Pages:
Author

Topic: Worldcore ICO tartışma alanı - page 43. (Read 30312 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
October 26, 2017, 03:11:05 PM
60 gün sonra ödenen ödülden ne hayır gelir ki. bütün işleri 1 haftada bitirebilirler ama kampanya yöneticisi 10 tane kampanya yürüttüğü için yetişemiyor malesef. bize de beklemek kalıyor.

katılıyorum ödülün ödenme süresi çok uzun iş işten geçtikten sonra verilmesininde bir manası kalmıyor. 1 yöneticinin 10 kampanyaya bakmasıda amatörlük başka bir şey değil.. ico'lara girerken dikkat edilmesi gereken bir husus token'ların dağıtım süresi kısa olmalı.
Bugun cevap verıyordu telegramda, 2 gundur ortada yoktu colorless. Sordum nezaman dagıtılcak 60 gun yazıyor bounty'de bıyerlerde dıye, okadar uzun bır sure olmaz ama muhtemelen 2 3 hafta olur dedı hesaplamalar ıcın. Emın olmak ıcın takımla tekrar konusayım dedı sonrasında ama cok da gecıktırmezler ıns gıbıme gelıyor, son dakıka kazıgı yersek de Allah belasını versın derız bır daha da colorless'den uzak dururuz, suan bıle zaten uzak durmaya yemın ettık o ayrı da:) Toplanan para da mınık mınık artıyor tas catlasa 15-20 mılyon olur heralde, ona gore de yazılan mıktarların 5de bırı gıbı bır bounty dagıtılır sankı.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
October 26, 2017, 02:47:00 PM
60 gün sonra ödenen ödülden ne hayır gelir ki. bütün işleri 1 haftada bitirebilirler ama kampanya yöneticisi 10 tane kampanya yürüttüğü için yetişemiyor malesef. bize de beklemek kalıyor.

katılıyorum ödülün ödenme süresi çok uzun iş işten geçtikten sonra verilmesininde bir manası kalmıyor. 1 yöneticinin 10 kampanyaya bakmasıda amatörlük başka bir şey değil.. ico'lara girerken dikkat edilmesi gereken bir husus token'ların dağıtım süresi kısa olmalı.

bunu malesef sonunu görmeden kestiremiyorsun. kaldı ki bir kişi 10 kampanya da yönetse listeleri hazırlayıp gönderdiğinde ödemeyi ekip yapıyor.
yönetici ya da bir escrow da tutulmuyor ki tokenler?
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 26, 2017, 09:03:39 AM

sr. member
Activity: 546
Merit: 251
October 26, 2017, 09:02:50 AM
Çoğu bounty menajer çok fazla kampanya yönettiğinden zaman bulamıyor bazılarına . Yapmak istedikten sonra bir günde yapar.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
October 26, 2017, 05:56:36 AM
hala herhangibi hesaplama yapmamış topluca yapacak galiba
bir ton sorun çıkacaktır topluca yapacaksa, keşke zaman ayırarak hafıf hafif yol alaydı
kötü oldu bu sekılde yapması
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
October 26, 2017, 05:35:10 AM
beni ilgilendirmiyor twittera girmiştim bu projenin ama arkadaşlar için üzüldüm açıkcası gördüğüm en berbat imza kampanyası oldu
full member
Activity: 350
Merit: 102
October 26, 2017, 05:32:42 AM
full member
Activity: 406
Merit: 158
October 26, 2017, 03:37:16 AM
İco ne zaman bitecek bilginiz var mı? Ödüller ne zaman dağıtılacak ?
Yaklasık 18-19 gunu kalmıstı en son, worldcore.com 'dan bakabılırsın hocam. Odul dagıtımı ıcın bıyerde ıco sonrası 60 gun dıyordu ama bıkac gun once telegramda, ico sonrası verılecegını soylemıstı oyle 60 gun gıbı bır sureden bahsetmedı, ne yaptıgını kendı de tam bılmıyor bence colorlessk. Imzaya gırenlerın hakkını yemez ıns, jamal ve colorless uzak durulacak bounty managerlar arasına gırdı benım ıcın, deadley ve thehun sanırım onlarla ılgılı twıtter kampanyalarına gırdım ılgılıler baya, aynı sekılde sylon da saglamlardan, colorless gıbı aptalların ımzalarına gırmem sanırım cok guzel projeler olsalar da.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
October 26, 2017, 03:23:12 AM
ben bunun imzaya girdim ama bi kaç haftadır fouma giremiyordum dolayısıyla o arada mesaj atmadım foruma, şimdi mesaj yazmadığım için diskalifiye olurmuyum, yoksa mesaj sayımı ico bitene kadar tamamlarsam token alabilir miyim? aydınlatırsanız çok sevinirim

en az 60 msj kampanya sonuna kadar tamamlamış olman lazım . öyle yazıyor ama haftalık stakelerini eksik verebilir belki orasını bilemiyorum
full member
Activity: 350
Merit: 106
October 26, 2017, 02:59:17 AM
ben bunun imzaya girdim ama bi kaç haftadır fouma giremiyordum dolayısıyla o arada mesaj atmadım foruma, şimdi mesaj yazmadığım için diskalifiye olurmuyum, yoksa mesaj sayımı ico bitene kadar tamamlarsam token alabilir miyim? aydınlatırsanız çok sevinirim
full member
Activity: 602
Merit: 120
October 25, 2017, 01:47:02 PM
İco ne zaman bitecek bilginiz var mı? Ödüller ne zaman dağıtılacak ?
member
Activity: 933
Merit: 10
October 25, 2017, 01:26:52 PM
Oyun mu oynuyorlar? Bu yaptıkları resmen şerefsizliktir.
full member
October 25, 2017, 07:41:51 AM
aslında aktif bir kampanya var iken stakelerin değişmesi hiç mantıklı olmamıs , ben imzasına girdiğimde member'dım , su an sr'im ama aradaki makası çok açmışlar.

su an imzasına giren herhangi bir hero yada leg. hesap full yada normal memberin 1 ayda kazandığı stake'i 1 haftada kazanır düzeye gelmiş . Ayrıca 60-70 kişilerden 150-200 kişilere gitmiş imza

olası cok karlı bir imzadan az karlı imzaya doğru emin adımlar ile ileriyoruz

Baktım da member ile hero-legendary arasındakı fark yaklasık 5 kat hocam, cogu proje bu sekılde yapıyor henuz o sevıyelerde oldugum ıcın ıncelıyorum sık sık ama pek fark goremedım, legendary hesapların benden 7-8 kat fazla almasına alıstım sanırım:) gonul ıster kı bu kadar buyuk makas olmasa ama napalım hesap yukselene kadar boyle devam.

ilk cıktıgında 3 kat fark vardı , sonra 5 cıktı

https://techburst.io/worldcore-bounty-campaigns-a24f8b8bff9f

Eski hali cok guzelmıs hesabı yenı olanlar ıcın ve cogu projeye gore jr member-member ıcın cok ıyı kazandırcak gıbıymıs, legendary olmanın cok etkısı olmuyor resmen, jr membera gore 3 kat kazanıyor bıraz onlar ıcın de haksızlık olmus aslında, o taraftan bakarsak:) dıger bountylerde genelde 6-7 kat oluyor arada malum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
October 25, 2017, 07:30:06 AM
aslında aktif bir kampanya var iken stakelerin değişmesi hiç mantıklı olmamıs , ben imzasına girdiğimde member'dım , su an sr'im ama aradaki makası çok açmışlar.

su an imzasına giren herhangi bir hero yada leg. hesap full yada normal memberin 1 ayda kazandığı stake'i 1 haftada kazanır düzeye gelmiş . Ayrıca 60-70 kişilerden 150-200 kişilere gitmiş imza

Baktım da member ile hero-legendary arasındakı fark yaklasık 5 kat hocam, cogu proje bu sekılde yapıyor henuz o sevıyelerde oldugum ıcın ıncelıyorum sık sık ama pek fark goremedım, legendary hesapların benden 7-8 kat fazla almasına alıstım sanırım:) gonul ıster kı bu kadar buyuk makas olmasa ama napalım hesap yukselene kadar boyle devam.

ilk cıktıgında 3 kat fark vardı , sonra 5 cıktı

https://techburst.io/worldcore-bounty-campaigns-a24f8b8bff9f
full member
October 25, 2017, 07:04:35 AM

sr. member
Activity: 364
Merit: 253
October 25, 2017, 07:01:26 AM
açıkcası önceki listedeyim, orda ether adreslerimizde yok. nasıl adreslere gönderecekler, şimdiki kampanyadan farklı mı gönderilecek bilemedim. bazı şeyler yine flu, net değil.

bakalım dışarıdan profesyonel görünen iş bu bounty yüzünden baya kötü gözükmeye başladı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 25, 2017, 06:38:30 AM

Forumdaki hero ve leg. hesaplar hep yeni hesap açıp yeni yeni hesapları yükseltiyorlar, onlarla da ayrıca giriyorlar imza kampanyalarına diye duydum. Neler neler dönüyor zaten, bi de böyle şeyler olunca...
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
October 25, 2017, 05:56:55 AM

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
October 25, 2017, 03:27:58 AM
Kurullları değiştirmek çokda etik değil en azından eski stakeleri hesaplamış. Onada şükür.
full member
Activity: 266
Merit: 242
October 25, 2017, 02:02:10 AM
Vay yavsak yaa stake hesabini yeni sisteme gore yapmis full ile sr arasindaki fark cok olmus. Eski sisteme gore yapaydi guzel stake alirdim 5 haftaya 60 stake vermis 3 hafta kalan sr 150 aliyor.
Pages:
Jump to: