Pages:
Author

Topic: Juventus Tokeni ve Galatasaray - PSG - ROMA - Atletico Madrid -WestHam Tokenleri - page 2. (Read 348 times)

hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Her ne kadar fanatik bir taraftar olmasam da Galatasaray token almayı ve kulübümüze destek olmayı düşünüyorum. Ayrıca bu tokeni satın alarak az bile olsa kulüp içerisinde söz sahibi olmak çok güzel bir duygu olacak. Bir diğer yandan şunu da hatırlatmak istiyorum ki bu tokenler tıpkı Pokemon oyununda olduğu gibi haritalar üzerinden de bulunabilecek. Bulunan bu tokenlerin satışı gerçekleşebilir mi bilmiyorum fakat bu tokenleri bulup satmak mümkün olursa bizlere yeni bir gelir kapısı daha açılmış olacak. Cheesy
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
bu token aynı galatasaray'ın çıkardığı gibi sanki değil mi? chilliz mi ne onlarla ortaklaşa yapmışlardı sanırım?

Galatasaray da Socios üzerinden çıkartıyor. Zaten resmi siteyi incelediğiniz zaman Resmi Token Ortaklarımız kısmında Galatasaray'ı görüyorsunuz Smiley
Fikir güzel ama çok yenilikçi ya da aman aman neler yapacaklar denecek bir şey yok ortada. Herkesin token çıkartması çok cazip ya da doğru değil ama coinlerin tanınırlığının üzerinde çok etkisi olacak çünkü çok büyük taraftar grupları bu sistemi kullanacaklar Smiley
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
bu token aynı galatasaray'ın çıkardığı gibi sanki değil mi? chilliz mi ne onlarla ortaklaşa yapmışlardı sanırım?

yalan yok ben bu takımların token çıkarma işini hiç sevmedim. her önüne gelen token çıkarmaya başladı. sanatçı mısın? token çıkar. takım mısın? token çıkar. yazar mısın? token çıkar.
eee ne olacak bu token çöplüğü. neden yani nereye kadar?HuhHuh?
sr. member
Activity: 1264
Merit: 306
Juventus Token Satışa çıkmış
Juventusun yapacağı anketlere katılmak isteyen taraftarlar bu tokeni elinde bulundurmak zorunda.

İlk Anket sorusu

"Juventus, Allianz Stadyumu’nda her gol attığı zaman çalınan “Chelsea Dagger” şarkısı hangi şarkı ile değiştirilmeli?" şeklinde olmuş.

https://www.socios.com/ sitesi üzerinden de görebileceğiniz gibi sırada

Paris Saint-Germain (PSG )
Atletico Madrid ( ATM )
West Ham United ( WHU )
Galatasaray ( GAL )
Roma ( ASR )

Gibi büyük takımların tokenleri var bunlarda yakın zamanda satışa sunulacakmış.
Açıklanmamış bir çok takım varmış bunlar da yakın zamanda açıklanabilir.

Alım Satım işlemleri sanırım https://www.socios.com/ uygulamasında başlatılacak borsa özelliği ile yapılacak.
Pages:
Jump to: