Pages:
Author

Topic: - - page 2. (Read 549 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 304
May 22, 2020, 11:34:42 AM
Yaa pelin kardeş çok rahat konuşuyordun: https://m.youtube.com/watch?v=hycCyKvno4M

Şu videodan çıkamıyorum bir türlü. Dilime takıldı. Whatsapp guruplarında biri bir şey dese de paylaşsam diye tutuyorum kenarda Cheesy Nasıl kaçırmışım bugüne kadar. Videonun tamamını izleyince daha da şok oldum. Neyse konunun dışına çıkmayayım.

Bugüne kadar yaptıklarının cezasını çekiyor. Beter olsun.

1 dakika şimdi!
google translate kullanarak ingilizce post atmak sıkıntılı bir şey mi?
ben öyle anlaşıyordum yabancılarla. o zaman hiç yazmamak lazım öyle mi?

Hayır öyle bir yasak yok. Kopyala yapıştır yaparak intihal yapmak yasak sadece. Translate yapabilirsiniz. Çok sayıda translate yazılar anlamsız, anlaşılmaz ingilizceye sahipse o zaman spam damgası gelebilir. Gambling gibi bölümlerde affetmiyorlar bildiğim kadarıyla. Malumunuz o bölümler imza kampanyalarının reklam alanı.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
May 22, 2020, 08:16:24 AM
Ne olursa olsun 3'e 5'e bakmadan @theymos'un banlaması lazım. Kimseye sebep göstermeden patır patır plagiarism sebebiyle banlayan forum bunu pas geçerse büyük ayıp olur.

Bende içimden geçenleri döktüm;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.54479582

Çok da iyi oldu, pek de güzel oldu! Şimdi ya onu banlasınlar, ya da bu sebeple banlanan herkesin banını kaldırsınlar.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
May 22, 2020, 05:16:35 AM
1 dakika şimdi!
abi benim verdiğim örnek şu: "çok güzel proje, bravo ibne!"

translate çevirisi: "very nice project, bravo fagot!"

3 sene sonra başka birisi başka bir projeye "çok güzel proje, bravo ibne!"yi translate ile çevirirse al sana kopyala/yapıştır. başka dilden çevirse de ingilizcesi büyük ihtimalle aynı olacak. ortada bir c/p olayı yok ama durum bundan ibaret. forum ilk kurulduğundan 3-5 sene sonraki halinde değil. artık farklı milletlerden bir sürü insan var. bu yüzden buna göre herkesin fikri alınıp yeni bir işleyiş düzenlenmeli. yeni forum açılacak vs. laflarına gülerim. 10 senedir açılıyor amk yeni forumu. Grin
full member
Activity: 518
Merit: 185
May 22, 2020, 04:23:04 AM
ahahaha elaman her kimse çok güzel yakalamış.

Bakalım bu çakal ceza alacak mı? Eğer almazsa forumda bir adalet sistemi olup olmadığını sorgulamaya bile gerek kalmaz.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
May 22, 2020, 04:21:50 AM
Bunca saldırgan ve aptalca tutumundan sonra artık belki kuralları silah gibi kullanıp sevmediği insanları banlatmanın ne kadar aptalca olduğunu anlayabilir. Söylenecek çok fazla şey yok, üzerinde çok konuşmaya değecek bir insan da değil. Eden bulur.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
May 22, 2020, 03:57:17 AM
1 dakika şimdi!

boyle bisi yok.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
May 22, 2020, 03:56:02 AM
1 dakika şimdi!
legendary
May 22, 2020, 03:12:42 AM
İlginç bir konu başlığı olmuş @blacknavy üstad  Grin adam bayağı detaylı araştırmış geçmiş postlara falan gitmiş . Ama pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Tek mesaj atmış üstelik . Tamam kendi hesabını riske atmamış bu bariz belli . Kendisi de altına biraz açıklama yapmış . Bakalım gelişmeler neler olacak

Haha, bu kuzenim yazmistan hallice aciklamaya kanan yonetim olsa olsa bunun alt cari olur ;d 2 yil sig ban, 30 gun de temp ban lazim. o da minimum bak. normalde bu adamin omur boyu yatari var.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
May 22, 2020, 01:37:07 AM

@ekiller, hocam o arkadaşınızın banlanma sebebi translate kullanması değil bence. translate sonucu aynı cümleleri kuran başka birisinin yazdığını tekrarlaması olmuştur. yukarıdaki açıklamama geliyoruz. uyarı yapmadan, kimseye hatasını düzeltme imkanı vermeden yapılan işler diktatörlükten başka bir şey değil. zaten forumda tiranlık kurulduğunun farkında olmanız gerekiyor.

Evet doğru, haklı olabilirsiniz. Ondan dolayıda olmuş olabilir ban olayı.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
May 22, 2020, 01:14:18 AM
burada tebrik edilmesi gereken binlerce mesaj içinden tek tek bunu arayıp bulması. manuel olarak böyle bir işlem yapılıyorsa lan uğraştığın zamana değmez anasını satayım. intihal yapılan kısımlar için de "okuyup aklımda kalanlar" gibi saçma ifade olamaz arkadaş. kelimesi kelimesine hatta virgülüne kadar bir şey aklında nasıl kalır? oraya "özür dilerim, hemen düzelteceğim." demekle bu iş oluyorsa bu zamana kadar banlanan insanların ne günahı vardı? şunu anlayın: bu forum en tepeden en altına kadar kokuşmuş.

yapılan hata için de bir şey demem çünkü herkesin yapabileceği bir durum. olması gereken böyle 3-5 postta hata varsa kişinin uyarılıp düzeltme yapması. ama bu herkes için olmalı. daha dün kaydolmuş mehmet için de forumun yöneticisi theymos için de!

@ekiller, hocam o arkadaşınızın banlanma sebebi translate kullanması değil bence. translate sonucu aynı cümleleri kuran başka birisinin yazdığını tekrarlaması olmuştur. yukarıdaki açıklamama geliyoruz. uyarı yapmadan, kimseye hatasını düzeltme imkanı vermeden yapılan işler diktatörlükten başka bir şey değil. zaten forumda tiranlık kurulduğunun farkında olmanız gerekiyor.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
May 22, 2020, 12:13:56 AM
Geçenlerde forumun eski bir üyesi arkadaşım  hesabına giriş yaptığında  Ban yemiş olduğunu görmüş ve beni aradı.

Çok ilginç ki bu adam ayda yılda bir foruma giren, forumu aktif olarak kullanmayan birisi. İmza ve bountyler ile de hiçbir alakası yok. Zaten o konulardan anlamayan birisi.   

Banlanma sebebi sanırım geçmişte inglizce bir ilana  Google translate kullanarak çeviri ile post atmış olması. İngilizcesi yetersiz olduğu için bunu yapmış. Kasıt yok, spam amacı yok ama banlanmış işte.  Her neyse bende bu işlerden pek anlamadığım için banlanan hesabı geri vermiyorlar diye biliyorum dedim kendisine. 

Böyle basit sıradan bir üyeliği, basit ve kasıtsız hatası için bile banlıyorlar ise bu konuda ima edilen malum şahsın (kadın mı erkek mi her ne ise) çoktan banlanmış olması gerekirdi. Çünkü onun yaptıklarında bariz bir kasıt var. Banlanmıyor olması da forum yönetimininde taraflı olduğu düşüncesini akla getiriyor. Zaten böyle bir şey var ise o zaman yapılabilecek hiçbir şey yok.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
May 21, 2020, 11:40:55 PM
Ne güldüm ama Cheesy

Çalışmayı yapan kişinin elleri dert görmesin. Bu kadına verecek iki çift sözüm var. Ona wolwoo ya yaptığı muamelenin aynısı ile karşılık vereceğim. Çifte standart yapılmamalı diyordu. Al sana standart! Kesinlikle yasaklanmalı. Onla bağlantılı hesaplara perma yapılmalı. Bu kişi tüm forumu altları ile sarmalamış bir hastalık.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
May 21, 2020, 11:35:46 PM
İlginç bir konu başlığı olmuş @blacknavy üstad  Grin adam bayağı detaylı araştırmış geçmiş postlara falan gitmiş . Ama pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Tek mesaj atmış üstelik . Tamam kendi hesabını riske atmamış bu bariz belli . Kendisi de altına biraz açıklama yapmış . Bakalım gelişmeler neler olacak
legendary
May 21, 2020, 08:37:05 PM
-
Pages:
Jump to: