Pages:
Author

Topic: ICO Yatırımları Neden Riskli - page 4. (Read 908 times)

sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
May 28, 2018, 04:08:14 PM
ICO yüksek risk demek . Kazanç ve zararı göze almak demek .
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
May 28, 2018, 03:02:53 PM
adamlar alıp kaçsa bir hak iddia etmemiz mümkün değil siz siz olun katılırken forumdan felan iyi araştırın

Sadece ICO yatırımlarında değil her türlü yatırımlarda araştırma yapmadan yatırım yapmak büyük bir hata olacaktır.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
May 25, 2018, 10:59:19 AM
adamlar alıp kaçsa bir hak iddia etmemiz mümkün değil siz siz olun katılırken forumdan felan iyi araştırın
hero member
May 25, 2018, 09:42:12 AM
Bu dönemlerde hele çok riskli. Ben şu anda ico'ya yatırım yapmaktansa bountyler dağıtıldıktan sonra idexten toplarım yarı yarıya daha ucuza geliyor. Hem ico sürecinide görmüş oluyorum daha da netleşir aklımdaki soru işaretleri.

Son dönemlerde piyasaya çıkan birçok ICO projesi (neredeyse tamamı) genellikle borsalara ICO fiyatlarının oldukça altından giriş yapıyor. O sebeple borsalar üzerinden alımlar yapmak daha uygun. Özellikle de borsaya girmiş olması da risk faktörlerini düşürdüğü için hem daha az stres yapıyoruz hemde risk faktörlerini en düşük seviyelerde tutmuş oluyoruz.
member
Activity: 252
Merit: 10
May 25, 2018, 02:28:25 AM
Bu dönemlerde hele çok riskli. Ben şu anda ico'ya yatırım yapmaktansa bountyler dağıtıldıktan sonra idexten toplarım yarı yarıya daha ucuza geliyor. Hem ico sürecinide görmüş oluyorum daha da netleşir aklımdaki soru işaretleri.
newbie
Activity: 70
May 25, 2018, 01:51:44 AM
icolar her zaman risli ekibini iyi analiz etmek lazim
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
May 24, 2018, 01:29:52 PM
Genel olarak baktığımızda icoların amacı para toplamak bu yüzden müşterilerini yani icoda coin satın alan kişileri pek önemsediklerini sanmıyorum ben. Bazıları hariç tabi
hero member
May 22, 2018, 02:34:53 AM
soyguncu çıkıyorlar yatırımları toplayıp yallah kayboluyorlar zaten araştırma yapmışlar da  beş icodan biri soyguncu olarak tespit etmişler gelde güven şimdi yatırım yap yapılırmı ben güvenipte yapamam

Risk yoksa kazanç da yoktur. Tabii k bu demek değildir ki sırf kazanç için çok yüksek riskli yatırımlar yapmamız gerekiyor fakat doğru araştırmalar sonucunda elde edilen veriler ile alınacak tüm risklerin kazanca dönüşeceği ise bir gerçek. O sebeple çok dikkatli ve titiz bir araştırma ile ICO yatırımları yapılabilir.
newbie
Activity: 131
May 21, 2018, 02:14:19 PM
soyguncu çıkıyorlar yatırımları toplayıp yallah kayboluyorlar zaten araştırma yapmışlar da  beş icodan biri soyguncu olarak tespit etmişler gelde güven şimdi yatırım yap yapılırmı ben güvenipte yapamam
newbie
Activity: 129
May 21, 2018, 12:39:35 PM
ico yatırımlları neden riskli olacak dolandırıcılar çünkü biraz evvel bir konuyu okurken gördüm beşte birinden fazlası dolandırıcı çıkmış araştırmalarda piyasayı mahvediyorlar
hero member
May 15, 2018, 09:11:41 AM

İcolara para yatırmayı çok riskli görüyorum dolandırıcı çıkabiliyorlar parayı toplayıp gidenler var  yatırımın hayalden öteye gidemiyor sonuç hüsran 

Daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi risk her yatırımda var. Fakat ICO yatırımlarında risk faktörü en üst noktalara çıkabiliyor.
jr. member
Activity: 146
Merit: 1
May 14, 2018, 11:35:12 AM

İcolara para yatırmayı çok riskli görüyorum dolandırıcı çıkabiliyorlar parayı toplayıp gidenler var  yatırımın hayalden öteye gidemiyor sonuç hüsran 
hero member
May 13, 2018, 12:01:55 PM
Risk ico nun doğasında var.. Şu an oyle bir potansiyelim yok açıkcası ama eğer crypto piyasasında kar elde edersem beğendğim icolara bu sermaye ile girmeyi isterim. Ama mevcut birikimim ile crypto paralara yatırım yapacaksam piyasaya girip stabil bir pozisyonu olan enstrumanları tercih ederim.Hani hiç bilmiyorsak bile ico ların medya çalışmalarına dikkat etmek lazım. Ciddi projeler çeşitli ülkelerde meet up lar düzenliyor. Konferanslar veriyor. İyi partnerlerle iş birliğine gidiyorlar. Hatta twitter ve facebook paylaşımlarındaki kalite bile kendini belli ediyor bence proje açısından. Ama en önemli kriter projeyi yöneten ekip. Ekibi araştırıp önceki işlerine bakmak lazım.
 Tabi şuda bir gerçek ciddi ve çok iyi projeler bile bazen ico yu tamamlayamayabiliyor. Şans faktörü de önemli

Risk her yatırımda var, fakat ICO yatırımlarında en üst düzeyde olduğu aşikar. Tabii ki güzel bir araştırma ve çalışma sonucu inanılmaz güzel kazançlar elde etmek mümkün fakat dediğiniz gibi biraz da şans gerekiyor.
newbie
Activity: 118
May 11, 2018, 10:51:47 PM
 Risk ico nun doğasında var.. Şu an oyle bir potansiyelim yok açıkcası ama eğer crypto piyasasında kar elde edersem beğendğim icolara bu sermaye ile girmeyi isterim. Ama mevcut birikimim ile crypto paralara yatırım yapacaksam piyasaya girip stabil bir pozisyonu olan enstrumanları tercih ederim.Hani hiç bilmiyorsak bile ico ların medya çalışmalarına dikkat etmek lazım. Ciddi projeler çeşitli ülkelerde meet up lar düzenliyor. Konferanslar veriyor. İyi partnerlerle iş birliğine gidiyorlar. Hatta twitter ve facebook paylaşımlarındaki kalite bile kendini belli ediyor bence proje açısından. Ama en önemli kriter projeyi yöneten ekip. Ekibi araştırıp önceki işlerine bakmak lazım.
 Tabi şuda bir gerçek ciddi ve çok iyi projeler bile bazen ico yu tamamlayamayabiliyor. Şans faktörü de önemli
hero member
May 11, 2018, 10:47:15 AM
Dolandırıcılık amaçlı ICO süreçleri çok fazla olmaya başladı. Bu işten iyi para kırıyorlar ki sayıları çoğalıyor.
Herkes üstüne düşeni yapıp bunlara pabuç bırakmasa aslında süper olur ama bilinç düzeyi çoğumuzda düşük.

Son çeyrekte bu sayı oldukça arttı, o sebeple iyice araştırma yapmadan yatırım yapmamak gerekiyor.
newbie
Activity: 70
May 10, 2018, 11:02:40 AM
Daico ICO modelinde biraz daha güvelik var sanırım.
member
Activity: 462
Merit: 10
May 10, 2018, 11:01:46 AM
Dolandırıcılık amaçlı ICO süreçleri çok fazla olmaya başladı. Bu işten iyi para kırıyorlar ki sayıları çoğalıyor.
Herkes üstüne düşeni yapıp bunlara pabuç bırakmasa aslında süper olur ama bilinç düzeyi çoğumuzda düşük.
hero member
May 10, 2018, 08:44:19 AM
Yatırım yapacağınız icoyu iyi araştırırsanız, iyice emin olduktan sonra yatırım yaparsanız riskiniz çok çok az olur. Hiç olmaz risk diyemeyiz zaten ama amaç olabildiğince aza indirmek.

Kesinlikle, en az risk ile en yüksek kazanç hedeflenmeli ICO yatırımlarında.
sr. member
Merit: 304
kycfree
May 10, 2018, 03:52:20 AM
Yatırım yapacağınız icoyu iyi araştırırsanız, iyice emin olduktan sonra yatırım yaparsanız riskiniz çok çok az olur. Hiç olmaz risk diyemeyiz zaten ama amaç olabildiğince aza indirmek.
newbie
Activity: 40
May 09, 2018, 12:16:16 PM
güzel bir paylaşım olmuş icolar her zman risklidir. ama ekibine bakarak sitesine vs azda olsa fikir sahibi olabilirsiniz
Pages:
Jump to: