Στο οικοσύστημα SmartHoldem, θα χρειαστεί ένα πρωτεύον νόμισμα για όλους τους υπολογισμούς + στοιχεία ενεργητικού.
Τα πάντα γράφονται από την αρχή, παρά την πολυπλοκότητα, αποφασίσαμε ότι αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη.
Ναι, χρησιμοποιούμε ορισμένες βιβλιοθήκες από bitcoins, κρυπτογραφία και άλλες πρώιμες εξελίξεις της κοινότητας, αλλά στην τελική έκδοση, όλα ξαναγράφηκαν για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα.
Ναι, αυτό είναι ένα νέο blockchain.
Και πήγαμε από την απλή τιμή hash σε πιο πολύπλοκες και υβριδικές δομές δεδομένων, διότι για την υλοποίηση έξυπνων γεγονότων δεν αρκεί απλή τιμή κατακερματισμού.
Για τις κανονικές συναλλαγές, υπάρχει αναμφισβήτητα η συνήθης βάση δεδομένων NoSQL, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι για τα περίπλοκα έξυπνα συστήματα, χρειάζονται περισσότερα.
Εκείνοι. πρέπει να αποθηκεύουμε όχι μόνο τις αξίες, το ποσό, αλλά και αντικείμενα και γεγονότα, και ενδεχομένως αντιδράσεις σε αυτά.
Το πόκερ είναι το πρώτο παιχνίδι στην πλατφόρμα, προσελκύουμε άλλες καμπάνιες και προγραμματιστές παιχνιδιών με νέα παιχνίδια. Και το καθήκον μας είναι να στοχεύουμε ολόκληρο το τμήμα παιχνιδιών από τους προγραμματιστές στους παίκτες.
Η ομάδα μας δημιουργεί επίσης παιχνίδια με το Unity 3D 5, μου αρέσει να δημιουργώ τον Unreal Engine 4. Για αυτούς τους IDE παιχνιδιών προγραμματίζονται αρκετές ενότητες.
Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε προγραμματιστές και παίκτες από πολλούς μεσάζοντες.
Για παράδειγμα, στον προγραμματιστή Google δίνει 40% + 50% δίνει στον εκδότη, ως αποτέλεσμα αυτού του παραδείγματος, δέχεται το 10% της δουλειάς του, γεγονός που επηρεάζει την ποιότητα των παιχνιδιών και την τιμή για τον τελικό παίκτη.
Για την επίλυση προβλημάτων με το διαδίκτυο: αναπτύσσονται ειδικοί διακομιστές παιχνιδιών με κώδικα ανοιχτού κώδικα και νέο πρωτόκολλο συμπίεσης.
Για παιχνίδια που μπορούν να τεθούν σε λειτουργία, αυτό δεν είναι κρίσιμο. Και σε τρισδιάστατα παιχνίδια όπου χρειάζεστε ένα ping max 5 ms, υπάρχουν αρκετές λύσεις, 1ε εφευρέθηκε ακόμα και στα πρώτα παιχνίδια δικτύου, όταν τα αντικείμενα υπολογίστηκαν με τη μέθοδο πρόβλεψης, αντί για ένα πλήρες λανθασμένο υπολογισμό της φυσικής.
Ναι, όλοι οι προγραμματιστές χαμηλού επιπέδου κωδικοποίησης και επιβεβαιώνουν τον τρόπο με τον οποίο είμαστε όλοι περιορισμένοι στην αρχιτεκτονική του x86 και του δυαδικού λογισμικού, πιθανότατα ήταν αστείο κάποιου κατά την ανάπτυξη του πρώτου υπολογιστή που χρησιμοποίησε 0 και 1 αντί για 0..63 για παράδειγμα, και στον καιρό μας βελτιστοποιούμε τον κώδικα και βρίσκουμε νέες λύσεις που περιορίζονται στην αρχιτεκτονική x86, αυτό ισχύει για όλους τους επεξεργαστές πυριτίου που κατασκευάζονται.
Ναι, μάθαμε να μεταφέρουμε κάποιους από τους υπολογισμούς σε κάρτες γραφικών, αλλά αυτό δεν αρκεί.
Η γραμμική κλιμάκωση επίσης δεν επιλύει το πρόβλημα, συμφωνώ μαζί σας. Απαιτούνται νέες λύσεις.