Author

Topic: Mt. Gox Kayyumu, ABD Adalet Bakanlığı İle İletişime Geçti! (Read 56 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 256
ne mt.goxmuş arkadaş ya . 6 yıl önce hacklendi hala haberleri piyasanın psikolojisini bozmaya devam ediyor. böyle bi şey olması aşırı saçma geliyor bana.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Piyasada haber mi kalmadı, ortalığı karıştırmak için bir şeyler mi gerekiyor, ya da sadece canınız mı sıkıldı bir adet Mt. Gox şekeri alıyorsunuz ağzınıza her şey düzeliyor. Bu iş tamamen buna dönmüş durumda. Isıtıp ısıtıp tekrar önümüze koyuyorlar. Yeni kahramanlar istiyoruz artık bu sıktı biraz da başka yalanlarla oyalanalım. Gücünden şüphe duyanları bir parmağıyla yok eden Amerika bu tarz işlere gelince nedense bir yavaşlıyor bir bir şeyler oluyor hep nedense.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Komik bir laz fıkrası gibi ne ararsanız içerisinde hepsi var. Mt.Gox parasını kaptıran, Btc-e sahibi çalınan parayı aklayan ve kötüleri yakalayıp adaleti sağlayan Amerika. Çalınan paraların izi daha önce bulunabilir ve mağduriyet giderilebilirdi. 2013 sonunda yanılmıyorsam Mt.gox olayı patlak verdi ve 2017 de zanlılara ulaşıldı.  Zanlı yakalandı ve adalete teslim edildi sonrasında sanki bitcoinin önünde bu eleman ve olaylar varmış gibi bitcoin yükselişe geçti.. sonra 2017 aralıkta yine bitcoin çakılmaya başladı bu sefer Tether ile ilgili sorunlar çıkmaya başladı.. bu olayın üzerine de 4 sene koyarsak 2021 de tether ile ilgili kararlar alınır.. o zaman da piyasayı manipüle eden başkaları bulunur böyle uzar gider.. amerika hep mükemmel ve kusursuz.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
ne mt goxmuş arkadaş ya yıllar geçti hala etkileri sürüyor, her gün nerdeyse bu konuyla ilgili bir şeyler yazılıp çiziliyor bence artık ne yapacaklarsa yapsınlar ve bu işin üzerine bir sünger çekelim gitsin.
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
Ben bu davayı anlamıyorum hala. Bu mx got'leri btc'leri kendi mi çaldı ki pazarlığını yapıyorlar? Çalındıysa btc ödemelerini hangi parayla yapıyorlar da sürekli binlerce btc dumplayabiliyorlar piyasada. Çok garip bir dava yıllardır bütün bitcoin piyasalarının ortasına ettiler. Ne zaman bu adamların haberleri ortalığa düşse piyasada bir korku hakim olmaya başlıyor.

Birde bu adamların kraken borsası ile ilişkisini izah edebilecek biri var mı? Sahipleri aynı kişiler mi? Krakende bir bağlantıda görmüştüm bende.
member
Activity: 632
Merit: 60
Kripto para sektöründe belki de en çok eleştirilen isimlerden birisi olan Mt. Gox kripto para borsasının kayyumu Nobuaki Kobayashi, bir zamanlar BTC-e isimli kripto para borsasının kurucusu olan Alexander Vinnik için kolları sıvadı ve ABD Adalet Bakanlığı ile iletişime geçti.

Kobayashi’nin dava hakkında bilgi almak için attığı adım, kendi ofisi tarafından da 1 Ekim tarihinde basınla paylaşıldı. Mt. Gox’un tasfiye süreci hala devam etmekte ve kayyum da ”herhangi bir kripto para birimi veya itibari para biriminin ortadan kaybolup kaybolmadığını” araştırmaya başladı. İsmi gizli tutulan bir ABD merkezli hukuk firması ile anlaşan Kobayashi, özellikle bu konu hakkında Vinnik ile görüşmek ve daha fazla bilgi almak istediğini açık etti.

Vinnik Rekabeti Sürüyor
39 yaşındaki Rus vatandaşı Alexander Vinnik veya ”Bay Bitcoin”, Yunanistan içerisinde 25 Temmuz 2017 tarihinde tutuklanmıştı. ABD tarafından başlatılan uluslararası soruşturma kapsamında tutuklanan Vinnik, 4 milyar dolar değerinde sermayeyi BTC-e kripto para borsasında akladığı iddiası ile karşı karşıya kaldı. Bunun yanı sıra Mt. Gox üzerinden çalınan 300.000’e yakın Bitcoin’in de BTC-e üzerinden itibari paraya çevrildiği tahmin edilmekte. Kobayashi’nin iletişime geçme nedeni de bu olarak düşünülmekte.

İki yılı aşkın süredir Yunan hapishanesinde tutulan Vinnik şu an Rusya, Fransa ve ABD arasında tam bir rekabet malzemesi haline geldi ve üç ülke de Vinnik’in kendi ülkelerine iade edilmesini talep etmekte.

Vinnik’e önceki olaylarının yanı sıra bundan birkaç ay önce 100 milyon dolarlık ek bir dava daha açılmıştı.

https://coin-turk.com/mt-gox-kayyumu-abd-adalet-bakanligi-ile-iletisime-gecti
Jump to: