Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 160. (Read 4185312 times)

jr. member
Activity: 79
Merit: 1
February 06, 2018, 01:54:32 PM
Зі зміною правил якось тихенько стало тут.
jr. member
Activity: 462
February 06, 2018, 10:49:16 AM
Всім привіт, я на форумі вже більше як місяць, але тільки сьогодні знайшов українську гілку, також пишу повідомлення російською та англійською.
Цікавлюсь криптовалютами й заробітком на них, якщо у вас є цікаві пропозиції пишіть в PM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
February 05, 2018, 03:34:06 PM
Банки JPMorgan, Bank of America та Citigroup скасовують кредитування купівлі криптовалют

Гіганти американської банківської індустрії - JPMorgan, Bank of America та Citigroup, - зупиняють купівлю біткойна, що здійснюються із використанням їхніх кредитних карток, посилаючись на високі ризики через екстремальну волатильність ціни.

Відмова по кредитній карті

У час, коли біткойн страждає від одного з найгірших тижнів від початку 2013 року, великі банки зупиняють покупку біткойна та інших криптовалют із використанням їхніх кредитних карток. Згідно із повідомленнями, JPMorgan, Bank of America та Citigroup забороняють купівлю криптовалют із використанням своїх кредитних карток, залишаючи тих інвесторів, що хотіли “придбати на мінімумі”, охолонути.

З точки зору провайдерів кредитних карток, легко зрозуміти, чому було прийняте рішення заборонити купівлю криптовалют . На відміну від інших покупок, зроблених у кредит, покупки криптовалют не захищені від екстремальної волатильності, що підвищує ймовірність драматичного падіння вартості.

На цей момент ми не опрацьовуємо покупки криптовалют із використанням кредитних карток через наявні волатильність та ризики. Ми переглянемо це питання, коли ринок розвинеться.

- сказав представник J.P. Morgan Chase у заяві для CNBC.

Важке падіння

Рішення заборонити покупку біткойна з використанням кредитних карт вище зазначених банків після крутого та безпрецедентного підйому наприкінці 2017 року, слідом за яким прийшло стрімке падіння.

Місяць тому платіжний гігант Visa перестав обслуговувати емітента платіжних біткойн-карток у Європі, WaveCrast, внаслідок чого провайдери криптовалютних дебетових карток призупинили свої послуги, зокрема BitPay, Bitwala і CryptoPay. У заяві представник Visa Europe заявив, що WaveCrest втратив членство в платіжній компанії "через невиконання умов співпраці". Як результат, всі картки Visa, випущені компанією, були закриті.

Альтернативні валюти (альткойни) також пережили стрімке зниження у 2018 році, при чому їхні втрати часто були значно більшими, ніж у біткойна.

Схоже нескінченний потік FUD (Fear, Uncertainty and Doubt з англійської “страху, невизначеності та сумнівів”), які поширюють провідні медіаресурси, безумовно не дають криптовалютному ринку жодних переваг, посилюючи побоювання того, що біткойн і криптовалютний ринок загалом - це бульбашка, готова от-от луснути.

Неспокійні часи

У той час, як деякі інвестори, які ще не досить добре знайомі із криптовалютним ринком, п’ють заспокійливе, багато досвідчених інвесторів роблять усе можливе, намагаючись придбати біткойн і альткойни у період, який можна трактувати як час великих знижок.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1791-banki-jpmorgan,-bank-of-america-ta-citigroup-skasovujut'-kredituvannya-kup%D1%96vl%D1%96-kriptovaljut
jr. member
February 05, 2018, 02:11:40 PM
Щодо Фейсбуку, то багато версій чув, але думаю, що там все банально. Головний заробіток цього проекту, це реклама на цьому ресурсі. Кріптопроекти обходять пряму рекламу сайту і відповідно вони не отримують бабла. Тому і піднявся шум про заборону, а не сама ще заборона. Зараз скоріш за все обговорюють варіант, як все таки брити криптогрупи.
jr. member
February 05, 2018, 02:08:11 PM
Народ. Це українский чат. Не пишіть тут іншими мовами.
newbie
Activity: 73
Merit: 0
February 05, 2018, 01:47:16 PM
А як дізнатись який я "member" і як отримують цей статус?
Как писать посты? Цитировать только понял как

там внизу нажми "reply"
newbie
Activity: 112
February 05, 2018, 11:01:37 AM
Как писать посты? Цитировать только понял как
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 05, 2018, 05:09:59 AM
Під вашим ніком написано: Newbie. Щоб отримати кращий статус, частіше заходьте на форум та залишайте більше корисних повідомлень.
newbie
Activity: 5
February 05, 2018, 04:22:29 AM
To Sergey: why don't you go to English thread to post in Russian? It's Ukrainian thread...
member
Activity: 294
Merit: 10
February 04, 2018, 02:47:00 PM
Hello anyone there !
Всім привіт хлопці (=, як ся маєте ?
Привіт новенькому.)

Спасибо =), вчера только вот регнулся и разбираюсь что по чем (=, вижу что Вы относительно новенький тоже, что думаете насчет мерита ?  Undecided
А що ти маєш на увазі?)

То что Вы набив джуниор мембера и имеете сейчас 34 активити, без мерита не сможете получить новый уровень мембер, я сам только вот изучаю всю эту байду =) и понимаю что мерит это проблема для новичков, которые хотят поднять свой ранг. Мерит это своего рода лайк, вот у Вас сейчас как Вы видите Мерита - 0, потому-что Вас не лайкают =). Если интересно есть на форуме раздел о мерите или вот посмотрите видео что думает человек по этому поводу https://www.youtube.com/watch?v=buROgU6tn4s&t=1s
Да точно точно) Щось провтикав) про форум))
Да це проблема але будемо якось боротися)) побачимо, що далі буде. tokengoplatform.com
Трошки рекомендацій від мене, як для новичку для новичка. Почав із цього проекта скоро буде исо..надіюсь на нього.
Відмінна платформа, раджу усім приєднатися! В даний час існує програма великодушності, в якій легкі завдання дають хорошу нагороду. На мій погляд, це одна з найкращих платформ на даний момент, що має хороші перспективи. TokenGo також має дуже зручний інтерфейс, перекладений на декілька мов, швидка зарядка, гідна команда та багато інших переваг. Я впевнений, що вони мають дуже гарне майбутнє, і я, в свою чергу, підтримаю їх, але ви не втратите свій шанс стати трохи багатшим.
https://tokengoplatform.com/bonus/0xb5208a7a0b78d676ac46ce2e4524783c025e675e Реферальна силка, якщо зацікавить.

Спасибо за сайт, зайду через Ваш реферал и гляну что там. А насчет Мерита, то да, будем его бороть (=
jr. member
Activity: 56
Merit: 3
February 04, 2018, 01:51:21 PM
меріт це лайки
І їх видно в сторінці профілю
newbie
Activity: 73
February 04, 2018, 12:10:32 PM
jr. member
February 04, 2018, 12:03:06 PM
Торговые идеи, бесплатные монетки, баунти компании и прочая халява. Только оперативная и ценная информация.
https://t.me/crypto_srach
Приєднуйтесь!!!
Крипто-срач. Чудову назву обрали))

Якщо можна, теж прорекламую свій канал в телеграмі , але він на російській мові.

Мета каналу - популяризація технології блокчейн серед населення; пошук криптомонет, які можуть змінити топ100 у 2018му році; розповідаю про ефективний майнинг на алгоритмі scrypt (є приватна група, де команда працює над пошуком перспективних монет для майнінгу своїми асіками). Тож заходьте і запрошуйте своїх знайомих Smiley
я також веду канал російською, як на рахунок взаємної реклами?
jr. member
February 04, 2018, 11:57:57 AM
🚀🚀🚀🚀Торговые идеи, бесплатные монетки, баунти компании и прочая халява. Только оперативная и ценная информация.🚀🚀🚀🚀🚀
Ссылка https://t.me/crypto_srach
Создатель - @Cripto_Srach
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
February 04, 2018, 10:16:06 AM
Litecoin Cash (LCC) - в очікуванні SHA256-хардфорку Litecoin

Якщо ви цікавитеся хардфорками Bitcoin, то ця новина може бути цікавою для вас - найближчим часом відбудеться також хардфорк Litecoin, що призведе до появи нової криптомонети під назвою Litecoin Cash (LCC), яка, зокрема, буде використовувати SHA256 як алгоритм видобутку.

Litecoin Cash (LCash для зручності) з'явиться на певному блоці мережі Litecoin, який буде видобуто орієнтовно 19 лютого 2018 року. Для користувачів Litecoin (LTC), які тримають свої монети на локальному гаманці або сумісному обміннику чи біржі, яка буде підтримувати LCC, буде нараховано безкоштовні монети у співвідношенні 10:1.

Читати далі: Litecoin Cash (LCC) - в очікуванні SHA256-хардфорку Litecoin

Круто і цікаво. Найцікавіше те, що в даному випадку стануть знову актуальні старі азіки, які працюють на алго SHA256. Тобто все, що відмайнило вже біток, тепер можна знову використати у майнінгу ЛайтКеша.

Куплю SHA256 металобрухт! Дешево і вагонами  Grin Grin Grin
member
Activity: 106
Merit: 23
February 04, 2018, 10:08:26 AM
Litecoin Cash (LCC) - в очікуванні SHA256-хардфорку Litecoin

Якщо ви цікавитеся хардфорками Bitcoin, то ця новина може бути цікавою для вас - найближчим часом відбудеться також хардфорк Litecoin, що призведе до появи нової криптомонети під назвою Litecoin Cash (LCC), яка, зокрема, буде використовувати SHA256 як алгоритм видобутку.

Litecoin Cash (LCash для зручності) з'явиться на певному блоці мережі Litecoin, який буде видобуто орієнтовно 19 лютого 2018 року. Для користувачів Litecoin (LTC), які тримають свої монети на локальному гаманці або сумісному обміннику чи біржі, яка буде підтримувати LCC, буде нараховано безкоштовні монети у співвідношенні 10:1.

Читати далі: Litecoin Cash (LCC) - в очікуванні SHA256-хардфорку Litecoin
newbie
Activity: 36
February 04, 2018, 09:27:19 AM
Hello anyone there !
Привіт новенькому.)

Спасибо =), вчера только вот регнулся и разбираюсь что по чем (=, вижу что Вы относительно новенький тоже, что думаете насчет мерита ?  Undecided
А що ти маєш на увазі?)

То что Вы набив джуниор мембера и имеете сейчас 34 активити, без мерита не сможете получить новый уровень мембер, я сам только вот изучаю всю эту байду =) и понимаю что мерит это проблема для новичков, которые хотят поднять свой ранг. Мерит это своего рода лайк, вот у Вас сейчас как Вы видите Мерита - 0, потому-что Вас не лайкают =). Если интересно есть на форуме раздел о мерите или вот посмотрите видео что думает человек по этому поводу https://www.youtube.com/watch?v=buROgU6tn4s&t=1s
Да точно точно) Щось провтикав) про форум))
Да це проблема але будемо якось боротися)) побачимо, що далі буде. tokengoplatform.com
Трошки рекомендацій від мене, як для новичку для новичка. Почав із цього проекта скоро буде исо..надіюсь на нього.
Відмінна платформа, раджу усім приєднатися! В даний час існує програма великодушності, в якій легкі завдання дають хорошу нагороду. На мій погляд, це одна з найкращих платформ на даний момент, що має хороші перспективи. TokenGo також має дуже зручний інтерфейс, перекладений на декілька мов, швидка зарядка, гідна команда та багато інших переваг. Я впевнений, що вони мають дуже гарне майбутнє, і я, в свою чергу, підтримаю їх, але ви не втратите свій шанс стати трохи багатшим.
https://tokengoplatform.com/bonus/0xb5208a7a0b78d676ac46ce2e4524783c025e675e Реферальна силка, якщо зацікавить.

member
Activity: 294
Merit: 10
February 04, 2018, 08:37:53 AM
Hello anyone there !
Привіт новенькому.)

А що ти маєш на увазі?)

Jump to: