Vidio, ja ne znam kako on nije u zatvoru već zbog utjecaja na market. Ne može mi nitko reći da nije kupio koji miljuncic psina prije promjene loga. A sad će dumpat na meme huntere
Nisam bas siguran da on to radi iz financijske koristi (bar ne primarno) jer covjeku koji je tezak 200 milijardi ta zarada bi bila sica. Kao sto Joobra rece, mislim da on to vise radi iz dosade i zajebancije jer mu se eto moze. Za njega je kripto samo igracka a vjerojatno je i ego u pitanju te uziva u svoj toj pozornosti koju dobiva.
Eto ovakve pizdarije dolje njega vesele ali valjda tako to ide kad je najbogatiji covjek na svijetu manchild.
Ali da je sranje, to svakako je. A "njegova" ekipa samo dočeka neki spomen DOGE da napumpa coin koji je za kratko jučer bio prestigao Cardano po market capu te se popeo na 7. mjesto. U međuvremenu je pumpa malo splasnula pa se vratio na 8. mjesto (fali mu 300 milijuna dolara do Cardano market capa).
Znam da je ekipa radila botove koji su automatski kupovali DOGE svaki put kad bi Elon spomenuo ista vezano u to tako da sigurno ima onih koji fino zarade na njegovom trolanju. Unatoc svemu, ja jednostavno odbijam imati ikakav memecoin u svom portfoliju.