Pages:
Author

Topic: Kripto para tarihinde bir zamana gidebilseniz hangi zamana gitmek isterdiniz? - page 2. (Read 332 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Ethereum konusunun açıldığı günü hatırlıyorum ve konuyu takip etmişliğim var. çok fazla bilgim olmadığı için o konuya hiç yazamadım. bu zamanlara dönüp o dönem elimdeki onlarca bitcoinden sadece bir kaç tanesini harcayıp Ethereum almak isterdim Smiley konuya hiç mesaj atmamıştım ama böyle bir fırsat olursa eğer bu sefer konuya mesaj yazardım. mesaj atardım ama sonra silmezdim Smiley eskiden konuya scam, dolandırcılık, kripto dünyası böyle dolandırıcılık görmedi, tokatçılar... yazan ustaların çoğu sonradan mesajlarını editledi ama olsun biz onları yine seviyoruz :p
Forumun o zaman bilmiş abileri kazıklandınız diyordu icodan ether alanlara. hatta ico bitti 1 yıla yakın süre geçti hala proje ortada olmayınca nasıl kazıklandınız ama falan diye laf sokuyorlardı. Sonra 1 dolar olmaz 10 dolar olmazcılar başladı. Forumun delisi vardı 100 dolar olacak diyordu millet küfrediyordu sonra 1000 dolar oldu..
Bir arkadaşa aracılık etmiştim alması için 100 dolar oldugunda naptın etherleri diye sormuştum.  unutmuş sayemde güzel para kazanmış oldu..
Şahsen ilk tanıştıgım dönemlere gidebilsem 1000dolardan satar 100 dolardan arabamı satar geri yüklerdim malı. sonra 20bin dolarda bozar emekliliğimi ilan ederdim. Tahminim min 100m dolarım falan olurdu.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
2006-2007 yılını isterdim ben. Satoshiye kendi yazdığı makaleyi gönderip herifi/herifleri şaşırtmak en büyük hayalim. Büyük ihtimalle beni ortadan kaldırırlardi ya da bitcoin diye bir şey hiçbir zaman olmazdı. Maksat ibnelikten başka bir şey değil.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
mazot pahalı, fazla geriye gitmeye gerek yok, 2017 başlarında inecek var kaptan Wink
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Ethereum konusunun açıldığı günü hatırlıyorum ve konuyu takip etmişliğim var. çok fazla bilgim olmadığı için o konuya hiç yazamadım. bu zamanlara dönüp o dönem elimdeki onlarca bitcoinden sadece bir kaç tanesini harcayıp Ethereum almak isterdim Smiley konuya hiç mesaj atmamıştım ama böyle bir fırsat olursa eğer bu sefer konuya mesaj yazardım. mesaj atardım ama sonra silmezdim Smiley eskiden konuya scam, dolandırcılık, kripto dünyası böyle dolandırıcılık görmedi, tokatçılar... yazan ustaların çoğu sonradan mesajlarını editledi ama olsun biz onları yine seviyoruz :p
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Az önce yazdığım bir konudan ilham oldu ve kriptocular eğer kendilerine istedikleri bir zamana gitmeleri şansı verilseydi hangi zamana gitmek istediklerini merak ettim.

Çünkü olay sadece Bitcoin değil bitcoin'den alınan karla başka kripto para birimlerini de alabilme imkanı veriyor. Ayrıca 2009 yılına gidip 5 milyon tane BTC alsanız muhtemelen piyasa bu şekilde olmazdı ayrıca gu gibi faktörleri de değerlendirmek lazım.

Ben şahsen 2012 yılına gidip 50.000 BTC alıp köşeye çekilmek isterdim Smiley

Aslında küreselleşme politikası, su kaynaklarının azalması, hava kirliliği, küresel ısınma ve kültür yozlaşması nedeniyle gelecekte dünyanın benim yaşamak isteyeceğim bir yer olduğunu düşünmüyorum. Eğer sadece Bitcoin ile alakalı bir tarih gerekiyorsa tahmini madenciliğin biteceği tarihe tanık olmak isterdim. Bu tarihte fiyat ve ne olacağı konusunda büyük bir merakım var.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Az önce yazdığım bir konudan ilham oldu ve kriptocular eğer kendilerine istedikleri bir zamana gitmeleri şansı verilseydi hangi zamana gitmek istediklerini merak ettim.

Çünkü olay sadece Bitcoin değil bitcoin'den alınan karla başka kripto para birimlerini de alabilme imkanı veriyor. Ayrıca 2009 yılına gidip 5 milyon tane BTC alsanız muhtemelen piyasa bu şekilde olmazdı ayrıca gu gibi faktörleri de değerlendirmek lazım.

Ben şahsen 2012 yılına gidip 50.000 BTC alıp köşeye çekilmek isterdim Smiley
Pages:
Jump to: