamazsınız siz" anlamını çıkarmayın lütfen.

Salt Lidya ve Anadolu teması üzerinden coin'in dünyada geçerli olacağını düşünmüyorum bu arada.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
December 29, 2013, 03:10:00 PM

sartlanmiyoruz, sadece su an scrypt coinlari inceliyoruz...
illa scrypt olacak demiyoruz... en iyi alternatif hangisi olursa, ona yönelecegiz.
varsa bu konuda bilginiz, teklifiniz - biz su an daha her yöne acigiz.
full member
Activity: 140
Merit: 100
security,like correctness,is not an add-on feature
December 29, 2013, 01:40:19 PM
newbie
Activity: 24
Merit: 0
December 29, 2013, 01:35:01 PM
dediğim gibi teknik bilgim yok; fakat herhangi bir konuda desteğe ihtiyacınız olursa ben buradayım. iyi çalışmalar. mining yapılacaksa ya da türkiyede forumlarda tanıtımı yapılacaksa vs. bir ekip kurup başarabiliriz. ama önemli olan türkiyeden çok yabancı mecralarda bilinilir olmak.
hero member
December 29, 2013, 11:53:20 AM
proje daha ilk adimlarinda...
su an degisik coin cesitlerini arastirip arti ve eksilerini analiz ediyoruz...
ayrica biz nasil bir arti ekleyebiliriz onlar üzerinde duruyoruz...

coin yazilim konusunda bize yardimci olabilecek arkadaslar ariyoruz.
tabii diger konularda ve destek vermek isteyen herkese kapimiz daima acik olacaktir.

legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
December 29, 2013, 05:56:25 AM
aynen uluslarası sekmede sürekli online olup tanıtımını yapabilirim.
newbie
Activity: 24
Merit: 0
December 28, 2013, 07:19:54 PM
güzel fikir. teknik bilgim olmasa da ben de elimden gelen desteği vermek isterim. proje ne durumda?
hero member
December 28, 2013, 11:55:27 AM
Merhaba arkadaslar,

bir süredir kripto para birimleri ile az-cok ugrasmaya calisiyorum... bitcoin, litecoin derken bir cok para birimi ile tanismis oldum

neyse, hem kendimizi (anadolu insanini) dogru tanitmak ve kültürümüzün zenginligini göstermek, hem de ilk madeni paranin anavatani olan bu topraklardan son teknoloji bir kripto para biriminin de cikabilecegini ve hatta kendisinden cok bahsettirecegini göstermek icin - güzel bir ekip calismasi ile yenilikci, güvenilir ve saygin bir scrypt-coin cikarmaya ne dersiniz?

böyle bir projede (aktif) görev almak isteyenler ile tanismak isterim...

http://www.lydiancoin.org/
sadece yaptim oldu mantigi ile yapmak istemiyorum bu isi. gercekten ise yarar, kendinden söz ettirecek, saygin bir coin olsun istiyorum.
Pages:
Jump to: