Ένα μικρό σχόλιο για να είμαι ξεκάθαρος προς όλους όσους μας παρακολουθούν γιατί κάποιοι μπορεί να σε πιστεύουν αν και θα ήταν πολύ αστείο:
Ο καθένας σε αυτή τη ζωή πουλάει κάτι όοοοοσο θέλει και κάποιος έχει την επιλογή να το αγοράσει ή όχι και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Εγώ για τους λόγους που ανέφερα στο αντίστοιχο post, κρίνω πως κοστίζει τόσο συγκριτικά με το πόσο τα πουλάνε σε όλο τον κόσμο, και όχι με πόσο θεωρεί ο καθένας, δεν βλέπω κάτι το παράλογο εδώ.
Δεν αφορά ούτε στην εκμεταλλευση της ελληνικής κοινότητας ούτε σε τίποτα, ούτε αναγκάζω κανέναν να αγοράσει αυτο το πράγμα γιατί εμένα αυτή την στιγμή μου βγάζει χρήματα και στο κάτω κάτω έχω όφελος να το κρατήσω.
Επίσης, δίνω την δυνατότητα σε κάποιον entry level miner να δοκιμάσει αν θέλει το btc mining άμεσα, αυτό και τίποτα παραπάνω με έναν entry level miner.
Δεν προσπαθώ να εκμεταλλευτώ καμία άγνοια κανενός, ούτε να ξεγελάσω κανέναν, όλα τα specs είναι επάνω και είμαι σίγουρος οι περισσότεροι εδώ μέσα τα γνωρίζουν.
Πιστεύω να είμουν ξεκάθαρος.
Σας παρακάλω να μην συνεχίσουμε άλλο γιατί έχουμε βγεί εντελώς εκτός θέματος στα τελευταία 10 posts.
Κανονικά θα πρέπει να ανοίξουμε άλλο topic αλλάζοντας τον τίτλο αυτού σε "spoiled by pand70"
ΥΓ. @pand70: plz άλλαξε την υπογραφή σου σε ☠ Μακριά απο το bitcoinx.gr και τον Serenata, και οπωσδήποτε από τον Buzybit ☠ θα είναι τιμή μου.