Pages:
Author

Topic: Google dns hacklanmesi sonuca ETH ne olur - page 2. (Read 769 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Dikkat edilmesi gerekiyor yani bizim yapabileceğimiz tek şey önlem almak olur onun dısında sürekli yaşanan hack va olaylarına alışığız yapacak bisey yok
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Böyle ufak hack girişimleriyle ethereum fiyatı tepki vermez fakat bu myetherwallet olayına artık bir çözüm bulunması gerekiyor.
Bitcoin cüzdanlarımın güvenliği konusunda en ufak tereddüt yaşamazken hardware cüzdana rağmen hep ethereum ve token paranoyaklığı yaşıyoruz.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Ether yine helal olsun dedirtti, çökmüyor böyle olaylarla artık. Bir şey olacağı yoktu ve nitekim olmadı çok şükür. Bahseden başka arkadaşlar da olmuş artık gerçekten piyasa olumsuz şeyleri çabucak üstünden atıp dümdüz devam ediyor.
full member
Activity: 910
Merit: 105
2 gün sallandı hemen toparlandı Ethereum. Öldürmeyen güçlendirir misali. Bu duruma Ethereum'un yapacağı birşey yok. Bu hack adresini 2-3 gündür izliyorum hala daha devam ediyor çalmaya şerefsiz herif. Yok mu bunu engelleme durumu ya bir ömür mü sürecek bu iş anlamadım.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Ulan mew hekleniyo, etherlrr calınıyor, borsalar akıllı kontrat sorunu yuzunden ether tokenlerinin depositini kapattı ama gel gelelim btcnin fiyatı dustu eth cıkıyor

etherin yapısında bişey yok çünkü ..birkaç salak yazılımcının tokenlarda yaptığı hatalı kodlardan ya da kasıtlı yanlıştan ibaret olay..aynısını btcred tokenide yapmıştı...mew in çözümü de basit githubtan ofline mew indirip kullanın
Yani mewin problemi yok, çalınan etherler senin sorumluluğunda. Akıllı kontrat muhabbeti çok garip, kontrat yazmayı bilmeyen projeler yüzünden ethere yıkamazsın sorumluluğu.
member
Activity: 476
Merit: 10
Eth ye pek bir etkisi olmaz ki zaten olmadı problem google ile alakalı tabi nasıl bir tedbir uygulamak lazım bilemem ancak doğrudan güvenilir borsalar kullanılabilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Meyve veren ağaç taşlanır misali içinde Ethereum geçen her olumsuz haberin birebir fiyat olarak yansıması bekleniyor ancak haber ayrıntılarına baktığımızda direkt olarak Ethereumda bir kusur yok, fiyatın düşüş yaşamamsıda normal, piyasada hırsızlıklar ilk değil, azami dikkat ediyorum umarım hiç birimiz sıkıntı yaşamayız bu konularda.
full member
Activity: 406
Merit: 100
Hacklenen mew değil aslında, googleun dnsi, öteki durum da arkadaşın dediği gibi nasıl bir açıksa artık sonsuz sayıda üretilebilirmiş. Bu haberler ayıda çıksa deli etkiler 2-3 gün düşüşler görürüz ama boğada olunca çok da tınlamıyor piyasa açıkçası.
full member
Activity: 728
Merit: 151
Ulan mew hekleniyo, etherlrr calınıyor, borsalar akıllı kontrat sorunu yuzunden ether tokenlerinin depositini kapattı ama gel gelelim btcnin fiyatı dustu eth cıkıyor

etherin yapısında bişey yok çünkü ..birkaç salak yazılımcının tokenlarda yaptığı hatalı kodlardan ya da kasıtlı yanlıştan ibaret olay..aynısını btcred tokenide yapmıştı...mew in çözümü de basit githubtan ofline mew indirip kullanın
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
full member
Activity: 387
Merit: 186
Son zamanlarda benim en çok dikkatimi çeken eth’nin bir şekilde ilerlemeye devam etmesi, eskiden olsa facia yaratır diye düşünüp tedirgin olurduk. Bu dns muhabbetini ilk duyduğumda sadece biraz canım sıkıldı, sonuçta piyasayı fazla etkilemedi.
full member
Activity: 252
Merit: 103
Epey bir kişi zarar etti bu hacklenmeden dolayı ama ben şöyle düşünüyorum bu olay olmasa eth şuan 800 dolar civarlarında olmuş olabilirdi neyse diyelim tekrar o seviyelere geliyor.
full member
Activity: 308
Bu DNS hacklemesi gerçekten başa bela bir durum, yani keylogger falan gibide değil, adamlar ruhlarını kopyalıyorlar gene de fark etmiyorsunuz, çok pis bir durum
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ethereumla her geçen gün olumsuz haberler artıyor dikkat ederseniz, ben bu haberin öyle büyük etki yaratacağını en başından beri düşünmedim. Ethereum kim ne derse desin en büyük altcoin olma özelliğini elinde bulunduruyor suan için, yok eos etheri geçecekmiş, yok neo hacim olarak daha çok büyüyecekmiş, ben şuan ki duruma bakarım. Evet neo ve eos ikisi de çok güzel coinler ama ethereum suan altcoin olarak zirve de.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Ethereum fiyatına etki etmedi ama belki binlerce insanın cüzdanları boşaltıldı. Bu kadar kolay olmamlıydı. Adres doğru site doğru kimsenin aklına gelmezdi böyle birşey.
full member
Activity: 602
Bir öneri de şayet windows kullanıyorsanız, USB den çalıştırılabilen linuz sürümleri mevcut ve virüs bulaşma derdiniz olmaz. Sistemi flash belleğinize kurup sadece borsa işlemleri için kullanır sonrada tekrar windowsa devam edersiniz. Kurulumları ve kullanımları basit ve az yer kaplıyorlar.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Zaten bişey de olmadı  bikaç bin eth çalınmış vesaire bunlar etkilicek şeyler değiller, ki burdaki konu google dnsın hacklenmesi yani ether wallet vs. bir kabahati yok oyüzden etkilemez etkilemedi de.
member
Activity: 302
Merit: 12
Hiçbir şey olacağını düşünmüyorum.Çoğu insan hacker diye borsaların cüzdanlarını paylaşıyor.Bu cüzdan güvensizdir yazan hesaplar da gördüm.Ama eth'nin bundan etkilendiğini düşünmüyorum.Ben etheriumun bitcoinden de daha değerli olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 429
Merit: 11
Her hack sonrası eth etkilenecek ise bu işler böyle devam eder yılda bir iki kez duyar olduk. O değilde DNS yerine sağlam güvenilir vpn kullanılsa az da olsa önlem için yeterli şuan ki duruma göre eth çok etkilenmedi gibi.
member
Activity: 252
Merit: 11
önlemini alırsan hiçbiyerine hiç bişey olmaz diye düşünüyorum.mew ile alakalı tabiiki. ayrıca böyle ufak tefek olayların eth yi çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. iota olsa görüuoruz anında etki ediyor ki bi kaç ay önce hacklenen online cüzdan olayını herkes hatırlıyordur. fiyatı oldukça aşağı çekmişti ancan eth için aynı şey söylenemez.
Pages:
Jump to: