Pages:
Author

Topic: - - page 2. (Read 469 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 3
August 16, 2019, 10:22:40 AM
Ethereuma güven neredeyse sıfırlandı. Bir de bu yenilik ve güncellemelerde zaman tutturamama durumu var. Beklemedeyiz.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
August 16, 2019, 09:57:42 AM
Henüz hazır değiliz, önce altlar coşsun ether paritelerini patlatsınlar, sonra herkes "bu etherden bir cacık olmaz" deyince hazır olacağız, I hope... Roll Eyes

Ben de Ethereum 2.0’a henüz hazır değilim. Hem cebimden haftalık olarak para koyuyorum hem de imzadan kazandıklarımı direkt olarak Ethereum’a çeviriyorum. Vitalik çok uzun bir süre sessiz kaldı ama fırtına öncesi sessizlik olabilir çünkü yapılan gelişmelerin tamamı Ethereum 2.0’la birlikte gerçekleştirilecekmiş. Bir kere ağdaki şişmeye çözüm getirdiler, çocuk zincir tarzı oluşumlar olacak dolayısıyla dAppsler için çok daha hazır bir ağ olacak üstelik staking yapmak için 32 Ethereum gerekeceği de söyleniyor yani sistem PoS olsa da validator varmış gibi işleyecek gibi görünüyor. Benim hoşuma gitti, bu kadar enflasyona rağmen ayakta kalıyorsa kesin yükselir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 16, 2019, 09:46:30 AM
Henüz hazır değiliz, önce altlar coşsun ether paritelerini patlatsınlar, sonra herkes "bu etherden bir cacık olmaz" deyince hazır olacağız, I hope... Roll Eyes
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
August 16, 2019, 09:44:38 AM
Görüşlerimin özeti: https://www.youtube.com/watch?v=0_dXhUT2I3Q
POS, stake, smart contract çoğ hoştır ama benane...

Detayları:
Pump faktörlerini konuşurken aynı zamanda dump faktörlerini de göz önüne almak gerekiyor. Ether son iki yıldır, ico çılgınlığı ile aşırı şişti. Belirli guruplarda aşırı miktarda kümelendi. Bir çok guruplar ellerindekileri eriterek etheri bugünki haline kadar geri getirdi. Ama Ether ico çılgınlığından önce 8-10-15-20 dolar bandında takılan bir coindi. Tabi ki o zamanda bu zamana topluluğu da genişledi, piyasa hacmi de arttı. Fakat kümelenen etherlerin hala yeterince dağılmadığı kanaatindeyim. Bu açıdan bir eksi puan alıyor.

Ayrıca kısa vadede bir coinin aşırı hareketler yapabilmesi için, hype yaptıracak gelişmelere ihtiyacı vardır. Sıradan gelişmelerden söz etmiyorum. Dudak uçuklatıcı bir şeyler olmalı, herkes ardı sıra koşabilmeli bu sebebe. Şimdi bu da yok. Ether ekibi hiç bir zaman hype peşinde koşan bir ekip olmadı zaten. Bu açıdan CZ gibi olayı körükleyecek birileri de yok. Yaptıkları bir takım teknik değişiklikler ile Etherin aşırı yükseleceğini beklemiyorum özetle.

Ben trade yaparken Hype kovalarım.

Ayrıca konu, kamuoyu yoklaması adına güzel, teşekkürler.

Selamlar Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
August 16, 2019, 09:41:48 AM
-
Pages:
Jump to: