Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 12. (Read 23317 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Coinbene ve Idex'te tradeler tamamen açılmış durumda olduğu söyleniyor.
Krizi iyi yönetti ekip. Tebrik ediyorum.
Fiyat düşüşü bu piyasaya göre normal.

BTC moral motivasyonumu aldı götürdü. Biraz önce c180 mercedeslere baktım. Öğretmen maaşıyla almak mümkün değil. Bize bu hayalleri kurduran BTC sağolsun. Ama o da düştükçe düşüyor. Sabretmek ten başka çare yok. C180 aldirirsa bana pundix aldirir. Sabrın sonu selamet. Ben ekibe ve projeye güveniyorum açıkçası.
Hocam ana konuyla alakasız olacak ama C180 için içi dar, çekişi berbat plastik yığını, Mercedes'in utanç kaynağı diyorlar, sen hayallerinin dümenini C200'e çevir, parana yazık etme.
Bir E270 CDI kullanıcısı olarak E serisinden vazgeçilmemesi gerektiği düşüncesindeyim Smiley
full member
Activity: 770
Merit: 103
Tam zamanında müdahaleler ile kriz ortamını iyi yönettikleri söylenebilir. Ama muhakkak fşyatta bir düşüş olacaktır. o zaman geldiğinde yatırım fırsatı olarak görürsem alttan toplamaya çalışırım.
member
Activity: 742
Merit: 19
Şu an dumpun pek geleceğini düşünmüyorum.Mew cüzdanları transfere kapalı.Borsadaki miktarlarında pek fazla düşüşe etkili olacağını sanmıyorum.PundiX ekibi şu kriz ortamını iyi yönetiyor.Bir anlık belki düşüş yaşanabilir ama tekrar daha güçlü yoluna devam edecektir.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
BTC moral motivasyonumu aldı götürdü. Biraz önce c180 mercedeslere baktım. Öğretmen maaşıyla almak mümkün değil. Bize bu hayalleri kurduran BTC sağolsun. Ama o da düştükçe düşüyor. Sabretmek ten başka çare yok. C180 aldirirsa bana pundix aldirir. Sabrın sonu selamet. Ben ekibe ve projeye güveniyorum açıkçası.
Hocam ana konuyla alakasız olacak ama C180 için içi dar, çekişi berbat plastik yığını, Mercedes'in utanç kaynağı diyorlar, sen hayallerinin dümenini C200'e çevir, parana yazık etme.

İnşallah Allah herkesin yüzünü güldürür ama Pundi X'te çok güzel bir dump dalgası olacaktır.. Bu dalgadan sonra fiyat tekrar zıplatılır mı o ayrı.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
full member
Activity: 602
Merit: 118
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
spro projeleri derken.Projelerin pek sprola alakası yok gibi.Pos üzerinden kripto para ticareti üzerine projeleri.Ve güzel ilerliyor.Haziran ayında 6 şube açılışı var.reele döndükte projenin tutma olasılığı daha çok artacaktır.Yarın tradeye açılıyor.Yatırma ve çekme işlemleri biraz daha bekleyecek gibi gözüküyor.Hack olayı çözülene kadar.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bu pundi yatırımcısına ve bountycisine iyi kazandırdı, tabii satmayıp sabır edene. swap muhabbeti derken güzel kazanç bıraktı keza sosyal medyayı iyi kullandılar ve spor üzerine projeleri devam etmekte, bakalım daha neler yapacak göreceğiz.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
binanceye girmesi önemli. bence takımları çok iyi ve binanceye girmesi için yeterli oyu toplayacaklardır. binanceden sonra zaten pundixi kimse tutamaz.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Bence hiç yapılmamışı yaptılar ve tüm tokenları aniden kitleyip sorunu çözdüler helal olsun . İlk başlarda düşüş olabilir ama sonradan çok prim yapacaktır düşer düşmez biraz daha almak lazım ekiplerini çok beğeniyorum kriz yönetimleri  ve ar-ge çalışmaları 10 numara ..
member
Activity: 742
Merit: 19
Yazıda sadece trade'nin açılacağı yatırma ve çekme işleminin kapalı olduğu yazıyor.Onlarda en kısa sürede açılır umarım.Pundi X beklenti büyük.Bu saldırıyı da kazasız belasız atlatırsa hanesine avantaj olarak yazıp güzel değerlenecektir.
legendary
Trade, deposit, withdraw'lar açılıyor yavaş yavaş

https://medium.com/pundix/a-step-by-step-resumption-of-npxs-transactions-7157c68fdf2f

Bu şekilde sürekli bilgilendirme yapmaları çok iyi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Market verileri hatalı . Idex' te en son 56 saat önce , coinrail de de 72 saat önce işlem olmuş gözüküyor zaten. Tokenler kitliyse 196 dolarlıkda olsa nasıl alım satım yapılıyor ?
coinnest te baktım 0.0044 usd ye denk geliyor fiyat coinmarketcap teki hatalı fiyatlandırma şuan.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Market verileri hatalı . Idex' te en son 56 saat önce , coinrail de de 72 saat önce işlem olmuş gözüküyor zaten. Tokenler kitliyse 196 dolarlıkda olsa nasıl alım satım yapılıyor ?
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Pundi X'in fiyatı muhtemelen bu hack olayından dolayı dibi boylayacak hatta 2. Tron vakası bile olabilir.. Latoken'de fiyatın pump yediğine bakmayın hacim yok.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
%70 yükselme geldi. ani bir yükseliş oldu. ne oluyor?
Latoken borsasında 196 dolar alımla yükselmiş yüzde 70.Piyasa açılmadığı için fazla dikkate almamak lazım.Binance oylamasında güzel sonuç alır umarım.Bu hacklenme olayında iyi müdahele ettiler.Güzel sonuç çıkarsa yükselişi hızlı olacaktır.Takip etmek gerekir.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Twitter'da yine bir binance furyası başladı. Binance'ın klasik oylama listesine girecek muhtemelen. Oylamayı kazanması zor değil.
Okex söylentisi çıktı girmedi, bit-z oylamasını kazandı halen girmedi. Sırada binance. Hadi bakalım Cheesy

Oyumuzu verdik bakalım. Umarım sürüncemede kalmaz. Binanceye girer de iyi noktalara gelir. Zaten BTC habire düşüyor. Ümidimiz iyice kırıyor. Bari pundix umut versin birazcık. Yoksa BTC yi biz ha yükseldi ha yükselecek hadi 6 haziran olmadı temmuz ayı derken o düşmeye devam ediyor...
sr. member
Activity: 616
Merit: 259

Sanırım yeni bir borsa Latoken diye biryerde işlemde şu an hacimsiz. Diğer borsalar durduğundan olsa gerek direk fiyata yansımış durumda.
member
Activity: 714
Merit: 82
legendary
Twitter'da yine bir binance furyası başladı. Binance'ın klasik oylama listesine girecek muhtemelen. Oylamayı kazanması zor değil.
Okex söylentisi çıktı girmedi, bit-z oylamasını kazandı halen girmedi. Sırada binance. Hadi bakalım Cheesy
Pages:
Jump to: