Pages:
Author

Topic: . - page 2. (Read 340 times)

member
Activity: 154
Merit: 10
January 28, 2018, 08:45:08 AM
Adam gerçekte bu dünyada ve öbür dünyada yetecek kadar zengin olmuş. Apple kurucusu olmak bunu gerektirir. Para kazanmak azmi beni örnek almaya itecek. Sattığı fiyat zirve noktasında.
member
Activity: 602
Merit: 32
January 28, 2018, 08:38:48 AM
Madenci komisyonlarının yüksek olması ve transfer sürecinin yeterince hızlı olmaması ve en önemlisi de bu yüksek volatilite varken günlük hayatta kullanılması gerçekten zor.
Şirketler bu kadar büyük bir risk almak istemezler.
Bana göre yüksek transfer hızı, düşük komisyon ücreti ve diğerlerine nazaran daha düşük volatilitesi olması sebebiyle, günlük hayatta kullanıma en uygun kripto para XRP'dir.
Yanlız Ripple'ın da merkezsiz olma gibi bi düşüncesinin olmamasi kripto paraların felsefesine aykırı bir durum oluşturmaktayken Ripple'a rakip bir coinin ortaya çıkma gerekliliği mevcut bulunmaktadır.
Kimse ama hiç kimse kontrolsüz güç istemez. İstiyorum diyende yalan söyler. Kendine bile yalan söyler ısrarla istediğini söylüyorsa.
Eğri oturup doğru konuşalım;
Kriptoparaların merkezsiz olması, merkezli olması ıvırı zıvırı projeleri falan hiç birimizin umrunda değil. Herkes kazandığı/kazanacağı paraya bakar.
Ve evet baştan beride söylüyorumki kripto para piyasasında gelecek var ancak bu bitcoin ve türevleri değil. Xrp ve türevleri olacak. Bunlarıda ülkeler kendileri kontrol edip basacak.
Yani falanca filancayla anlaşma yapmış, umrumuzda değil kendinizi kandırmayın. Yahut filancanın şöyle bi ğrojesi varmış. Bize ne?
O projeye değil bu haber sonunda paranın değerlenmesini önemsiyoruz sonuçta.
Btc yide tabii kullanmazlar. Napıcaktı 50₺ yiyip 50₺ masrafmı ödeyecekti?
Hem merkezli hem dijital.. gelecek xrp türevlerinde ama xrp de değil.
Çok uzak değil zaten. O çipli kimlik kartlarının son aşamasına gelinsin cüzdanlarımızı bile atıp kimlikle dolaşıcaz. Bu dijital para piyasası ülkeler nazarında önemli. Şu anda onların yasaklayacaklarını sanmam alayı destekçi. Deneniyor işte. Bir kaçı danışıklı dövüş modunda yasaklıyor diğeri vergi veriyor. Ertesi gün tam tersi oluyor falan..
Ülkeler bazında dijital paralar oturtulduğundada bir allahın kulu kriptopara üretemez satamaz duruma gelecek. Madencilik bitecek. Yani zaten mantıken izin vermezler.
Biriktirin ve hayatınıza başka yön vermeye çalışın kazandıklarınızla.
member
Activity: 336
January 28, 2018, 08:08:02 AM
herhalde bende olsam 1 yılda 1e 30 kazanırsam servetimin büyük kısmını 30 a katlarsam neden piyasadan çıkmıyim ? bunun arkasından başka birşey aramak mantıksız.adam dünyalığını yapmış elindeki btc leri satmış .akıllı adammış.
member
Activity: 588
$CYBERCASH METAVERSE
January 28, 2018, 07:20:34 AM
alış satış değerleri düşünülürse çok mantıklı ve yerinde bir satış gerçekleştirmiş, tabi bizim olayları farklı düşünmemizden dolayı gelen keşke satmasaydı neden sattın naaralarını, açgözlü olmayan abimiz bu kadar yeter demiş ve karını almış iyice. tebrik etmek gerek Smiley
full member
Activity: 308
Merit: 100
January 28, 2018, 07:16:34 AM
Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para birimleri geçtiğimiz zamanlarda çalkantıdaydı.Adam doğru zamanda Bitcoinlerini satmış bence.Beklemiş olsaydı şu an ona göre baya az bir değer eline geçecekti.Tabi bu demek değil ki önümüzdeki aylarda Bitcoin yeni rekorları göremeyecek.Ben şahsen yeni bir rekor bekliyorum önümüzdeki aylarda.
full member
Activity: 201
January 28, 2018, 06:31:35 AM
Steve Wozniak Bitcoin satarak başka yatırım alanlarına geçmiş. Sebep olarak çalkantıları gösteriyor ancak acaba bildiği bir şeyler mi var? Btc ile seyahat etmek, yemek yemek seçenekleri varken, sanırım geriye biraz bırakmıştır.
full member
Activity: 413
January 28, 2018, 05:30:33 AM
Bitcoinin nimetlerinden faydalandıktan sonra, ben küpümü doldurdum nasılsa mantığıyla açıklamalar yapmış. Bitcoini en tepeden nası satmayı akıl etmiş acaba. Bitcoin 20.000K olduğunda bunun gibi balinalar toplu satış yapmasaydı bu durumlar yaşanmazdı. Elinde yüklü miktar Bitcoin varken bu açıklamayı yapsaydı en azından samimi fikri olduğunu düşünebilirdim.
full member
Activity: 742
Merit: 112
January 28, 2018, 04:32:00 AM
Herşey sanki sistemli olarak yapılıyor. Bazı ülkelerin tek derdi bitcoin olmuş durumda. Ethereum, Litecoin vs bunlarla uğraşan yok. Ama bitcoin bunları dolaylı olarak etkiliyor. Bu kişinin maliyeti oldukça güzel karlı yerlerden satmış daha ne olsun. Belki Asya'dan gelen sarsıcı haberler, kararlar olmasaydı daha uzun süre hold yapacaktı.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
January 28, 2018, 04:31:40 AM
3000 TL para çekmek için  150 TL fee ödediğimi düşünürsem adam haklı. Birde bu işlem çok olmasada 3-4 saat sürdü . Bence BTC satıp ETH almıştır .  Grin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
January 28, 2018, 03:53:33 AM
Bitcoin sistemsel bir şekilde ilerliyor eğer altcoinlerde kısa vadede yüksek kâr imkanı sunulmasaydı piyasaya giren insan sayısı çok daha azdı. Bir gün transfer hızı ve ücretine çözüm getirilecek, birkaç altcoin dışında hiçbirinin bir amacı kalmayacak, para altcoinlerden Bitcoin'e akacak ve Bitcoin aynı dolar gibi hatta dolardan da üstün kurlar arası geçişi sağlayabilen bir kriptopara birimi olacak. Bu söylediklerim hikaye değil çünkü şu ana kadar her şey evrenin işleyişi gibi sistemsel ilerliyor.

edit: insani ihtiyaçlar her şeyden önemlidir (barinma gibi) ihtiyaclar karsilandiktan sonra eldeki btc sayisi arttirilabilir.
full member
Activity: 434
Merit: 109
January 28, 2018, 03:41:13 AM
Madenci komisyonlarının yüksek olması ve transfer sürecinin yeterince hızlı olmaması ve en önemlisi de bu yüksek volatilite varken günlük hayatta kullanılması gerçekten zor.
Şirketler bu kadar büyük bir risk almak istemezler.
Bana göre yüksek transfer hızı, düşük komisyon ücreti ve diğerlerine nazaran daha düşük volatilitesi olması sebebiyle, günlük hayatta kullanıma en uygun kripto para XRP'dir.
Yanlız Ripple'ın da merkezsiz olma gibi bi düşüncesinin olmamasi kripto paraların felsefesine aykırı bir durum oluşturmaktayken Ripple'a rakip bir coinin ortaya çıkma gerekliliği mevcut bulunmaktadır.
member
Activity: 118
Merit: 14
January 28, 2018, 03:05:51 AM
.
Pages:
Jump to: