Pages:
Author

Topic: 0.3 BTC borç arıyorum,teminatım karşılamaz ama var. - page 2. (Read 1909 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
cjambox, temroa vs nickleriyle aldığın borçları ödemediğini bilenler var bu forumda Smiley bir de kumarda batmışsın aferim Smiley
borç bulabileceğini hiç zannetmiyorum.

bende bir öğrenciyim anlattığı hikaye bana dokunmuştu yardımcı olmak için mesaj atıcaktım dediğiniz şeyi ilk defa duyuyorum borç isteyen arkadaş bu konuya açıklık getirecekmi acaba
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
cjambox, temroa vs nickleriyle aldığın borçları ödemediğini bilenler var bu forumda Smiley bir de kumarda batmışsın aferim Smiley
borç bulabileceğini hiç zannetmiyorum.
full member
Activity: 140
Merit: 100
Arkadaşlar durumumu açıklayayım önce,
Şuan yarıyıl tatilindeyim eve gelmemin bir süre sonrasında bitcoin ile şans oyunları işlerine başladım tekrar,
ama kaybettim sonra bitupcard olayını öğrendim.(kyk kredisi alıyorum)ondan aldım 50 liralık 4 tane 100 liralık 1 tane onları da kayıp ettim,
ardından arkadaşımdan borç aldım bir daha bu işlere girmeyeceğime söz vererek ama sözümü tutmadım ve tekrar oynadım,bana verdiği borcu da kaybettim önümüzdeki ay elime geçecek para 80 lira ve ailemin durumu pek iyi sayılmaz ama çok da kötü değiliz,ama benim bu işlere kredimi harcadığımı hatta borç alıp onu da kaybettiğimi öğrenirlerse bana çok ama çok kızacaklar felaket şeyler olacak.bu yüzden önümüzdeki ayın 9'una kadar bu miktarda borca ihtiyacım var sizden şunu da istiyorum lütfen bu bitcoinleri bana önümüzdeki ayın 9'unda gönderin gönderecekseniz.geri ödeme süresi ile ilgili şunu söylemek istiyorum,önümüzdeki ay yapıkredi kredi kartımı alıcam bununla bitupcard alıp ve cebimdeki paranın bir miktarı ile bitcoin alıp bu borcun 3/2 sini kapatıcam sonraki ay yanı mart ayında ise diğer kısmını kapatıcam.güvenilir kullanıcılar ile kişisel bilgilerimi paylaşabilirim.borç detayları şöyle:

kullanıcı adı: kama
borç nedeni: sıkışıklık
borcun alınacağı tarih: 9/2/2016
geri ödeme zamanı: 3/1'i şubatın 10'unda 3/2'si martın 10'unda ödenecek.(her ayın 9'unda alıyorum kyk kredisini)
geri ödenecek miktar: 0,32 BTC
teminat:1 full member(bu hesap) ve 1 member hesap

teminatlardan full member'in kişisel bilgilerini değiştirmemenizi diliyorum imza kampanyası gelirinden dolayı bilgiler ikimizde de olacak yani

Pages:
Jump to: