Pages:
Author

Topic: ‘Kripto paralar konusunda en güzel günler önümüzde’ - page 2. (Read 475 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
ben analizimi az, çok yaptım. parada bekliyorum. ether veya bitcoin alıp onunla ucuz diyebileceğimiz satoshilerden toplayacağım coinleri. hem btcleri katlayıp hem de o coinde ivme yakalamayı istiyorum. güzel günler önümüzde değil. aylar var güzel günlerin başlamasına. ben sabredeceğim.
newbie
Activity: 77
Kesinlikle Icolarla ilgili düzenleme lazım.
full member
Activity: 406
Merit: 121
O güzel günlere her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Uzun süredir bekliyoruz umarım yükseliş başlar.
member
Activity: 476
Merit: 10
Güzel günler göreceğimize pek şüphem yok Allah ömer versin biraz da kar reelize edip sonra sıkntılı dönemlerde sabretmek lazım sonra zaten pumlar geliyor
member
Activity: 210
inşallah hocam valla ağzınızdan bal damlıyor, umarım bu yaz iyi şeyler olur kripto paralarda
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Az kaldığını düşünüyorum sağlam bir boğa görebilriiz sonrasında ciddi bir kar reelizesi yapmayı düşünüyorum çünkü kışı gördük 6 aydır baya sert oluyor dayanmak lazım
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Piyasayı yakından takip edenler piyasanın çok yakında hareketleneceğinden çok eminler ama bu süreç zaman alacak gibi gözüküyor. Her düşüşün bir çıkışı olduğu için sevindirici haberle yakında gelebilir.
member
Activity: 490
Olumlu haberler silsilesiyle düzelecektir ancak küçük yatırımcının çoğu bitmiş durumda. Gerçi piyasada devasa etki yaratabilirler mi bilinmez ama insanoğlu doymaz. Biraz kafa kaldırsın vazgeçenlerin çoğu geri dönecektir. Bende yıl sonuna kadar düzelmeyeceğini düşünenlerdenim malesef. Bekleyeceğiz artık ne kadar gerekliyse.
full member
Activity: 245
Merit: 100
umutlu olmayı bırakmayı önermiyorum, sadece fiyat üzerinden giderek diğer ayrıntıları kaçırırız. blok zincir teknolojisinin değerinin bilindiği ve farklı şirketler tarafından kullanıldığını ve global kurumların desteğinin arttığını biliyoruz.
full member
Activity: 476
Kripto para piyasasını yakından takip edenlerin beklentisi de güzel günlerin yakın olduğu yönde ama bunun belirtileri bir türlü gerçekleşmiyor. İnsanların sabrı bitmek üzere.
member
Activity: 574
Merit: 13
İyi haberlere ihtiyacımız var gerçekten, aynı şekilde olumlu düşüncelere de.. Düşüş devam ettikçe karamsarlık ve olumsuz yorumlar artıyor.
Ben de yükselişin geleceğine inanıyorum, bu süreçte sabırlı olup beklemek yapılabilecek en iyi şey bana kalırsa.

Hack olaylarını bir kenara bırakırsak bence aksine hep iyi haberler geliyor. Bir çok finansal kuruluş Bitcoin'i ciddiye almaya başladı, bir çok kurum blockchain ve kripto paraların üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Bence görünüm kötü değil. Sadece para girişiyle ilgili bir sıkıntı var. Ama bence bunun en büyük nedenlerinden birisi USD'nin dünya çapında değerinin artması. Nasıl BTC fiyatı artarken altların fiyatı düşüyorsa. Aynı şekilde USD dünya çapında değer kazanırken kripto paralara etkisi büyük oldu. Bence bu kriz ortamı rahatlamaya başlarsa herşey farklı olabilir.
member
Activity: 364
İyi haberlere ihtiyacımız var gerçekten, aynı şekilde olumlu düşüncelere de.. Düşüş devam ettikçe karamsarlık ve olumsuz yorumlar artıyor.
Ben de yükselişin geleceğine inanıyorum, bu süreçte sabırlı olup beklemek yapılabilecek en iyi şey bana kalırsa.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Yapılan tüm olumsuz haberlere ve son dönemde sıklaşan çöp projelere rağmen biraz kırılmalar olsa da insanların kripto paralara ilgisi devam ediyor. Bende ilerleyen günlerde daha güzel gelişmeler olacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Ben bu açıklamaların büyük bir çoğunu yatırımcıları oyalama taktiği olarak görüyor ,7 aydan beri sürekli düşen bir piyasa ve 7 aydır aynı cümleler daha güzel olacak az kaldı. Shocked
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Yapılan açıklama bana da doğru geldi. Bence şu anki durumdan kurtulduğunda çok daha iyi şeyler olacak. Ki bana kalırsa bu durumdan çok sürmeden kurtuluruz. Zaman açısından bir kaygımız yok olmamalı da aslında. Önemli olan telaşa kapılmamak. İlerleyen günlerde çok daha güzel bir pşyasa şartları olacak.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Ben Marks a katılıyorum. dengelemek için ciddi anlamda güzel haberlere ihtiyacımız var. Bu durum algı oluşturuyor. Bitcoin zaten düşüşte iken  bir de kötü haberle tekme atmaya çokta gerek yok. Ama öte yandan çıkan bir iyi haber sayesinde bitcoin düşüyor ama hala günlük hayatın parçası ve kullanılıyor gibi bir algı oluşsa zaten işlem yapılmaya devam edilecek. Bu şekilde hacmi korunacak.
full member
Activity: 462
Yasal düzenlemelerle ilgili belirsizlikler ya da bununla ilgili haberler piyasayı inanılmaz derece olumsuz etkiliyor.  bu haberler ve yasal düzenlemeler bir an önce açıklığa kavuşturulmalı ki bir an önce  eski  güzel şaşalı günlere dönelim
newbie
Activity: 168
Hepimizi buna benzer haberlerle piyasaya bağlı halde tutuyorsunuz. Ben artık bu tür haberlere inanmıyor ve güvenmiyorum. Piyasa hep yükselecek ha geldi geliyor dendi ama hep tersi oldu.
member
Activity: 546
köstek olmasınlar yeter bu piyasa yine istediği fiyat hedeflerine ulaşır. ama adım atıyor, bakıyorsun bu sefer gidiyor dediğin anda alıyorsun, hop terse dönüyor. bu piyasa olumlu haber gelmese de yönünü bulur yeter ki spekülatif dalga oluşturmasınlar.
newbie
Activity: 11
umarım o güzel günler yakındır herkeste bir moralsizlik söz konusu..
Pages:
Jump to: