Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 30. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
September 29, 2018, 04:33:54 AM
Bikaç kişi bountysine girince herkes girmeye başlamıştı sanırım, arada bakıyordum forum ne alemde diye oaralar baya kişide görmüştüm ama kimse bilmiyordu bu icoyu ve yatırım yapcak pek adam görmüyordum sanırım bountysi patlamış diyorlardı en son malesef.

Bounty'si patlamadı canım. Olur mu öyle şey. Bounty'i uzun zaman önce sonlandırdılar. Şuan sadece ico kampanyasının süresini uzatıyorlar. Bounty ödüllerini de alabilmek için daha 3 ay beklememiz gerekecek. ICO bitiminden sonra bounty ödüllerini dağıtacaklar. Bu kadar uzaması hiç iyi olmadı. Nerdeyse 1 seneyi bulacak.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
September 29, 2018, 04:16:32 AM
Bikaç kişi bountysine girince herkes girmeye başlamıştı sanırım, arada bakıyordum forum ne alemde diye oaralar baya kişide görmüştüm ama kimse bilmiyordu bu icoyu ve yatırım yapcak pek adam görmüyordum sanırım bountysi patlamış diyorlardı en son malesef.
full member
Activity: 406
Merit: 101
September 29, 2018, 02:41:38 AM
vakti zamanında çok gözüme batmıştı jinbinin imza kampanyasıda son zamanlarına denk geldiğim için girmedim ama durum vahim anlaşılan ödül payı bekleyen arkadaşlara allah sabır versin.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
September 29, 2018, 02:37:55 AM
Şu son uzatmadan sonra bu adamların bounty ödüllerini dağıtacakları bile şüpheli bence. Bu saate kadar insanları beklettiler gerekçeleri vardı ama bundan sonrası için pek güven vermediler. Telegramda da sessizlermiş, hayra alamet değil Smiley

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Büyük olasılıkla bounty mounty hikaye, bunlar parayı toplayıp kaçacaklar gibi gözüküyor. Bir de şunu anladım eğer bir proje hakkında en ufak ama en ufak bir scam söylentisi varsa, o projeden uzak duracaksın. Bunun hakkında da bir sürü yerde vardı.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
September 28, 2018, 08:06:06 PM
Şu son uzatmadan sonra bu adamların bounty ödüllerini dağıtacakları bile şüpheli bence. Bu saate kadar insanları beklettiler gerekçeleri vardı ama bundan sonrası için pek güven vermediler. Telegramda da sessizlermiş, hayra alamet değil Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
September 28, 2018, 06:11:15 PM
Sylon'un cezası 3 Ekim tarihinde bitiyor, ancak Jinbi ICO'su 31 Aralık 2018'e kadar uzatıldı, durumlar karışık yani maalesef...

Herkes ICO'sunu boğa piyasasına denk getirmek istiyor ama en azından bounty tokenlarını dağıtmaları lazım bunca emek üzerine.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
September 28, 2018, 04:41:11 PM
Bir arkadaş farklı bir konu açıp son durumu belirtmiş. Ico tarihleri yine uzatılmış ve bu durumda bounty tokenleri dağıtılması ertelenmiş oluyor herhalde. Allah sabır versin ne diyim Smiley
full member
Activity: 490
Merit: 105
September 28, 2018, 03:14:34 PM
bu imza olayı insanın canını bazen sıkıyor ya o kadar çabala et sonuç boş bir token gelir tüm çaban boşa gider . sırf bu yüzden wavese girdim en azından bilinen bir coin ve garanti
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
September 28, 2018, 09:40:26 AM
Ay sonuna geldik artık sona yaklaşıldı bu aşamadan sonra fazla bekletmeden paraları dağılırlar  umarım
Benim fazla beklentim yok ancak ilk giren arkadaşlar sağlam para alırlar diye düşünüyorum
member
Activity: 448
Merit: 33
September 28, 2018, 08:44:03 AM
sylon a ulaşabilen şu spreadsheet lerin durumunu da sorsa ya Smiley kampanyalar biteli aylar oldu ama tüm spreadsheetler hala kilitli.

Sylon'un ilk defa bir kampanyasına katıldım. O da jinbiydi. Ama bu kadar uzun süreceğini bilseydim katılmazdım. Hakikaten ne oldu bu spreadsheet. Kaç aydır açıklanmadı.
sr. member
Activity: 630
🤖UBEX.COM 🤖
September 28, 2018, 06:28:32 AM
sylon a ulaşabilen şu spreadsheet lerin durumunu da sorsa ya Smiley kampanyalar biteli aylar oldu ama tüm spreadsheetler hala kilitli.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
September 28, 2018, 06:26:45 AM
noldu bunun kampanyaya, son 10 gun gırmıstım, yalan mı oldu hala gelen gıden bısı yok cuzdana, hiç te takıp etmıyorum ama anlamadım bısı ben Cheesy kampanya yöneticisi mi banlanmış, oda guzel,

gelır herhalde yakında pek ıpnelık yapacaklarını sanmıyorum
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
September 28, 2018, 06:01:46 AM
Sylon'un henüz banı bitmedi sanırım biraz daha devam ediyor. Telegram sorabilirsiniz cevap veriyor. Ben bir kaç kampanya için soru sormuştum cevap vermişti.
sr. member
Activity: 560
September 28, 2018, 05:50:58 AM
ICO 26 eylüle kadar devam edecek demişlerdi ancak hala jinbitoken.io sitelerinde hala ICO'nun devam ettiğini şuana kadar 17.5 Milyon dolar topladıklarını ve hala devam ettikleri görünüyor inşallah ufak bir sorun vardır ve yakında açıklama yaparlar, biz kendimiz mi yarısını eth olarak gönder diyecez ? bence herkese öyle göndermeleri lazım Sad
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
September 28, 2018, 05:02:52 AM
Son durum nedir takip eden arkadaşlar eylülün sonu geldi versinler artık ödülleri.

Biraz sakin olun gençler. 30 Eylül geldi diye hemen hesabınıza Jnb'ler yatacak diye birşey yok. İlk önce şu arkadaşın https://bitcointalksearch.org/user/sylon-112240 duyuru yapması gerekecek. O da nasıl olacaksa artık? Sonra belki ödeme yaparlar. Ama ödeme alabilmek için işimiz çok zor bence. Ölü bir proje gibi duruyor Jinbi. Bilmem bana katılır mısınız?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
September 28, 2018, 02:18:35 AM
bende imzasındaydım. tahminim dagıtım sırasında bir katakulli cekecekler. kasıma alsak coinleri iyi derim. ben yarısını ether almayı dusunuyorum ama vereceklerini hic sanmam. insallah hyeplanırda ico fiyatına satabiliriz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
September 28, 2018, 12:58:10 AM
Son durum nedir takip eden arkadaşlar eylülün sonu geldi versinler artık ödülleri.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
September 22, 2018, 07:34:13 PM
Şunu da hemen belirtelim 17.5 milyon USD toplanıp toplanmadığı belli değil o sadece deklare ettikleri sayı, çoğu zaman ICO figürleri şişiriliyor.

Fakat örneğin 5-10 milyon USD dahi toplamış olsalar, token dağıtmak bedava (hardcap olmadığı sürece), zaten elde kalan tokenlar yakılıyor,

yakılmadan önce söz verilen ve total arzı geçmeyen her miktar bountycilere dağıtılabilir, sonra bunun gerçek değeri ancak borsada belli olur,

bütün bountyler için geçerli prensip budur.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
September 22, 2018, 03:55:26 PM
Şunu artık dağıtsalar da herkes bir rahat etse. Belli ki imzaya katılan herkesin aklı orada kalmış haklı olarak. Dağıtımın bu kadar uzun sürmesine gerek yok. Şu ethereum muhabbetini tam anlayamadım, nasıl olacak ödül dağıtımı sizin kadar ben de heyecanlıyım  Grin
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
September 22, 2018, 03:47:21 PM
10 milyon ne yahu, 17.5 milyon toplandı. Jinbi token fiyatı üzerinden token ederinin ETH karşılığı hesaplamasında katakulli yapmazlarsa sıkıntı yok. Onun harici ödemeyi yaparlar.
Pages:
Jump to: