Pages:
Author

Topic: . - page 3. (Read 602 times)

full member
Activity: 434
Merit: 112
March 17, 2018, 10:59:25 AM
Gerçekten mantıklı bir hamle ki bir çoğumuzun da bunu yapması lazım ve gerçekten bilmemiz gereken öncelikli şey elindeki bitcoini satmadigin sürece ne kâr etmişsindir ne de zarar. Bunu aklimizdan çıkartmamak lazım
member
Activity: 322
Merit: 12
March 17, 2018, 03:58:39 AM
Surekli takip ederek yeni cikacak saglam coinlerin pesinden gitmek en iyisi. Bu da iyi arastirmalar gerektiriyor.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
March 17, 2018, 02:57:17 AM
Surekli takip edebiliyorsaniz yaptiginiz is mantikli, sizin yaptiginin seklinde riski var tabiki. Trade islemleri boyledir, Bazen bazilarini duserken cikip daha alttan tekrar almak da olabilir, sahsen ben o kadar vakit ayiramadigim icin bu islere pek girmiyorum, sadece arada pump yiyebilecek olanlar 30% fazlasiyla satis emriyle bekliyorlar
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
March 17, 2018, 02:45:03 AM
hocam güzel açıklamışsın ico nun değeri önemli ama kyc problemi var.hızlı bitiyor güzel projelerde bir an da bile bitebiliyor.

önceden ico bir anda biterdi şimdi whitelistler haberimiz olmadan bitiyor.
member
Activity: 98
Merit: 21
March 16, 2018, 04:06:55 PM
Arkadaşlar,

Size bir ip ucu.. Credits (CS) isimli coini 0,000070 ETH den alın. 0,000085 ETH den Sell order verin 2 gün bekleyin.
jr. member
Activity: 33
Merit: 1
Create Your Decentralized Life
March 16, 2018, 03:47:02 PM
sağlam alt coinler iş yapıyor gerçekten. Ama son zamanlarda çok sağlam icolar bile borsada ico fiyatının yarısına falan düştü. Çünkü ico fiyatları eskisi gibi değil. sağlam projeler market caplerini başlangıç için yüksek belirlemeye başladılar. Yeni genesis vision çıkmıyor artık malesef.
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
March 16, 2018, 12:24:34 PM
Hayatımdan çalınan zamana yandım yazıyı okurken. Popüler coinler böyle çalkantılı zamanlarda alınıp satılmaz bunu herkes biliyor. İsterseniz 1000 kişilik şiketin ceo su olun karşınıza 18 yaşında lise talebesi gelsede 3 ay şurda al sat yapan adam btc eth al sat yapılmayacağını anlamıştır. Kendinizi boşuna övmeyin.
2017 de %80 başarı oranı yakalayıp kendini öven gruplardan pek farkınız kalmamış. Ağır dump dönemine girilir sizin %40 kar almak için sell açtığınız coin sigaranız bitene kadar -3x yapar görürsünüz  Wink
member
Activity: 260
March 16, 2018, 10:45:28 AM
Gözlemleriniz gerçekten doğru olup uzun vadede yatırımcılara hatrı sayılır miktarlarda getiri sağlayacağı düşüncesindeyim.
full member
Activity: 546
Merit: 100
March 16, 2018, 10:35:13 AM
Yaptığımız işte "Risk" faktörü varsa ve bu riski minimize etme adına belirli adımlar atmıyorsak gülüşümüz kısa sürebilir. Siz kendi deneyimlerinize göre bir strateji geliştirmişsiniz ve bu yönde adım atıyorsunuz, bu her zaman ve ortamda tutmayabilir. ben ortama ve zamana göre risk faktörünü ayarlamayı doğru buluyorum ve kardan edilen zarara üzülmemek gerektiğini düşünüyorum. Zamanı gelir gözü karartır herhangi bir altcoine de yüklenilebilir ama bize üzmeyecek miktarda fayda var.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
March 16, 2018, 10:21:25 AM
Al sat yaparak para kazanabileceğimiz bir dönem değil bana göre, bu dönemde bu şekilde parasını katlayan varsa ya çok şanslıdır, ya da bu piyasayı çok iyi tanıyordur.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
March 16, 2018, 08:39:03 AM
Bunu zaten herkes yapıyor ama bu piyasada zor olur bu durum en iyi dönem boğa piyasasıdır çünkü hep düşüş döneminde o altcoinleri bulduysanız bile her zaman altcoin al-sat yaparsanız bir gün terste kalmanız içten bile değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
March 16, 2018, 08:14:24 AM
Yazısınızda herhangi bir gerçeklik payı göremedim.Tamamen sallamasyon olmuş gibi duruyor.Kusura bakmayın.
member
Activity: 392
Merit: 24
March 16, 2018, 07:52:11 AM
Borsaya girdikten sonra sattığınız 10-15 günde 10 kat kar ettiğiniz coinleri de buraya yazsaydınız daha etkili olurdu.
Herkes ağlarken diye yazmışsınız ve muhtemelen ağlama konuları son 3 ayda gündeme gelmiş olmalı yani sizin son 3 ay içinde böyle 15 günde 10 kat kar ettiğiniz peçok coin vardır diye düşünüyorum.
ama  o kısımları detaylandırmamışsınız ve bu nedenle bu yazınınızın o kısımları bizim avcılar ve atıcılar klübü sohbeti gibi olmuş biraz kusura bakmayın.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
March 16, 2018, 07:49:38 AM
acele sevinmeyin bi terste kalmaya bakar.

O kadar doğru bir şey ki bu,
bakın ala sata kendinize bir güven geliyor, daha çok risk alıyorsunuz. Hele birde belli coinleri sürekli takip ediyorsanız bir yerden sonra ben bu coin'in ciğerini bilirim.
bak 15 kere aynı bant da gidip gidip geldi sermayemi x8 yatım. ezberledim artık bunu margine gireyim hamuduyla kazanayım diyorsunuz.
o kadar eminsiniz ki, aynı hareket 1 2 3 değil 15 kere tekrarlamış. sabah bir uyanıyorsunuz marginde likiditasyon sermaye 10 da birine inmiş.
full member
Activity: 602
Merit: 122
March 16, 2018, 07:42:00 AM
Yaptığınız bu uygulama boğa piyasasında işe yarar. Volatil ve spekülasyonun yoğun olduğu dönemlerde işe yaramaz.
Buna rağmen şansınız yaver gitmiştir ama unutmayın papaz her zaman pilav yemez.
Belli bir olgunluk seviyesine ulaşana kadar bu gün olmazsa yarın o sermayeyi kaybedeceksiniz.
şimdiden kolaylıklar diliyorum.
Ya arkadaş asıl bu piyasada işe yarar. Ben günlük Tradeden ziyade HODL yapıyorum. ICO yatırımları yapıyorum. Belli başlı coinler dışında Trade yapılmasına karşıyım ve yine söylüyorum; BTC alınıp satılmaz, eldeki BTC miktarı artırılır.

Bundan yaklaşık 8 ay önce aynen böyle sizin gibi heyecanlıyken bu taktikle altcoin alt/sat yaparak mevcut sermayemi ikiye katlamıştım, hatta forumda da bununla ilgili bir konu açtım her şey güzel giderken bir anda düşüş trendine girdik ve sermayemin yarısını kaybettim beklemek yerine elimde ne var ne yoksa zararına satıp çıktım ve şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi her gün görüyorum eğer o gün bu sistemden vazgeçmeyip beklemiş olsaydım muhtemelen yatırımımın %80'ini eriyip gitmiş olacaktı. yatırım miktarıma gelince 0.5 BTC yatırmıştım önce 0.25 'ye kadar düştü bir şekilde al sat yaparak 0.3'e çıkartıp kaçmıştım. mhanbostancı'nın da dediği gibi acele sevinmeyin bi terste kalmaya bakar.
member
March 16, 2018, 07:31:25 AM
Yaptığınız bu uygulama boğa piyasasında işe yarar. Volatil ve spekülasyonun yoğun olduğu dönemlerde işe yaramaz.
Belli bir olgunluk seviyesine ulaşana kadar bu gün olmazsa yarın o sermayeyi kaybedeceksiniz.
Ya arkadaş asıl bu piyasada işe yarar. Ben günlük Tradeden ziyade HODL yapıyorum. ICO yatırımları yapıyorum. Belli başlı coinler dışında Trade yapılmasına karşıyım ve yine söylüyorum; BTC alınıp satılmaz, eldeki BTC miktarı artırılır.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
March 16, 2018, 07:27:01 AM
member
Activity: 546
March 16, 2018, 07:19:45 AM
dumpları ve buna neden olan haber, gelişme ne ise onu takip edipte erkenden önlem alırsanız kardasınız demektir. dump nedeni ne, fiyatı günde birkaç kere kontrol etmeyip de o şekilde bekletiyorsanız dolar, eth, btc bazında ne ise onun erimesine şahit olabilirsiniz.
full member
Activity: 602
Merit: 122
March 16, 2018, 06:07:57 AM
4 Dakika içinde dikkatlice 2 kez okuyup cevap yazabiliyorsan tebrik ederim.

4 dakika içerisinde 2 kez okuyup cevap yazıp aynı zamanda başka bir konuyu okuyup anlayabiliyorum. Zamanla yarışan insanlarız hızlı okumak da anlamak da bizim işimiz.
member
March 16, 2018, 06:05:54 AM
4 Dakika içinde dikkatlice 2 kez okuyup cevap yazabiliyorsan tebrik ederim.
Pages:
Jump to: