Pages:
Author

Topic: 0.009BTC Borc 2 gün sonra 0.012BTC geri ödeme Getirili youtube hesabı rehin - page 2. (Read 2537 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
ilk defa borç veriyorum bakalım bin nasihat bir nusubet olur en fazla Cheesy

tx: 784719edb371f5e5922e105690e2f6c4c5c7fbde008fdcdfd0bdc97378b9a951
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Sıfıra basmayı unutmusum. Rehin olarak getirili youtube hesbaı vericem zaten bu hesbabı versemde pek bir hayrını görmez diye dusunuyorum Smiley

Dikkat et trade yaparken de bir sıfır karıştırayım deme sonra ödeyemezsin borcunu, gitmesin Youtube acc Cheesy Cheesy Cheesy

Dikkat ederim Cheesy
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Sıfıra basmayı unutmusum. Rehin olarak getirili youtube hesbaı vericem zaten bu hesbabı versemde pek bir hayrını görmez diye dusunuyorum Smiley

Dikkat et trade yaparken de bir sıfır karıştırayım deme sonra ödeyemezsin borcunu, gitmesin Youtube acc Cheesy Cheesy Cheesy
newbie
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Yanlışmı yazdınız başlıkta 0.009 demişsiniz yazıda ise 0.09 demişsiniz tam olarak 90m btc 'mi yoksa 9m btc 'mi? Yalnız collateral olmadan newbielere borç vermezler hesap falan çok mantıklı değil gibi.
newbie
newbie ler foruma sade borc ıstemek ıcın mı uye oluyor anlamadım gıttı bugunlerde cok cogaldı lafım sıze degil ustunuze alınmayın Cheesy Cheesy
bol sanslar

Yok hocam sizde haklısınız Smiley aslında konuyu açarken iki kez dusundum ama ihtiyacım olmasa açmazdım Smiley Tekrardan teşekkürler
hero member
Activity: 868
Merit: 502
newbie ler foruma sade borc ıstemek ıcın mı uye oluyor anlamadım gıttı bugunlerde cok cogaldı lafım sıze degil ustunuze alınmayın Cheesy Cheesy
bol sanslar
newbie
0.009BTC'ye ihtiyacım var. Trade yapacağım 0.1BTC yi tamamlayıp yapmak istiyorum. Geri ödeme 0.012BTC olarak yapıcam. Zarar edersem banka aracılıgıyla borc aldıgım kisiye faiziyle geri ödeme yapacağım.

Youtube hesabı rehin verilecek yıllık 200$ a kadar getirisi var. Aldıgım borcun iki hatta üç katını bir haftada zaten getirebilecek bir hesap.

19rWsukXRu5GShCp5QdGYfhot9Uc1RLaeh

şimdiden teşekkürler Smiley
Pages:
Jump to: